27.2.2019
PIKKU G JULKAISEE KOSKETTAVAN VOIMABALLADIN RAKKAUDEN MENETTÄMISESTÄ – BIISILLÄ MUKANA SUPERLAHJAKAS ILTA

Pikku G julkaisee ensi perjantaina 1.3. uuden biisin Mitä sulle jää (feat. Ilta). Kappale on vahva voimaballadi rakkauden menettämisestä. Biisillä laulaa Tähdet, tähdet -ohjelman ennakkosuosikiksi noussut superlahjakas Ilta.

Biisi kertoo siitä, kun mitään ei ole enää tehtävissä ja toisen on pakko lähteä suhteesta. Hyvästeissä on kuitenkin mielestäni usein jotain kaunista. Ehkä se on sitä suomalaista melankoliaa, joka voi kaihoisassa tilanteessa myös voimaannuttaa, Pikku G sanoo.

Pikku G:n odotettu comeback on ollut todellinen menestystarina: joulukuussa 2017 julkaistu kappale Solmussa feat. BEHM nousi suoraan Spotifyn kärkeen, jossa se pysytteli kuukauden. Biisi oli Suomen 50 kuunnelluimman kappaleen joukossa lähes puoli vuotta ja sitä on striimattu jo yli 12 miljoonaa kertaa. Viime kesänä ilmestynyt Paratiisiin (feat. Ilta) on myös ylittänyt reilusti kultarajan. Tällä hetkellä Pikku G valmistelee uutta albumia, joka julkaistaan kesäksi.

Seuraa Pikku G:tä somessa:
Facebook
Instagram

Lataa promokuvat tästä linkistä!
Kuvaaja: Julius Konttinen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com