ILON

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Suomalainen laulaja-lauluntekijä ILON debytoi syyskuussa 2020 pehmeän koukuttavalla singlellä selfish love, jota seurasi leikkisä jatkosingle catch-22.

Warnerin tuoreimpiin sainauksiin lukeutuva ILON kappaleensa muun muassa yhdessä tuottaja Ilkka Wirtasen kanssa. Kaksikon tuotokset ovat mieleenpainuvia tarinoita Ilonin tummanpuhuttelevan soundin ja Wirtasen omaperäisen tuotannon saattelemina.

Vasta 21-vuotias monilahjakas artisti tulee järisyttämään äänellään ja laulunkirjoitustaidoillaan nuorten pohjoismaisten autenttisten naisartistien kenttää, liittyen siskojensa kuten Mø:N, Tove Lo:n ja Sigridin rinnalle. ILON on herättänyt musiikkikentällä huomiota kansainvälisesti: laulaja on äänittänyt Grammy-palkitun Finneas O’Connellin biisin, tämän rakastuttua ILONin ääneen. Artisti on myöskin esiintynyt nousevan britti-poptähden JC Stewartin virtuaalikiertueella instagramissa.

Julkaisut ovat herättäneet huomiota internetissä kansainvälisillä musiikkiblogeilla, ja ovat saaneet spinnejä radiossa jopa Yhdysvaltojen collegeradioissa asti.

Lue lisää

ILON keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat