Warner Music Live > Artistit> Katri Helena

Katri Helena

kansiblanco

Katri Helena levytti ensimmäisen kerran elokuussa 1963 ja kappaleena oli teini-iskelmä Poikien kuvat. Harva silloin aavisti, minkälainen kiintotähti Katri Helena tulisi olemaan suomalaisella iskelmätaivaalla ja minkä määrän ikivihreitä iskelmiä hän vielä laulaisi suomalaisten iloksi. Vuodesta 1963 lähtien levytettyjä lauluja on kertynyt jo noin 400. Katri Helenan levytykset ovat myyneet kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa. Miljoonan myydyn äänitteen raja rikkoutui vuonna 1994.

Katri Helena juhli 40-vuotista taiteilijauraansa  julkaisemmalla syyskuussa 2003 kokoelma-albumin sekä kirjan. Seuraavana vuonna oli vuorossa uusi upea studioalbumi Tässä tällä hetkellä, joka esitteli entistä monipuolisemman ja äänensä löytäneen taiteilijan.

Katri Helenan odotettu uutuuslevy Taivaan tie julkaistiin huhtikuussa. Katri Helena avaa ensimmäistä kertaa henkilökohtaisia muistikirjojaan suurelle yleisölle Taivaan tie –kirjassa (Otava) ja näiden tekstien pohjalta on syntynyt myös koskettava Taivaan tie -levy.

Joukko lauluntekijöitä kokoontui Katri Helenan kanssa keväällä 2013 Villa Mandalaan Loviisan lähelle. Kohtaamisten pohjalta biisinkirjoittajat sävelsivät ja sanoittivat uuden albumin laulut. Levyn tuotannosta vastaa Ville Riippa, joka tunnetaan mm. Juha Tapion menestyslevyjen tuottajana.

Katri Helena sai Taivaan Tie albumista kultalevyn toukokuun alussa.

Facebook

Keikat

— Keikkatauko —

Yhteystiedot

Keikkamyynti

  • Niina Jalonen
    Email
    040 568 3242

Haastattelupyynnöt

  • Aino-Kuutamo Uusitorppa
    Email
    +358 10 8417 538