ANTTI TUISKU

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkaisi 1. tammikuuta 2021 odotetun uuden Treenaa-singlen. Siinä missä helmikuussa 2020 ilmestyneellä Valittu kansa -albumilla Antti pohti elämän hengellistä puolta, käsittelee uusi kappale fyysistä laitaa. Yhteistä julkaisuilla on kuitenkin yhteiskunnallisesti kantaaottava ja syvällinen teema, jossa on mukana Antille ominaista itseironiaa.

Yleisö on ottanut uuden singlen loistavasti vastaan – Treenaa nousi suoraan Spotifyn kuunnelluimmaksi ja Youtuben Nousussa-listan kärkeen. Treenaa on osa isompaa musiikillista kokonaisuutta, josta kerrotaan myöhemmin lisää.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Antti teki ennen tauolle jäämistään Suomessa poikkeuksellisen ison areenakiertueen, jonka konserteissa kävi yhteensä yli 50 000 ihmistä.

Antti Tuisku on palkittu kuudella Emma-pystillä, hänestä on tehty kolme kirjaa, hän on lanseerannut oman vaatemalliston ja ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa. Kesäkuussa 2021 Antti Tuisku nousee lavalle Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla kahdessa omassa Bailantai-konsertissa.

Lue lisää

ANTTI TUISKU keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat