Warner Music Live > Artistit> Antti Tuisku

Antti Tuisku

 

Antti_Juliste_final_fullres

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkaisi tammikuussa 2017 odotetun uuden kappaleen Mä hiihdän. Raikkaasta ja tuotannoltaan hieman aiempaa kokeellisemmasta kappaleesta voi eri kuuntelukerroilla löytää useampia tasoja. Biisin ovat tehneet triplaplatinaa myyneen En kommentoi -menestysalbuminkin takaa löytyvät Jurek, Saara Törmä, Aku Rannila ja Kalle Lindroth.  Kappale keräsi ensimmäisen vuorokauden aikana yli 140 000 kuuntelukertaa ja meni suoraan Spotifyn kuunnelluimpien biisien listan ensimmäiselle sijalle.

Vuonna 2004 debyyttialbuminsa Ensimmäinen julkaissut Antti nousi levyn julkaisun jälkeen yhdeksi Suomen suurimmista pop-artisteista ja Antin ura on jatkunut menestyksekkäänä siitä eteenpäin aina tähän saakka. Pop-albumien lisäksi Antti on julkaissut menestyksekkäästi myös 2 joulualbumia. Miehen suurimpia hittejä ovat Pyydä multa anteeks kunnolla, Keinutaan, Peto on irti, Juuret ja Hyökyaalto.

Antti Tuiskun kymmenes studioalbumi, kehuttu En kommentoi oli myyntimenestys sekä keräsi suitsutusta niin kriitikoilta kuin suurelta yleisöltäkin. Vuoden 2016 Emma Gaalassa Antti sai Vuoden albumin, Vuoden mies-solistin ja Vuoden pop-albumi  pystit.

Supersuosittu Vain elämää -ohjelman neljäs kausi teki Antin tv-katsojille entistä tutummaksi. Antin versio Vicky Rostin kappaleesta Sata salamaa nousi hitiksi sekä Spotifyssa että radioissa.

Huhtikuussa 2016 Antin Peto Show valtasi loppunmyydyn Hartwall Arenan kahtena peräkkäisenä iltana (23. ja 24.4.).

Antin seuraava albumi valmistuu syksyksi. Vuosi 2017 tulee olemaan Anatuden.

 

Keikat 2017