Tuuli

tuuli_2_sinkku_highreso_viivihuuska
Tuuli julkaisi Sam Smithin Writing`s on the wall -kappaleesta upean coverin. Tsekkaa tästä video: https://www.youtube.com/watch?v=OIPjbPxnMuQ

Tuulin single Justin (feat. Daniel Okas) julkaistiin kesäkuussa 2016.  Tuulin itse käsikirjoittama video löytyy linkistä:  https://www.youtube.com/watch?v=iicPLKVAn3E

Debyyttialbumillaan vuonna 2012 platinaa myynyt Tuuli julkaisi 2015  singlen Nimet listalla (feat. Mikael Gabriel). Kappale on striimannut kultaa. Kappaleen on säveltänyt Jaakko Salovaara. Sanoituksista vastaavat Kyösti Salokorpi ja Mikael Gabriel.

Katso video Nimet listalla (feat. Mikael Gabriel)

– Olen miettinyt loppuvuoden aikana tosi tarkkaan millaista musiikkia haluan tehdä. Nimet listalla -singleen löytyi Jaakon ja Kyöstin kanssa juuri sellainen fiilis, joka kuvaa sitä mitä olen nyt artistina. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja toivon, että tällä biisillä saadaan bileet käyntiin ympäri Suomea, Tuuli iloitsee uudesta singlestään.

– Biisin kuultuamme meille tuli idea pyytää Mikael Gabriel mukaan fiittaamaan. Miklu oli innoissaan ja suostui heti mukaan. Studiossa  Miklusta huomaa heti, että hän on rautainen ammattilainen”, Tuuli kertoo hänen ja Mikael Gabrielin syksyllä alkaneesta yhteistyöstä.

Tuulin kappaleita ja videoita on katsottu YouTubessa yli 10 miljoonaa kertaa. Tuuli aloitti syksyllä opinnot Kallion ilmaisutaidon lukiossa.

www.instagram.com/tuuli_virallinen
www.facebook.com/tuulivirallinen
Snapchat: tuulivirallinen
Tekniikkarider: http://www.showtekniikka.fi/tuuli.pdf

 

Keikat 2017

  • La 29.4.
    • Yksityistilaisuus
  • La 6.5.
    • Yksityistilaisuus