Ellinoora

Ellinoora on uuden sukupolven pop-artisti, joka herätti levy-yhtiöiden kiinnostuksen poikkeuksellisella äänellään vuonna 2011 ja solmi levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa tuolloin vasta 17-vuotiaana.

Laulaja-lauluntekijä Ellinoora nousi koko kansan tietoisuuteen hitillään Carrie, joka nousi niin Spotifyn kuin radioidenkin soittolistojen kärkeen. Keväällä 2016 julkaistu Leijonakuningas räjäytti lopullisesti potin ja syyskuussa 2016 julkaistu Elefantin paino nousi Spotifyssa sijalle #1. Molemmat kappaleet ovat myynti- ja kuuntelumäärillään ylittäneet tuplaplatinarajan. Syyskuussa 2016 julkaistu debyyttialbumi Villi lapsi myi platinaa ja sai ylistystä monelta eri suunnalta. Upea vuosi toi mukanaan tämän kaiken lisäksi neljä Emma-ehdokkuutta.

Ellinoora ei ole pelkästään lahjakas laulaja-lauluntekijä vaan myös valovoimainen ja tunteikas live-esiintyjä. Ellinoora bändeineen on valloittanut Villi lapsi –kiertueellaan ympäri Suomen ihmisten sydämiä. Tämä livesetti on sellainen, jonka jokaisen tulisi kokea.

Marraskuussa julkaistu ”Glitteri” on ensimmäinen single toiselta levyltä, jota Ellinoora työstää parhaillaan. Hän on oman tuotantonsa lisäksi tehnyt kirjoittajana yhteistyötä mm.  platinaa striimanneissa kappaleissa “Sitä säät mitä tilaat” (JVG) ja ”Tanssi se ulos” (Roope Salminen & Koirat). Lisäksi hän on tehnyt kappaleita mm. Kaija Koolle ja Stigille.

Instagram: ellinooramusiikki
Facebook: www.facebook.com/ellinooramusiikki
PR: isadora.kamotskin@warnermusic.com

Keikat

— Keikkatauko —

Yhteystiedot

Keikkamyynti

 • Samppa Hartikainen
  Email
  050 567 5584

Tuotanto

 • Helmi Manninen
  Email
  040 0598 876

Haastattelupyynnöt

 • Isadora Kamotskin
  Email
  +358 45 120 9931