8.1.2019
HAPPORADION KOMEA PALUU – UUSI SINGLE ON EEPPINEN VOIMALAULU!

Suomirockin suurnimi Happoradio kääntää uuden lehden urallaan. Warner Music Finlandin kanssa viime keväänä levytyssopimuksen solminut yhtye palaa nyt ehompana kuin koskaan – uusi single Tehdään jotain kaunista julkaistaan 11. tammikuuta.

Kappale on “häpeämättömän eeppinen voimalaulu” ja sen on tuottanut Jukka Immonen.

– Tehdään jotain kaunista kuvaa sitä, että vaikka kuinka olisimme kangistuneita kaavoihimme ja kyllästyneitä elämiimme, on aina toivoa paremmasta, yhtyeen laulaja Aki Tykki sanoo.

Jo seitsemän studioalbumia julkaisseen Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja, Älä puhu huomisesta ja Valopallo. Laulaja Aki Tykki hurmasi televisiokatsojat Nelosen supersuositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradion tuorein albumi Kauriin kääntöpiiri julkaistiin 2017.

Happoradio kiertää keväällä Suomea Jotain kaunista -konserttisalikiertueella. Liput ovat myynnissä nyt, tarkemmat tiedot löytyvät täältä!

Lataa promokuva tästä linkistä.
Kuvaaja: Marek Sabogal

Seuraa Happoradiota somessa:
Facebook
Instagram 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com