Tuuli

Uusin singlejulkaisu SOLO, joka julkaistaan 4.5 tekee selväksi, että Tuuli kuuluu maamme nuorten naisartistien eturiviin. Kaunis lauluääni yhdistettynä kiinnostavasti tuotettuun biisiin kuulostaa tuoreelle ja raikkaalle. Tässä on biisi, joka nyt viimeistään päivittää aikanaan debyyttialbumillaan platinaa myyneen 18-vuotiaan Tuulin tähän päivään: hän on taitava laulaja, monipuolinen ja todella mielenkiintoinen nuori artisti!

Kultaa myynyt single Nimet listalla (feat. Mikael Gabriel) antoi jo loppuvuodesta 2015 esimakua Tuulin omasta musiikkityylistä ja esitteli uuden puolen upean lauluäänen omaavasta artistista. Tuuli antaa erityisen kiitoksen Miklulle, että hän lupautui biisiin fiittaamaan ja tukemaan näin myös nuorta artistia eteenpäin omalla urallaan. Videon tunnelmiin voit palata tästä: Nimet listalla (feat. Mikael Gabriel)

SOLO -singleä edeltänyt kesällä 2016 julkaistu Justin (feat. Daniel Okas) oli raikas kesäbiisi, jonka tahtiin on biletetty yhteislaulun säestämänä monissa eri tapahtumissa ympäri Suomen. Justin -biisin erikoisuus on, että Tuuli on itse vastannut siihen tehdyn musiikkivideon käsikirjoituksesta. Linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=iicPLKVAn3E

Tuuli avasi ensimmäisenä tunnetuista artisteista myös oman YouTube -kanavan. Monilahjakas nuori artisti on musiikin ohella luontevasti myös sosiaalisen median edelläkävijä. Tuulin omalta YouTube -kanavalta löytyy tietysti mielenkiintoista musiikkisisältöä! Käy tsekkaamassa Tuulin ulkomaillakin laajaa kiinnostusta herättäneet upeat coverit: Noah Cyrus feat. Labrinth – Make me Cry: https://www.youtube.com/watch?v=VMe3oqZCsS0 ja Sam Smithin Writing’s on the wall: https://www.youtube.com/watch?v=OIPjbPxnMuQ

Tuulin eri kanavien suuret seuraajamäärät ja aktiiviset seuraajat ovatkin lukiota käyvälle artistille myös hieno ja nopea yhteys fanikuntaan. Omilla kanavilla kuuluu oma ääni! Ota Tuulin kanavat seurantaan:

www.instagram.com/tuuli_virallinen
www.facebook.com/tuulivirallinen

Snapchat: tuulivirallinen

Tekniikkarider: http://www.showtekniikka.fi/tuuli.pdf

Keikat

— Keikkatauko —

Yhteystiedot

Keikkamyynti

 • Niina Jalonen
  Email
  040 568 3242

Tuotanto

 • Ninni Palmroos
  Email
  040 741 9257

Haastattelupyynnöt

 • Essi Varila
  Email
  040 772 7984