Ajankohtaista

Haloo Helsinki! pokkasi kultaa — 06.03.2013 klo 11:16

haloo_helsinki_motmvHaloo Helsinki! julkaisi neljännen albuminsa, Maailma on tehty meitä varten,  8. helmikuuta. Albumi on myynyt yli 10 000 kappaletta eli kultalevyyn oikeuttavan määrän. Yhtye pokkasi pitkäsoitostaan kultalevyt eilen.

Maailma on tehty meitä varten nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi levyksi viime viikolla ohittaen mm. Vain elämää-kokoelmat. Haloo Helsinki! on hallinnut myös iTunes-listoja ollen ykkösenä sekä albumi- että sinkkulistalla. Levyltä julkaistut singlet Huuda! ja Vapaus käteen jää ovat molemmat radiolistan kärjessä.

Maailma on tehty meitä varten on saanut pelkästään kehuvia arvioita. Radio Novan musiikkipäällikkö antoi albumille arvosanan 4/5. “Levyltä välittyy nuoruuden ennakkoluulottomuus ja soittamisen ilo, mutta samalla vankka kokemus ja tinkimätön tyylitaju jokaista yksityiskohtaa myöten.”

Menestyssinglen myötä yhtyeen keikat ovat olleet lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä.

Haloo Helsinki! julkaisee uutta musiikkia — 07.12.2012 klo 19:18

Haloo Helsinki! on juuri julkaissut uuden singlen, joka kantaa nimeä: Huuda!. Kappale on ensimmäinen single yhtyeen 8. helmikuuta julkaistavalta neljänneltä albumilta. Huuda! -single on laulaja-basistin Elli Haloon sanoittama. Sävellyksestä vastaa kitaristi Leo Hakanen ja tuottaja Rake Eskolin.

Kappaleen musiikkivideo on kuvattu New Yorkissa. Katso upea video täältä.