Warner Music Live > Artistit> Mikko Harju

Mikko Harju

©Markus Karjalainen 1

Keväällä 2016 Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalle nousi uusi artisti. Kyseessä oli 24-vuotias Mikko Harju, jonka single Mä olen tässä kosketti kuulijoita poikkeuksellisen vahvasti ja teki omakustanteelle harvinaisen tempun nousemalla Spotifyn 50 kuunnelluimman kappaleen listalle, jolla se on parhaimmillaan ollut sijalla 31.

Karismaattinen Mikko on saanut kuulijat puolelleen niin tunteikkaalla tulkinnallaan, läsnäolon taidollaan kuin valloittavalla hymylläänkin. Tällä hetkellä Mä olen tässä lähentelee kultarajaa: kappaletta on striimattu jo lähes puolitoista miljoonaa kertaa. Huhtikuussa 2016 yksi Mikon haaveista toteutui, kun hän solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa.

Lahjakkuus, kova uurastus ja määrätietoisuus ovat vieneet Mikkoa eteenpäin. Hänen ensimmäinen omakustannesinglensä Laulu raikaa ilmestyi kesäkuussa 2015. Myöhemmin julkaistiin toinen single Mä olen tässä, joka sitten räjäyttikin potin. Seuraava single Ehjä julkaistiin elokuussa 2016 ja uusin puhutteleva ja ajankohtainen kappale Sinä riität julkaistiin tammikuussa 2017.

Tulevaisuus näyttää valoisalta ja maailma on auki. Kuten Mikko itse toteaisi: edes taivas ei ole rajana omia unelmia tavoitellessa.

facebook.com/mikkoharjumusic
youtube.com/mikkoharjumusic
instagram.com/mikkoharju
Snapchat: mikkoharju
Periscope: mikkoharjumusic

Keikat

— Keikkatauko —

Keikkamyynti

  • Samppa Hartikainen
    Email
    050 567 5584