Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku teki helmikuussa 2020 näyttävän paluun, kun hänen uusi albuminsa Valittu kansa julkaistiin. Albumin kaikki 11 kappaletta nousivat suoraan Spotifyn 13 kuunnelluimman kappaleen joukkoon, se nousi nimikappaleineen suoraan virallisten single- ja albumilistan kärkeen ja albumille sateli viiden tähden levyarvioita.

Valittu kansa -levy on kantaaottava, syvällinen ja hengellinen, mutta mukana on aimo annos Antille ominaista itseironiaa. Albumi kertoo ihmisen täydellisestä epätäydellisyydestä, ja Antti käsittelee aihetta rehellisesti myös omien virheidensä kautta. Levy kunnioittaa eri uskontoja, mutta käsittelee vahvasti ihmisen tekopyhyyttä.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Antti teki ennen tauolle jäämistään Suomessa poikkeuksellisen ison areenakiertueen, jonka konserteissa kävi yhteensä yli 50 000 ihmistä.

Antti Tuisku on palkittu kuudella Emma-pystillä, hänestä on tehty kolme kirjaa, hän on lanseerannut oman vaatemalliston ja ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa. Kesäkuussa 2021 Antti Tuisku nousee lavalle Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla kahdessa omassa Bailantai-konsertissa.

Lue lisää