Ajankohtaista

Haloo Helsinki! pokkasi kultaa — 06.03.2013 klo 11:16

haloo_helsinki_motmvHaloo Helsinki! julkaisi neljännen albuminsa, Maailma on tehty meitä varten,  8. helmikuuta. Albumi on myynyt yli 10 000 kappaletta eli kultalevyyn oikeuttavan määrän. Yhtye pokkasi pitkäsoitostaan kultalevyt eilen.

Maailma on tehty meitä varten nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi levyksi viime viikolla ohittaen mm. Vain elämää-kokoelmat. Haloo Helsinki! on hallinnut myös iTunes-listoja ollen ykkösenä sekä albumi- että sinkkulistalla. Levyltä julkaistut singlet Huuda! ja Vapaus käteen jää ovat molemmat radiolistan kärjessä.

Maailma on tehty meitä varten on saanut pelkästään kehuvia arvioita. Radio Novan musiikkipäällikkö antoi albumille arvosanan 4/5. “Levyltä välittyy nuoruuden ennakkoluulottomuus ja soittamisen ilo, mutta samalla vankka kokemus ja tinkimätön tyylitaju jokaista yksityiskohtaa myöten.”

Menestyssinglen myötä yhtyeen keikat ovat olleet lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä.

Neljänsuoralta uusi albumi huhtikuussa — 27.02.2013 klo 14:40

neljansuora_riisia_hiuksissaIskelmän lippulaivaksi tituleeratun Neljänsuoran seitsemäs studioalbumi Riisiä hiuksissa julkaistaan 19. huhtikuuta. Tulevalla pitkäsoitolla yhtye palaa juurilleen: albumin linja tulee olemaan lähellä Neljänsuoran neljän vuoden takaista menestyslevyä Teetä ja paahtoleipää.

Seitsemännen levyn tuottajina ovat toimineet Petri Munck, Julius Mauranen, Eero Alasuutari ja Antti Westman. Albumin ensimmäinen single, Jonnaemilia Kärkkäisen ja H-P Siikasaaren kynäilemä menevä Julia on juuri julkaistu.

– Uusin albumimme on bändilevy, jolla kuuluu myös livemeininki: studiossa kuvittelin laulavani yleisölle. Lopputulosta ei ole siloteltu liikaa, vaan keikkatunnelma on saatu vangittua albumille. Olemme parin viime vuoden aikana hitsautuneet soitannollisesti entistä paremmin yhteen. Porukalla on hyvä tekemisen meininki, mikä kuuluu myös soitossa ja niin ikään levyllä, laulaja Antti Ketonen sanoo.

Tuoreen Julia-singlen voit kuunnella täällä.

Anna Puun Antaudun -albumi on myynyt platinaa! — 25.02.2013 klo 14:39

anna_puu_antaudunSuomen suosituimpiin kotimaisiin artisteihin lukeutuva Anna Puu on saavuttanut tuoreimmalla Antaudun -albumillaan platinalevyyn oikeuttavan määrän, 20 000 myytyä kappaletta. Levyltä julkaistut singlet Kolme pientä sanaa ja Säännöt rakkaudelle, ovat molemmat nousseet isoiksi radiohiteiksi. Annan aikaisempia Anna Puu ja Sahara albumeita on myyty yhteensä jo reilusti yli 100 000 kappaletta.

Anna lähtee keväällä laajamittaiselle konserttisalikiertueelle. Katso paikkakunnat ja lipunmyyntitiedot täältä.

Arttu Wiskarilta uusi albumi huhtikuussa! — 07.02.2013 klo 14:37

highlight_3Fanien odotus palkitaan huhtikuussa, jolloin julkaistaan Arttu Wiskarin toinen pitkäsoitto. Se on jatkoa vuonna 2011 ilmestyneelle debyyttialbumille Arttu Wiskari, jota on myyty platinaan oikeuttava määrä eli yli 20 000 kappaletta. Esikoislevyltä muistetaan jättihitit Mökkitie ja Tuntematon potilas.

Huhtikuussa ilmestyvän albumin ensimmäinen single on Ikuisesti kahdestaan, koskettava rakkaustarina lapsettomuudesta. Laulun ovat kirjoittaneet Artun omaan tiimiin lukeutuvat Janne Rintala ja Olli Saksa sekä Jonnaemilia Kärkkäinen. Arttu itse on innoissaan uudesta kappaleesta.

– Odotan todella hyvällä ja jännittyneellä fiiliksellä miten ensimmäinen sinkku otetaan vastaan. Nyt voi sanoa, että ainakin biisejä ja levyä on hierottu! On upeaa päästä vetämään keikoille uusia kappaleita, niiltä se palaute viimeistään saadaan. Haluan myös kiittää faneja kärsivällisyydestä, Arttu sanoo.

Ikuisesti kahdestaan -kappaleen voi kuunnella täällä: http://bit.ly/XRxuh9