Warner Music Live > Ajankohtaista

Stig julkaisi uuden singlen “Ai ai ai” — 22.03.2017 klo 12:25

 

STIG palaa vihdoin uuden musiikin kanssa. Artistia on pitänyt kiireisenä oman musiikin lisäksi Popedan uuden levyn tuottaminen. Prosessi innosti STIGin etsimään äänimaailmaa omaankin biisiinsä muualta ja inspiroitui Pave Maijasen biiseistä.

“Olin pitkään halunnut käyttää jotain Paven tuotannosta ja kun ryhdyin kuuntelemaan biisejä uusin korvin, Ai ai ai tuntui heti kolahtavan.”

Uudistettu “Ai ai ai” yhdistää hienosti STIGin pilke silmäkulmassa -tyylin Paven alkuperäiseen disco-funk -versioon. Kappale on tuotu loistavasti takaisin tähän päivään.

Kuuntele “Ai ai ai” tästä!

 

Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisivat uuden singlen “Kun Tää Loppuu” — 15.03.2017 klo 10:22

 

“Kun tää loppuu” on Ida Paulin & Kalle Lindrothin kolmas singlejulkaisu duona. Artistien sattumalta alkanut yhteistyö on otettu erittäin lämpimästi vastaan: aiemmat singlet ovat menestyneet Spotifyssa ja radioissa ja ovat striimanneet platinaa ja kultaa.   “Biisi on monitasoinen jäähyväisbiisinä. On tieto siitä, että joku aikakausi päättyy ja niitä tyyppejä ja asioita mitkä niihin ihmisiin tai paikkoihin liittyy ei enää tuu olemaan muuta ku muistoissa. Kyseessä voi olla elämänmuutos kuten vaikka koulun loppuminen, puhumattakaan ihmisuhteista tai kuolemasta. Sen voi soveltaa niin moneen hetkeen – tässä biisissä yhdistyy niin monta tunteikasta tapahtumaa omassa elämässä, että sen esittäminen ja kuunteleminen vetää aika nöyräksi. Täytyy elää hetkessä ja muistaa hienoja kokemuksia ja aikakausia hyvällä siitäkin huolimatta, että tiedostaa niiden päättyvän ennen pitkään. Jonkun loppu on uuden alku.”

Duo elää kiireisiä aikoja: Ida Paul opiskelee Harvardissa ja Kalle Lindroth nähdään pääroolissa Helsingin Kaupunginteatterin Kirka-musikaalissa. Tämän lisäksi Lindrothin juontama BumtsiBum starttaa tämän viikon lauantaina 18.3. Tästä huolimatta duo on saanut tehtyä paljon biisejä ja on nyt Suomessa parilla keikalla uuden sinkun julkaisun aikaan.

  Näe Ida Paul & Kalle Lindroth:
Ke 15.3. Helsinki, Le Bonk
Pe 17.3. Lappeenranta, Bar & Nightclub Old Cock
La 18.3. Rauma, Ravintola Sinisoihtu

Kuuntele “Kun tää loppuu” tästä!

 

 

Antti Tuisku julkaisi uuden singlen syntymäpäivänään — 27.02.2017 klo 11:27

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkaisi tänään maanantaina 27. helmikuuta, 33-vuotissyntymäpäivänään, uuden Rahan takii -singlen. Hän on odottanut biisin ilmestymistä paljon, ja sanoo kappaleen olevan täysin erilainen kuin syvällinen ja paljon ajatuksia herättänyt Mä hiihdän.

– Rahan takii -biisillä palaan juurilleni ja esittelen tulevalta Anatude-albumilta sitä hauskempaa, ironisempaa ja menevämpää puolta. Halusimme Jurekin, Aku Rannilan ja Saara Törmän kanssa tehdä hauskan mutta myös ajankohtaisen biisin tämän päivän yhteiskunnasta, jossa raadetaan niska limassa samalla kun raha ja menestyminen tuntuvat hallitsevan kaikkea. On jalo ajatus, että raha ei olisi kaiken taustalla, mutta todellisuudessa tuon ajatuksen toteuttaminen tämän päivän maailmassa on yksinkertaisesti hankalaa, Antti sanoo.

Antti toivoo kappaleen antavan ihmisille virtaa, jonka avulla jaksaisi huononakin aamuna nousta sängystä.

Antin kultaa striimannut Mä hiihdän -single julkaistiin tammikuussa, uusi albumi valmistuu syksyksi. Syksyllä Antti nähdään myös Nelosella Idolsin päätuomarina. Ei liene epäselvää, että vuosi 2017 tulee olemaan Anatuden.

