Warner Music Live > Artistit> Antti Tuisku

Antti Tuisku

 

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkaisi tammikuussa 2017 odotetun uuden kappaleen Mä hiihdän.  Kappale keräsi ensimmäisen vuorokauden aikana yli 140 000 kuuntelukertaa ja meni suoraan Spotifyn kuunnelluimpien biisien listan ensimmäiselle sijalle.

Vuonna 2004 debyyttialbuminsa Ensimmäinen julkaissut Antti nousi levyn julkaisun jälkeen yhdeksi Suomen suurimmista pop-artisteista ja Antin ura on jatkunut menestyksekkäänä siitä eteenpäin aina tähän saakka. Pop-albumien lisäksi Antti on julkaissut menestyksekkäästi myös 2 joulualbumia. Miehen suurimpia hittejä ovat Pyydä multa anteeks kunnolla, Keinutaan, Peto on irti, Juuret ja Hyökyaalto.

Antti Tuiskun kymmenes studioalbumi, kehuttu En kommentoi oli myyntimenestys sekä keräsi suitsutusta niin kriitikoilta kuin suurelta yleisöltäkin. Vuoden 2016 Emma Gaalassa Antti sai Vuoden albumin, Vuoden mies-solistin ja Vuoden pop-albumi  pystit.

Supersuosittu Vain elämää -ohjelman neljäs kausi teki Antin tv-katsojille entistä tutummaksi. Antin versio Vicky Rostin kappaleesta Sata salamaa nousi hitiksi sekä Spotifyssa että radioissa.

Huhtikuussa 2016 Antin Peto Show valtasi loppunmyydyn Hartwall Arenan kahtena peräkkäisenä iltana (23. ja 24.4.).

Antin uusimmat kappaleet Rahan takiiHanuri feat Boyat ja Aamukuuteen ovat olleet julkaisustaan saakka Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukossa.

Antin seuraava albumi Anatude julkaistaan 15.9. Keväällä 2018 Antti lähtee koko Suomen kattavalle areenakiertueelle, joka päättyy toukokuussa Helsinkiin Hartwall Arenalle.

Instagram

Twitter

Youtube

Facebook

Keikat

— Keikkatauko —

Yhteystiedot

Keikkamyynti

 • Jake Hannula
  Email
  050 301 0868

Tuotanto

 • Anna-Tiina Timonen
  Email
  040 722 4337

Haastattelupyynnöt

 • Aino-Kuutamo Uusitorppa
  Email
  +358 10 8417 538