Ajankohtaista

Cheek Stadionkonsertit – infoa kävijöille — 19.08.2014 klo 15:14

LÖYTÖTAVARAT

Stadionkonserttien löytötavaroita voit tiedustella Suomen Löytötavarapalvelusta.

Puhelinpalvelu 0600 41006
(1,98€/min+pvm)
ma-pe 10.18 ja la 10.14

Löytötavaratoimiston osoite:
Mäkelänkatu 56
00510 Helsinki

Suomen Löytötavarapalvelu sijaitsee Vallilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.  Toimiston eteen tulevat raitiovaunut 1 ja 7 sekä kaikki Tuusulantien suuntaan kulkevat bussit. Pysäkki: Mäkelänrinne. Pasilan asemalta toimistollemme on n. 10 min kävelymatka.  Autolla saapuville pysäköintipaikkoja on molemmin puolin Mäkelänkatua.

Aikataulu

Ovet auki klo 18.00 molempina konserttipäivinä (pe 22.8. ja la 23.8.).

HUOM! Saavuthan ajoissa!

JVG klo 20.00

Cheek n. klo 21.00

Konsertti päättyy kumpanakin päivänä klo 23.30 mennessä.

Stadionkonsertin yhteydessä järjestetään tapahtumatori Paavo Nurmen kentällä, joka on avoinna kumpanakin konserttipäivänä klo 15.00 – 20.00. Paikalla on fanituotemyyntiä, livemusiikkia, yhteistyökumppaneiden ohjelmaa sekä ravintolapalveluja. Tapahtumatori on ikärajaton ilmaistapahtuma.

Kartta

Kartta

Klikkaa avataksesi kartta suurempana

Golden Circle

Sisäänkäynti kohdasta C + kenttä

Saapuminen

Konserttiin kannattaa saapua ajoissa. Varaathan riittävästi aikaa matkoihin ja alueelle sisäänpääsyyn.

Paikan päälle kannattaa saapua julkisilla kulkuvälineillä. Parkkipaikkoja on erittäin rajallinen määrä Olympiastadionin läheisyydessä.

http://linjakartta.reittiopas.fi/#?poi=Olympiastadioninpolku,Helsinki&x=2551630&y=6675491&mapview=map&zoom=7

Saapuminen/poistuminen invatakseilla ja muilla invakuljetuksilla

Helsinginkadulta nousu Hammarskjöldintielle, jota pitkin saa varoen ajaa lähelle kenttäkatsomon porttia.
Tätä kautta pääsee ainoastaan invatunnuksin merkityillä ajoneuvoilla.

Huom! Autoa ei voi pysäköidä tälle paikalle. Konsertin jälkeen noudettaessa konserttivieraita,  pitää olla erittäin varovainen. Koko Olympiastadionin ympäristö on konsertin päättymisen jälkeen ruuhkainen.

Kielletyt esineet

Olympiastadionille on kiellettyä tuoda vaarallisia esineitä tai aineita. Kiellettyjä ovat:

– alkoholijuomat

– pullot

– huumausaineet

– retkituolit

– terävät esineet

– pystytettävät rakennelmat

– sateenvarjot

– lemmikkieläimet

– ilotulitteet

– aseet

– lasiesineet

Juomat / juomapullot

Tyhjät muovipullot max. 0,5l ilman korkkia sekä korkittomat urheilujuomapullot ovat sallittuja.

Myös avaamattomat max. 0,5l pullot ovat sallittuja, niin että ne avataan vasta turvatarkastuksessa ja korkki heitetään roskiin.

Tuttipullon saa tuoda jos on lapsen kanssa.

Myös pienet mehutetrat/pillimehut ovat sallittuja

Valokuvaus

Kamerat (pokkarikamerat sekä järjestelmäkamerat) ovat sallittuja.

Ei kuitenkaan kamerajalustat.

Banderollit / liput

Ainoastaan kädessäpidettävät (ilman keppejä) olevat kohtuullisen kokoiset banderollit/liput, ovat sallittuja.  Näillä ei kuitenkaan saa estää muun yleisön näköyhteyttä lavalle.

Ensiapu

Tapahtumatorilla sekä stadionilla on kiertävää ensiapuhenkilökuntaa. Yhteyden ensiapuun saat ensisijaisesti järjestyksenvalvojien kautta.