Kuuntele Rahan takii täältä!

instagram.com/antti_tuisku
facebook.com/anttituiskuofficial
Snapchat: antti_tuisku
#anatude #rahantakii
 

Benjaminilta uusi single ensi viikolla! — 27.02.2017 klo 11:22

Syksyllä Tähdet, tähdet -ohjelmassa katsojia ihastuttaneen Benjaminin odotettu single Bad Luck Love julkaistaan keskiviikkona 8. maaliskuuta. Artistin itsensä lisäksi kappaletta olivat tekemässä Mikke Vepsäläinen, Ida Paul ja Tiina Vainikainen.

Uudella kappaleella aikuisempaa puoltaan esittelevän Benjaminin omakohtainen single kertoo tarinan ensi-ihastumisesta. Siitä kun ei tiedä, onko se hyvä juttu, mutta haluaa silti antautua tunteelle täysin ja saada homman toimimaan.

 Kappaleen tarinassa on aitoutta ja haikeutta. Rakkaus on maailman ihanin mutta samalla myös kiduttavin asia. Varsinkin jos toinen asuu toisella puolella maailmaa eikä häntä ole mahdollista nähdä kuukausiin. Tämä ei kuitenkaan ole mikään masentelubiisi, päinvastoin! En malta odottaa että jengi bailaa kappaleen tahtiin, Benjamin sanoo.

Suomen lisäksi Benjamin on menestynyt Espanjassa: hänen huhtikuussa 2016 julkaistu debyyttialbuminsa Fingerprints nousi siellä suoraan virallisen albumilistan kolmanneksi. Lisäksi Benjamin on esiintynyt Espanjassa kymmentuhatpäisille yleisöille erilaisissa konserteissa ja tehnyt maassa oman klubirundin. Hänellä on myös yhteisbiisi Espanjan suosituimman tyttöbändin Sweet Californiankanssa.

Viime syksynä Benjamin sai katsojat puolelleen MTV3:n supersuositussa Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Suuren yleisön tietoisuuteen Benjamin nousi luotuaan profiilin Instagramiin vuonna 2012. Tällä hetkellä hänellä on Instagramissa yli 368 000 seuraajaa. Benjamin on jo useamman vuoden säveltänyt ja sanoittanut omia kappaleita.
 

Egotrippi lähtee kevätkiertueelle! — 24.02.2017 klo 14:12

Suomen rokkaavin popyhtye, Emma-palkittu Egotrippi näkyy keväällä keikkapaikoilla ympäri Suomen, kun bändi lähtee maaliskuussa kevätkiertueelle. Hetken hiljaiseloa viettänyt yhtye ei malta päästä takaisin yleisön eteen.

”Pienen luovan tauon jälkeen on jälleen erittäin virkistävää päästä ihmisten ilmoille. Kevään keikkakalenterissa odottaa muutama sellainenkin paikka, jossa ei olla oltu miesmuistiin. Tässä parhaillaan pähkäilemme settilistaa ja hyvältä vaikuttaa!”

Aikaa on vietetty erityisesti tulevan studioalbumin kimpussa, joka on järjestyksessään bändin 10. Egotrippi aloitti uuden albumin nauhoitukset yhtyeelle verrattain nopeasti edellisen levyn jälkeen, mutta albumilta on toistaiseksi julkaistu vasta 1. single, ”Valtatie”. Myöhemmin keväällä on luvassa lisää paljon odotettua materiaalia.

“Työt studioalbumimme parissa ovat hyvällä mallilla. Kymmenisen kipaletta ollaan jo saatu valmiiksi mutta vielä on tunne että muutama biisi puuttuu kokonaisuudesta. Yhtyeellemme jo tutuksi tullut hokema ”Levy tulee kun se on valmis” pitää jälleen kutinsa”.

Albumin viimeistelyn ja kiertueen lisäksi bändi nähdään TV5:n tuoreessa musiikkiohjelmassa “Anssi Kela ja isot biisit”. Bändi nautti kuvauksista ja biisin teosta täysin rinnoin.

“Nyt painetaan pitkää päivää! Uusi levy valmistuu vauhdilla ja kukkotappelu Anssi Kelan kanssa käy kuumana. Kelan pyöriskely pikkumustissaan tulee saamaan meiltä nahkaisen vastaanoton! Mutta kaiken tämän pullistelun lomassa on myös fantastista päästä tuulettamaan päitä kevään keikoille. Pölyt siis pois kitaroista, me tulemme taas!”

Kuuntele ”Valtatie” täältä!