LUKAS LEON

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Triplaplatinaa debyyttisinglellään XTC striimanneen Lukas Leonin ura alkoi isosti vuonna 2018, kun hän julkaisi platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Menestystarina sai jatkoa elokuussa 2019, jolloin ilmestyi kultaa striimannut kakkosalbumi MÄ. Albumilta löytyy mm. hittibiisit Rooma feat. Etta ja HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi.

Lukas Leonin vauhti ei ole pysähtynyt, uutta musiikkia syntyy koko ajan. Hänen kolmas albuminsa PIMEE julkaistiin helmikuussa 2021. Aiempaa tummasävytteisemmällä levyllä on mukana useita vierailijoita, kuten KubeVersace HenrikViewEevil Stöö ja Nelli Matula. Lukas Leon on teknisesti lahjakas riimittelijä, jolle Eminem on yksi suurimmista esikuvista. Energisestä live-esiintymisestään tunnettu Lukas Leon on 24-vuotias Itä-Vantaan kasvatti ja Jare Tiihosen Liiga Music -levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti.

Lukas Leon oli yksi YleX:n listaamista Läpimurto 2019 -artisteista ja hän voitti yleisöäänestyksen. Läpimurto 2019 on listaus suomalaisista artistitulokkaista, joiden YleX:n musiikkitiimi uskoo tekevän läpimurron kuluvana vuonna. 

Lue lisää

LUKAS LEON keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat