PMMP – KOKO SHOW HELSINGIN OLYMPIASTADIONILLA LA 24.08.2024

LIPUT MYYNNISSÄ MA 18.9. KLO 9.00 LIPPUPISTEESSÄ

Vuosituhannen alun merkittävimpiin yhtyeisiin lukeutuva PMMP tekee odotetun paluun ensi kesänä ja esiintyy Helsingin Olympiastadionilla la 24. elokuuta. Muun muassa jättihiteistään Rusketusraidat, Lautturi, Joutsenet, Oo siellä jossain mun, Joku raja, Kesäkaverit ja Matkalaulu tunnettu yhtye lopetti toimintansa kahteen loppuunmyytyyn Jäähallikeikkaan kymmenen vuotta sitten, lokakuussa 2013. Sen jälkeen yhtye ei ole esiintynyt julkisesti lukuisista kyselyistä huolimatta. Tällä ainutlaatuisella stadionkeikalla onkin luvassa ennennäkemätön PMMP-show. Konsertin liput tulevat myyntiin ma 18.9. klo 9 Lippupisteessä.

– Yllätettiin Paula muun bändin kanssa hänen 40-vuotissynttäreillään. Vedettiin kolme PMMP-kappaletta ekaa kertaa sitten lopettamisen. Oli jotenkin ihan sairaan hauskaa yhtäkkiä palata siihen musaan ja yleisökin räjähti aivan pähkinöiksi! Puhuttiin sitten illan aikana puolittain vitsillä siinä juhlahumussa, että olisi nastaa tehdä vielä joku keikkakin yhdessä. Siitä sitten lähti käyntiin tapahtumaketju, joka huipentuu ensi vuonna Stadikalle, PMMP:n basisti Juho Vehmanen ja rumpali Heikki Kytölä kommentoivat paluun taustoja.

– Tajuttiin, että PMMP:n musiikki merkitsee yhä paljon monelle ihmiselle ja kyllä me myös itse edelleen rakastamme niitä biisejä. Ja meille oli myös tullut ikävä toisiamme, Mira Luoti lisää.

Vuonna 2003 perustettu PMMP teki kymmenen vuoden aikana poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Bändi on palkittu yhdeksällä Emma-palkinnolla ja se on julkaissut vuosien aikana yhteensä seitsemän albumia, joita on myyty satoja tuhansia kappaleita. PMMP oli tunnettu hittiensä lisäksi energisistä keikoistaan, jotka olivat loppuunmyytyjä kiertue toisensa jälkeen.

– Lopettaessamme oltiin tehty todella tiiviisti kymmenen vuotta keikkoja ja kyyti ei ollut aina tasaista. Lopetimme hyvällä hetkellä ja kaikilla on bändistä hyvät muistot. Olen nauttinut soolovuosista, mutta PMMP-yhteisölle on riemukasta vetää vielä kerran!
Ehkä sinne on tullut mukaan muutamia uusiakin PMMP-faneja, jotka ei koskaan ole nähneet meitä livenä!
Paula Vesala sanoo.

Juu nuohottiin sillon paljon klubeja – sitä intensiivistä, hikistä ja aggressiivista runttausta on myös ollut ikävä, kitaristi Mikko Virta muistelee.

Uutta musiikkia ei ole luvassa, mutta tulevan keikan valmistelut on jo käynnistetty. Keikalta voi odottaa tuttuja biisejä taianomaisissa puitteissa, yhteislaulua, riemua, koskettavuutta, vaaran ja yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä vahvaa PMMP:n kädenjälkeä.

– Kymmenen vuoden jälkeen koko meidän ryhmä on paremmassa soitto- ja laulukondiksessa kuin koskaan. On mielenkiintoista vetää koko show kaikkien lisäkokemusten valossa jengille. Toivottavasti kaikki halukkaat pääsevät paikalle! Paula Vesala päättää.

PMMP:n lopettamisen jälkeen kaikki bändin jäsenet ovat jatkaneet työtänsä musiikin parissa. Paula Vesala ja Mira Luoti ovat molemmat tehneet omia soolouriaan, joiden alla he ovat julkaisseet useamman albumin ja keikkailleet ympäri Suomea. Heikki Kytölä on soittanut Lauri Tähkän Revohkassa ja Juho Vehmanen Jenni Vartiaisen yhtyeessä. Mikko Virta ja Vehmanen ovat esiintyneet yhdessä Vesalan ja VV:n bändeissä. Tämän lisäksi Vehmasella, Virralla ja Kytölällä oli myös oma My First Band -yhtye, jonka kanssa he kiersivät Eurooppaa.

PMMP:
Paula Vesala, laulu
Mira Luoti, laulu
Juho Vehmanen, basso
Mikko Virta, kitara
Heikki Kytölä, rummut

PMMP – KOKO SHOW 
Helsinki, Olympiastadion
La 24.8.2024
Ovet klo 18.00

Liput alk. 49,90€ + tilausmaksut (alk. 1,50€ www.lippu.fi)
VIP-liput alk. 129,00€ + alv
Lipunmyynti alkaa ma 18.9. klo 9.00 Lippupisteessä

Konsertin lippujen ennakkomyynti alkaa maanantaina 11.9. klo 8 yksinoikeudella vain osuuspankin omistaja-asiakkaille. Lue lisää täältä.

Keikalla kumppaneina Vitamin Well ja OP.

KIITOS

Olemme vastaannottaneet hakemuksesi.