Warner Music Live > Artistit> Antti Ketonen

Antti Ketonen

Antti Ketosen viime elokuussa julkaistu debyyttisingle Olisitpa sylissäni on tähän mennessä vuoden 2018 ylivoimaisesti soitetuin radiokappale. Tällä hetkellä biisi on jo 11. viikkoa Suomen radioiden soitetuin kappale. Sillä on yli 4200 soittoa, joka on lähes puolet enemmän kuin millään muulla kappaleella. Helmikuussa Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä palkittu Antti Ketosen menestyshitti Olisitpa sylissäni saa jatkoa kesän jälkeen.

Kappale on myös striimannut kultaa Spotifyssa. Samuli Sirviön (mm. Ellinoora) tuottaman kappaleen sävellyksen on tehnyt Lauri Tähkä ja Matti Mikkola, ja heidän lisäkseen sitä oli sanoittamassa Sinikka Svärd.

Oli mahtava yllätys, että ihmiset ovat kuunnelleet Olisitpa sylissäni -biisiä näin paljon. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin: suunnittelemme kovaa vauhtia jo uusia kappaleita ja pääsen taas pian studioon, Antti fiilistelee.   

Neljänsuora-yhtyeen riveistä tuttu Antti oli pohtinut soolouran kokeilemista aiemminkin, mutta Tähdet, tähdet -ohjelmaan osallistuminen rohkaisi toteuttamaan ajatuksen. Suosikkiyhtyeen laulajana Antti tullaan näkemään kuitenkin myös jatkossa.

Antti Ketonen tekee soolona myös joulukonsertteja.

Instagram

Facebook

Keikat 2018

 • Pe 10.8.
  • Yksityistilaisuus

Yhteystiedot

Keikkamyynti

 • Niina Jalonen
  Email
  040 568 3242

Tuotanto

 • Nea Liimatainen
  Email
  050 353 0513

Haastattelupyynnöt

 • Aino-Kuutamo Uusitorppa
  Email
  +358 10 8417 538