Ajankohtaista

Tuomas Kauhasen ja Kuningasidean Väinöväinön Enkeli –single on Spotifyn kuunnelluin kappale! — 14.05.2013 klo 09:27

TUOMAS_KAUHANEN_aki-pekka_sinikoski022

27 –vuotiaan Tuomas Kauhasen Enkeli-single on yksi tämän kesän tarttuvimmista kappaleista. Biisi on ollut julkaisustaan    asti latauspalveluiden kärkisijoilla ja nyt Enkeli on noussut Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Biisin musiikkivideo on kerännyt YouTubessa jo miljoona katselukertaa.  Enkeli-single löytyy 7.6. julkaistavalta Sano vaan Tuomas –albumilta.  Levyn on tuottanut Henkka ”MGI” Lanz ja albumilla vierailee mm. Redrama, Mariska, Cheek ja Stella-yhtyeen Marja.  Tuomas Kauhanen nähdään kesän aikana mm. Summer Upissa ja Tammerfesteilla.

Katso Barcelonassa kuvattu Enkeli-video tästä!

”Aloitin kirjoittamaan Enkeli –biisiä viime vuoden lopussa ja koska olin fiilistelly Kuningasidean levyä, niin musta oli hyvä idea pyytää Väinöä mukaan biisiin. Biisi syntyi tosi vaivattomasti ja kaikki tuntuivat olevan innoissaan. Lähdettiin Barcelonaan kuvaamaan videota ja neljän pitkän kuvauspäivän ja monen kommelluksen jälkeen saatiin video purkkiin. On ollut mahtava nähdä kuinka hienon vastaanoton kappale on saanut”, kertoo Tuomas.

Porvoossa kasvanut ja Helsingissä asuva Tuomas on aiemmin vaikuttanut  Näkökulma ja A04 –kokoonpanoissa ja siirtyi soolouralle viime kesänä 1985 –singlen myötä. Viime syksynä Tuomas Kauhanen julkaisi Miksi naiset rakastuu renttuihin  -kappaleen yhdessä Cheekin ja Elastisen kanssa.  Kauhasen kappaleet ovat keränneet YouTubessa jo lähes 3,5 miljoonaa katselukertaa. Tuomas Kauhasen debyyttialbumi julkaistaan 7.6.2013!