Warner Music Live > Artistit> Maija Vilkkumaa

Maija Vilkkumaa

Maija Vilkkumaa on kiistatta aikamme menestyneimpiä artisteja. Hän on myynyt uransa aikana lähes 400 000 albumia ja voittanut viisi Emma-palkintoa.

Ennen vetäytymistään pitkälle tauolle vuonna 2011, takana oli vuosien kiertueet sekä useita kultaa ja platinaa myyneitä menestysalbumeita.

Maija Vilkkumaan paluuta saatiin odottaa kesään 2015, jolloin hän palasi yleisön eteen festareille ja kesätapahtumiin. Kesän jälkeen julkaistua AJA! -albumia seurasi 100 keikan kiertue ympäri Suomea. Paluukiertueen huipennukseksi voisi nostaa Helsingin Senaatintorin uuden vuoden vastaanoton  31.12.2015. Maijan keikkaa saapui seuraamaan yli 35.000 hlön ennätysyleisö.

Kiertueen jälkeisellä reilun vuoden mittaisella tauolla Maija sävelsi ja käsikirjoitti Mä halusin olla suffragetti -radiomusikaalin Radio Suomelle, sekä kirjoitti tekstit Lasse Mårtensonin sävellyksiin Helsingin Kaupunginteatterissa esitettävään Myrskyluodon Maija -musikaaliin.

Syksyllä 2017 julkaistu EP Joku Muu, mikä nosti radiosoittoon mm. kappaleet Mä en oo sun ainoo, sekä Hyvä Ihminen.

Teatraalisen Joku muu, mikä -kiertueen jälkeen Maija Vilkkumaa bändeineen haluaa palata vuonna 2018 perusasioiden äärelle. Glitterit riisutaan nyt pois ja keskitytään olennaiseen eli biiseihin. Klubikeikkojen lisäksi Maija Vilkkumaa tekee loppukeväästä myös muutaman intiimimän keikka ilman korvamonitoreja ja taustanauhoja, ja niillä soitetaan tuttujen superhittien lisäksi yleisön vanhoja erityistoivekappaleita.

Kiertue tulee jatkumaan elokuun 2018 loppuun saakka!

Instagram

Twitter

Facebook

Keikat 2018

 • Pe 27.4.
 • Ma 30.4.
  • Turku, M/S Viking Grace

Yhteystiedot

Keikkamyynti

 • Matti Kaunisvesi
  Email
  040 351 8848

Tuotanto

 • Helmi Manninen
  Email
  040 0598 876