BENJAMIN

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Määrätietoisesti kohti kotimaisen pop-kentän kärkeä etenevän Benjamin musiikki on itsevarmempaa, energisempää ja popimpaa kuin koskaan! Benjamin kannustaa musiikillaan elämään anteeksipyytelemätöntä ja rohkeasti omannäköistä elämää. Diskovivahteisella pop-musiikillaan hurmaava, poikkeuksellisen lavakarisman omaava artisti villitsee yleisönsä hersyvällä lavashow’llaan.

Artistin viimeisimpiä julkaisuja ovat kevään 2023 isoimpiin hitteihin lukeutuva, platinarajan rikkonut Hoida mut -single, jonka musiikkivideota on katsottu yhteensä myös huimat 1,5 miljoonaa kertaa. Tätä seurannut Minä-Minä-Maa -single puolestaan toi mukanaan koko artistin uran korkeimman radiolistasijoituksen.

Monilahjakkaan Benjaminin suurimpia hittejä ovat muun muassa suoraan Spotifyn ykköseksi noussut Naarmuja feat. IBE, tuplaplatinarajan rikkonut Juon sut pois sekä viraali-ilmiöksi kesällä 2022 räjähtänyt Maija Vilkkumaan Ei-klassikkoon pohjautuva GAY-single. Syksyllä 2022 Benjamin osoitti kunnianhimoisuutensa ja luovuutensa voittamalla Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun.

Lue lisää

BENJAMIN keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat