10.1.2019
LUKUISISTA KESTOHITEISTÄÄN TUNNETTU STIG JULKAISEE UUDEN SINGLEN ”LONKERONVÄRINEN TAIVAS” KESKIYÖLLÄ!

Vuoden lopussa Stig Doggin eläkkeelle saatellut STIG palaa parrasvaloihin keskiyöllä julkaistavalla Lonkeronvärinen taivas-singlellä. Tunnelmallinen kappale on ensimmäinen single syksyllä julkaistavalta pitkäsoitolta. Edellinen STIG-single Korjaan sut julkaistiin kesällä 2017.

Maistiaisena syksyllä julkaistavalta pitkäsoitolta olisi nyt tarjolla biisi nimeltään Lonkeronvärinen taivas. Harmaata väriä on saatu nähdä taivaalla viime aikoina aika paljon. Mun mielestä siinä harmaudessa on myös jotain turvallista ja lämmintä. Se on kuin pumpulipeitto joka lämmittää sydänsuruissa ja jonka alla voi haaveilla suuresta rakkaudesta. Biisi ei kuitenkaan ole itkuvirsi, vaan tarkoitus oli löytää harmaasta taivaasta jotain lohduttavaa ja jopa nostattavaa”, STIG kertoo uudesta kappaleestaan.

Kuuntele tiiseri kappaleesta täältä. Singlelle kuvattiin myös musiikkivideo, joka julkaistaan lauantaina.

Viime vuosi oli mulle tavallaan välivuosi, kun puuhailin musaa Stig Dogg -hahmolla ja saatoin hänet kunnialla eläkkeelle; asia joka jäi aikoinaan jotenkin kesken. Nyt olen taas keskittynyt uudella innolla STIG -biisien tekoon ja niitä on syntynyt niin mukavaa tahtia, että päätettiin julkaista pitkästä aikaa kokonainen albumi”, STIG jatkaa.

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut STIG on tarjonnut suomalaisille useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Puumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers). Vuonna 2015 julkaistu albumi STIG sisälsi jättihitin Roy Orbison, joka oli sen vuoden 2015 yhdeksänneksi soitetuin kappale Suomen radioissa. Roy Orbison oli myös ehdolla Vuoden biisiksi 2016 Emma Gaalassa.

Uuden musiikin myötä STIG palaa myös keikkalavoille ja kiertää DJPP:n kanssa kevään aikana ympäri Suomen.

Keikkatiedustelut:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Seuraa STIG:iä somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Kai Kuusisto