Warner Music Live > Artistit> Alex Mattson

Alex Mattson

 

Grammy-palkittu elektroniseen musiikkiin keskittyvä label Ultra Music kiinnitti keväällä 2016 talliinsa ensimmäisenä suomalaisena sooloartistina Alex Mattsonin.

Mattson nousi nopeasti suureen suosioon debyyttisingle UFOlla ja biisi nousi ja valittiin useille isoille kotimaisille ja kansaivälisille soittolistoille ympäri maailmaa. Alex Mattsonin toinen single Forget You julkaistiin kesäkuussa 2016. Kappale oli yksi kesän soitetuimpia radioissa ja suoratoistopalveluissa  pitkälle syksyyn saakka.

Alex Mattsonin omat biisit ovat keränneet yli 13 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa ja nousivat isoksi hitiksi myös radiokanavilla. UFO ja Forget You nousivat soittolistoille myös muualla Skandinaviassa ja Baltian maissa. Lisäksi Mattsonin käden jälki löytyy useiden muiden menestysartistien tuotannosta (mm. Ricky-Tick Big Band, Reino Nordin, Marcus & Martinus, Lucas).

Alexin kesäkiertueella 2017 on mukana muun muassa seuraavat tapahtumat; Purpflash, RMJ, Himos Festival, Ruisrock, Ilosaarirock sekä Weekend Festivaalit Suomessa ja Virossa.

Fanien pitkä odotus palkittiin heti kesän alussa uuden Good Kids -singlen myötä.

 

Keikat

— Keikkatauko —

Yhteystiedot

Keikkamyynti

  • Matti Kaunisvesi
    Email
    040 351 8848

Tuotanto

  • Ninni Palmroos
    Email
    040 741 9257