12.10.2023
SANNA TAMMINEN ON NIMITETTY WARNER MUSICIN UUDEKSI KAUPALLISEKSI JOHTAJAKSI

Sanna Tamminen on ylennetty Warner Music Finlandin uudeksi kaupalliseksi johtajaksi tittelillä Commercial Director. Uudessa toimenkuvassaan hän johtaa Warnerin Brand and Artist Services -tiimiä ja on jatkossakin mukana luomassa vaikuttavia brändiyhteistöitä.

Sanna Tammisella on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja hän on vuodesta 2018 toiminut osana Warnerin Brand and Artist Services -tiimiä. Tamminen on ollut viime vuosina monen menestyksekkään kaupallisen yhteistyön takana, mukaan lukien Vesala x Posti ja Kaija Koon Superstadionin kumppanuudet. Viime perjantaina Tamminen kävi nappaamassa Music x Media Industry Awardseissa Vuoden brändiyhteistyö-palkinnon Etan ja R-Kioskin Ämmä-aamiainen -kamppanjalla.

– Olen todella iloinen Sannan ansaitusta uudesta nimityksestä. Hänen vahva ammattitaitonsa ja näkemyksellisyys on tuonut huomattavaa lisäarvoa artisteillemme. Sannan intohimo alaa kohtaan heijastuu kaikessa hänen tekemisessään ja on tärkeä osa-alue Warnerin 360-toimintamallissa. Sannan kädenjälki on jo ollut nähtävissä useissa palkituissa kampanjoissa. Hänen johdolla uskon, että kasvumme tällä osa-alueella vain vahvistuu entisestään ja voimme tarjota artisteillemme parasta palvelua Brand and Artists Services -tiimillämme, Warnerin tuleva toimitusjohtaja Ramona Forsström kertoo.

– Takana on 5 vuotta mahtavaa yhteistyötä Warnerin kanssa ja on hienoa, että minulle tarjoutui mahdollisuus hypätä uuteen rooliin, jossa saan jatkaa töitä Suomen kovimpien artistien ja mukavien asiakkaiden kanssa. Musiikin ja artistien yhdistäminen brändeihin on innostavaa ja parasta mitä tiedän, Sanna Tamminen hehkuttaa.

Suomen suurimman musiikkialan yhtiön Brand and Artist Services- tiimi keskittyy Warnerin artistien monipuolisiin kaupallisiin kumppanuuksiin, joissa hyödynnetään musiikkia ja artistibrändiä sekä Suomen suurimman ohjelmatoimiston Warner Music liven kiertue- ja tapahtumayhteistöihin.

Lisätiedot:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com