29.5.2019
PIKKU G JULKAISI UUDEN ALBUMIN – LEVY ON HENKILÖKOHTAINEN KASVUTARINA

 

Pikku G julkaisi uuden albuminsa Kilometrit tänään. Levy on henkilökohtainen kasvutarina ja siltä löytyvät muun muassa tähän mennessä julkaistut hittisinkut, triplaplatinaa striimannut Solmussa, viime kesänä julkaistu Paratiisiin sekä tuorein single, kultarajan ylittänyt Mitä sulle jää

– On ollut uskomaton ja rankka matka löytää se tyyli, miltä Pikku G tänään kuulostaa. Tunteja ja hikeä ei olla säästelty. Uusi levy on henkilökohtaisempi kuin koskaan osasin kuvitella. Sain tehdä sitä loistavien ammattilaisten kanssa, joista hioutui timanttinen tiimi. Kappaleisiin on ammennettu iso pala sielunmaisemaani. Tuntuu hyvältä ja oikealta olla taas Pikku G, Pikku G fiilistelee uutta albumia.

Pikku G on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä räppäreistä. Hänen aiemmin julkaisemansa kahden albumin yhteismyynti on tänä päivänä lähes 200 000 kappaletta. Nelinkertaista platinaa myynyt debyyttialbumi Räjähdysvaara (2003) oli yli 120 000 kappaleen myynnillä julkaisuvuotensa myydyin levy. Vuotta myöhemmin ilmestynyt Suora lähetys –albumi myi platinaa. Pikku G teki odotetun paluun, kun kappale Solmussa feat. BEHM julkaistiin. Se nousi suoraan Spotifyn kärkeen ja pysytteli Suomen 50 kuunnelluimman kappaleen joukossa lähes puoli vuotta. Biisiä on striimattu jo yli 12 miljoonaa kertaa. 

Albumin julkaisua juhlistetaan levynjulkaisukeikalla Helsingin Tavastialla perjantaina 7. kesäkuuta. Liput keikalle ovat nyt myynnissä Tiketin sivuilla.

Kesällä Pikku G on mahdollista nähdä myös suurimmilla festivaaleilla: 

Pe    7.6.      Tavastia (levynjulkaisukeikka), Helsinki
La     8.6.      Saaristo Open, Kaarina 
To   20.6.      RMJ, Rauma
Pe   21.6.      Himos Juhannus, Jämsä
La   22.6.      Tahko Juhannus, Tahko
Pe    5.7.       Ruisrock, Turku
Pe  12.7.       Tikkurila Festivaali, Vantaa
La   20.7.      Vauhtiajot, Seinäjoki 
Pe    2.8.       Solar Sound Festival, Seinäjoki

Seuraa Pikku G:tä somessa:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live 
kimmo.sundstrom@warnermusic.com