9.1.2018
THE RASMUS SUOMEN KEIKOILLE HUHTIKUUSSA

Viime vuonna pitkän hiljaiselon uudella Dark Matters –albumillaan katkaissut The Rasmus suuntaa huhtikuussa Suomen-keikoille. Tulevat keikat ovat osa marraskuussa Keski-Euroopasta ja Englannista alkanutta Dark Matters –maailmankiertuetta, joka suuntaa vielä Venäjälle ennen rantautumistaan  Suomeen. Kotimaassa yhtyeen edellinen livekeikka oli  viime vuoden kesäkuussa RMJ:ssä ja sitä edeltävät esiintymiset Suomessa ovatkin vuodelta 2014.

The Rasmus Suomen Dark Matters -keikat

20.4.              Lahti, Sibeliustalo
21.4.              Levi, Hullu Poro Areena
27.4.              Helsinki, Tavastia
29.4.              Tampere, Tampere-talo

Kahdeksan studioalbumia uransa aikana julkaissut  The Rasmus on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä. Yli neljä miljoonaa albumia myynyt bändi on päässyt nauttimaan listamenestyksestä Suomen lisäksi muun muassa Saksassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Meksikossa ja Japanissa.  Yhtyeellä on liki miljoona Facebook-tykkääjää ja Spotifyssä bändin kappaleet ovat keränneet kymmeniä miljoonia soittokertoja. Bändin viime syksynä julkaistun Dark Matters albumin on tuottanut ruotsalainen tuottajatiimi The Family ja siltä on julkaistu singleinä jo kappaleet ’Paradise’, ’Wonderman’ ja  ’Silver Night’.