Ajankohtaista

Cheekin single Timantit on ikuisia rikkoo ennätyksiä — 20.08.2013 klo 16:41

cheek_kukamuumuka_coverSuomen artistikaartin kirkkain miestähti Cheekin uusi single on saanut huikean vastaanoton. Viikon aikana Timantit on ikuisia -singleä on streamattu yli 444 000 kertaa. Tämä rikkoo edellisen Suomen ennätyksen yli 100 000 streamillä. Aikaisempi ennätys oli myös Cheekin nimissä: Keväällä julkaistu single Jossu streamasi tuolloin yli 300 000 kertaa viikon aikana.

Timantit on ikuisia on tällä hetkellä single, download, Spotify ja iTuneslistan sijalla yksi. Biisi nousi myös ensimmäisellä radiolistaviikollaan suoraan sijalle 9. Tämä on Cheekin uran korkein sijoitus. Youtubessa video ylitti miljoonaa katselukertaa neljässä päivässä. “Biisi on aiheuttanut ainutlaatuisen reaktion. Jengi on ottanut sen omakseen ja olen siitä kiitollinen”, Jare tiivistää.

Cheekin uran kymmenes albumi Kuka muu muka julkaistaan 20.syyskuuta. Albumilla vierailee mm. Samuli Edelmann. “Oli kunnia saada Samuli albumille mukaan. Hän on aina ollut minulle Suomen päälliköin äijä”, Jare ylistää.

Cheek nähdään kahdella loppuunmyydyllä jäähallikeikalla Helsingissä 21. -22.syyskuuta. Cheek on urallaan myynyt yli 150 000 albumia.