Erin

Viime syksynä Idols-tuomarina debytoinut Erin on yksi maamme suosituimpia ja valovoimaisimpia artisteja, jonka ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja siitä tuli valtava menestys. Albumi on myynyt kolminkertaista platinaa eli yli 60 000 kappaletta. Myös Erinin vuonna 2013 julkaistu, platinaa myynyt Sä osaat! –albumi sekä vuoden 2016 Seliseli –levy on otettu hyvin vastaan. Naisen hiteistä muistetaan parhaiten kappaleet Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän, On elämä laina ja Ei taida tietää tyttö. Erin on mukana myös Antti Tuiskun, liki kaksi miljoonaa striimiä keränneellä Aamukuuteen-singlellä.

AKUSTISESTI -kiertue keväällä 2018

Parhaillaan keikkataukoa viettävä ihastuttava Erin palaa yleisön eteen 10 keikkaa sisältävällä Akustisesti -kiertueella, jossa kuullaan tunnelmallisia versioita hänen kappaleistaan.

Erin oli haaveillut akustisesta kiertueesta pitkään, ja rundin idea kirkastui lokakuussa, kun hän esiintyi Elias Kaskisen luotsaamalla Alasti-klubilla Helsingin Kulttuuritalolla. Taltiointi herkältä ja riisutulta keikalta on katsottavissa C More -kanavalla sekä myöhemmin keväällä myös Subilla.

– Rakastan pienimuotoisia esiintymisiä. Niissä saa rakennettua yleisön kanssa ainutlaatuista ja hetkellistä taikaa. Intiimeillä keikoilla tulee kerrottua tarinoita biisien takaa ja joskus yleisöstä joku kertoo omansa. Ihmettelen vain miksi en ole tehnyt tällaista kiertuetta aiemmin, kun lauluni istuvat niin luonnollisesti akustiseen ympäristöön. Vähemmän on enemmän! Haluaisin, että ihmisille jäisi konsertista rentoutunut fiilis ja kotiin lähtiessä heillä olisi pieni hymy naamalla, Erin fiilistelee.

Instagram

Youtube

Facebook

 

 

Keikat

— Keikkatauko —

Yhteystiedot

Keikkamyynti

 • Matti Kaunisvesi
  Email
  040 351 8848

Tuotanto

 • Nea Liimatainen
  Email
  050 353 0513

Haastattelupyynnöt

 • Aino-Kuutamo Uusitorppa
  Email
  +358 10 8417 538