Warner Music Live > Artistit> Jarkko Ahola

Jarkko Ahola

Jarkko “J.” Ahola on muusikko, lauluntekijä, esiintyjä ja laulaja. Tunnetuksi hän on tullut Teräsbetoni-yhtyeen laulaja-basistina ja yhtenä kolmesta biisinkirjoittajasta. Hän on ollut mukana myös Northern Kings ja Raskasta Joulua -projekteissa. Vuonna 2012 hänen omaa sukunimeään kantava AHOLA -yhtye julkaisi Stoneface -debyyttinsä. Kaksi vuotta myöhemmin se sai jatkoa Tug of War -albumilla.

Warner Music Finland on julkaissut Aholalta kaksi kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa myynyttä joulualbumia, Ave Maria – Joulun klassikot ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2. Marraskuussa vuonna 2016 julkastiin hänen kolmas soololevynsä, Romanssi. Ahola lähtee Romanssi -konserttisalikiertueelle keväällä 2018.

Vuoden 2015 keväällä Ahola osallistui MTV3:n Tähdet,Tähdet –ohjelmaan, jossa hän sijoittui kolmanneksi.

Jarkko Ahola konsertoi 3.12.2017 Waltteri Torikan kanssa täydelle Hartwall arenalla. Konsetti oli menestys.

Jarkko Ahola  on tehnyt viime vuosina useita loppuunmyytyjä konserttikiertueita sekä joulukonsertteja kirkoissa. Muutama poiminta  aikaisempien vuosien joulukonserttien saamasta palautteesta:

”Suosittelemme vastaavaa Jarkko Aholan konserttia kaikille!! Ilon kyyneliltä ja koskettavasta tunnelmasta ei voinut välttyä tässä konsertissa.”

”Konsertti täytti kaikki odotukseni. Jarkko Ahola tulkitsi laulut loistavasti omalla tyylillään ja mahtavalla äänellään. Vuoden paras konsertti.”

”Paras joulukonsertti ikinä! Hieno tunnelma, upeampaa tulkintaa saa hakea Suomen rajojen ulkopuoleltakin.”

”Unohtumaton joulukonsertti, johon sisältyi niin ääntä, värejä kuin valojakin. Hieno orkesteri. Tunnelmallinen Aleksanterin kirkko ja Jarkko Aholan upea tenoriääni oli mieleenpainuva elämys.”

Keikat 2018

Yhteystiedot

Keikkamyynti

  • Niina Jalonen
    Email
    040 568 3242

Tuotanto

  • Helmi Manninen
    Email
    040 0598 876

Haastattelupyynnöt