Viralliset jatkot

Stadionkoserttien viralliset jatkot kumpanakin iltana:

Apollo Live Club (K-24)

Tivoli (K-18)

Ennakkoliput myynnissä Lippupalvelussa.

www.lippupalvelu.fi

 

 

Cheekin single Timantit on ikuisia rikkoo ennätyksiä — 20.08.2013 klo 16:41

cheek_kukamuumuka_coverSuomen artistikaartin kirkkain miestähti Cheekin uusi single on saanut huikean vastaanoton. Viikon aikana Timantit on ikuisia -singleä on streamattu yli 444 000 kertaa. Tämä rikkoo edellisen Suomen ennätyksen yli 100 000 streamillä. Aikaisempi ennätys oli myös Cheekin nimissä: Keväällä julkaistu single Jossu streamasi tuolloin yli 300 000 kertaa viikon aikana.

Timantit on ikuisia on tällä hetkellä single, download, Spotify ja iTuneslistan sijalla yksi. Biisi nousi myös ensimmäisellä radiolistaviikollaan suoraan sijalle 9. Tämä on Cheekin uran korkein sijoitus. Youtubessa video ylitti miljoonaa katselukertaa neljässä päivässä. “Biisi on aiheuttanut ainutlaatuisen reaktion. Jengi on ottanut sen omakseen ja olen siitä kiitollinen”, Jare tiivistää.

Cheekin uran kymmenes albumi Kuka muu muka julkaistaan 20.syyskuuta. Albumilla vierailee mm. Samuli Edelmann. “Oli kunnia saada Samuli albumille mukaan. Hän on aina ollut minulle Suomen päälliköin äijä”, Jare ylistää.

Cheek nähdään kahdella loppuunmyydyllä jäähallikeikalla Helsingissä 21. -22.syyskuuta. Cheek on urallaan myynyt yli 150 000 albumia.

Cheek tekee ainutlaatuisen konsertin Helsingin Jäähallissa syyskuussa — 28.02.2013 klo 14:40

cheek_promoSuomen supertähtiin lukeutuva Cheek esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 21.9.2013. Luvassa on ainutlaatuinen konsertti, jollaista ei ole aikaisemmin Cheekiltä nähty. Kaksituntisen spektaakkelin aikana kuullaan kattava läpileikkaus Cheekin koko uran suurimmista hiteistä. Konsertissa on mukana livebändi ja yllätysesiintyjiä.

– Yksi isoista haaveistani on ollut järjestää soolokeikka jäähallissa, mutta en koskaan kuvitellut sen olevan mahdollista. Syyskuussa on tarkoitus tehdä hommat isommin ja paremmin kuin koskaan aikaisemmin, Cheek kertoo.

Cheek hurmasi suomalaiset viime syksynä Vain Elämää -ohjelmassa, joka keräsi miljoonayleisön. Cheekin viime huhtikuussa julkaistu albumi “Sokka irti” on myynyt yli 32 000 kappaletta ja uransa aikana Jare Tiihonen on myynyt yhteensä lähes 150 000 albumia.

Cheek @ Helsingin Jäähalli
lauantaina 21.9.2013 klo 19 (ovet klo 17.30)
Ennakkoliput toimituskuluineen alkaen 34,50€ /kpl
Permannolle suositusikäraja: K-13
Istumakatsomot: Ikärajaton

Liput tulevat myyntiin tiistaina 5.3.2013 klo 9 Lippupalvelussa www.lippupalvelu.fi

Warner Music Liven artisteille lukuisia Emma-ehdokkuuksia! — 10.12.2012 klo 19:13

1.3.2013 järjestettävässä gaalassa ehdolla palkinnonsaajiksi ovat muun muassa: Anna Puu (Vuoden albumi, Vuoden pop-albumi sekä Vuoden naissolisti), Cheek (Vuoden albumi, Vuoden hip hop/urban/reggaealbumi, Vuoden miessolisti), Paula Koivuniemi (Vuoden naissolisti, Vuoden iskelmäalbumi), JVG (Vuoden hip hop/urban/reggaealbumi, Vuoden biisi), Stig (Vuoden albuminkansi, Vuoden miessolisti), Laura Närhi (Vuoden naissolisti), Yölintu (Vuoden iskelmäalbumi) ja Sturm und Drang (Vuoden rock-albumi).

Kuluneena vuonna suuren yleisön tietoisuuteen nousseet nuoret artistit saivat myös hienosti tunnustusta ehdokkuuksien muodossa: Tuuli (Vuoden lastenalbumi), Kuningasidea (Vuoden tulokas) sekä Eva & Manu (Vuoden albuminkansi, Vuoden tulokas).

Emma Gaala on Musiikkituottajat ry:n järjestämä vuosittainen tapahtuma, jossa palkitaan vuoden aikana ansioituneita taiteilijoita, julkaisuja ja musiikkialan ammattilaisia. Gaala järjestetään nyt 27. kerran.