Warner Music Live > Ajankohtaista

Perjantaina uuden Itseni kaltainen –singlen julkaissut NEON 2 avaa ensi vuoden keikkakesän The Circuksen lavalla Helsingissä 18.5.2018 — 11.12.2017 klo 10:25

1990-luvun suurimpiin kotimaisiin popilmiöihin lukeutuva Neon 2 julkaisi viime perjantaina uuden Itseni kaltainen -nimisen singlen pitkän tauon jälkeen ja kertoi samalla olevansa valmis täysimittaiseen paluuseen. Tämän kesän hienosti menneiden keikkojen siivittämänä yhtyeelle on ensi vuodelle myyty jo parisenkymmentä keikkaa, joista perjantaina julkistettiin jo ensimmäiset festariesiintymiset. Nyt yhtyeellä on ilo ilmoittaa, että ensi kesän keikkaputki alkaa helsinkiläisen The Circuksen lavalta perjantaina 18.5.2018. Tämän kesän ensimmäisen keikan liput tulevat myyntiin tänään Ticketmasterissa.

Kuuntele tuore Neon 2 –single Itseni kaltainen täältä!

Vuonna 1992 ensimmäisen levytyssopimuksensa solminut Neon 2 löi itsensä kertaheitolla läpi tuplaplatinaa myyneellä Polku –esikoisalbumillaan. Tässä talossa, Kemiaa, Polku ja Ei yksinäinen unta –saa hiteistään tunnettu yhtye julkaisi urallaan kolme studioalbumia ja oli yksi 1990-luvun suurimpia kotimaisia popilmiöitä. Yhtye jäi tauolle soitettuaan Oulussa viimeisen keikkansa vuonna 1997. Liki parinkymmenen vuoden tauon on katkaissut vain vuoden 2014 We Want More –tv-ohjelma sekä tänä vuonna tunnustellen heitetyt muutamat keikat. Vuonna 2018 nähdään kuitenkin suositun popyhtyeen täysimittainen paluu visuaalisten keikkojen ja uuden musiikin kera.

NEON2 Kesän 2018 keikkoja
Pe 18.5. The Circus, Helsinki
pe 29.06. Iskelmä Festivaali, Himos, Jämsä
pe 13.07. Suomipop Festivaali, Oulu
la 14.07. Suomipop Festivaali, Jyväskylä
to 19.07. Tammerfest, Tampere

Lisäyksiä keikkalistaan on luvassa.

1990-luvun suursuosikki Neon 2 palaa uuden musiikin ja keikkojen kanssa — 08.12.2017 klo 13:17

Tänään julkaistava Itseni kaltainen –single johdattaa uuden innon löytäneen yhtyeen kohti ensi kesän festarilavoja

Vuonna 1992 ensimmäisen levytyssopimuksena solminut Neon 2 löi itsensä kertaheitolla läpi tuplaplatinaa myyneellä Polku –esikoisalbumillaan. Tässä talossa, Kemiaa, Polku ja Ei yksinäinen unta –saa hiteistään tunnettu yhtye julkaisi urallaan kolme studioalbumia ja oli yksi 1990-luvun suurimpia kotimaisia popilmiöitä. Yhtye jäi tauolle soitettuaan Oulussa viimeisen keikkansa vuonna 1997. Liki parinkymmenen vuoden tauon on katkaissut vain vuoden 2014 We Want More –tv-ohjelma sekä tänä vuonna tunnustellen heitetyt muutamat keikat. Nyt Neon 2 on kuitenkin valmis täysmittaiseen paluuseen.

Tämän kesän hienosti menneiden keikkojen siivittämänä yhtyeelle on ensi vuodelle myyty jo parisenkymmentä keikkaa, joista tänään julkaistaan ensimmäiset. Neon 2 on mahdollista nähdä tulevana kesänä Himoksen Iskelmä Festivaaleilla sekä Suomipop Festivaaleilla niin Oulussa kuin Jyväskylässäkin. Keikkoja on tulossa vielä lisää, uusia julkistuksia on luvassa vielä tämän vuoden puolella.  ”Olemme jo suunnitelleet keikkasettiä –siitä on tulossa hieno niin visuaalisesti kuin äänellisestikin. Tulevilla keikoilla nähtävät visuaaliset elementit tulevat olemaan iso osa uusia biisejä ja tuttuja klassikoita

”, hehkuttavat Neon 2:sen muodostavat Jussi Rainio ja Rami Alanko kuin yhdestä suusta. Keikoille ei tulla lähtemään pelkästään nostalgiahuumassa, sillä parivaljakko on kirjoittanut myös uusia kappaleita. Näistä ensimmäisenä tänään julkaistaan Itseni kaltainen –niminen single, jonka voit kuunnella täältä.

Paluu tuntuu hyvältä – kaikkien näiden vuosien jälkeen nyt on oikea aika tulla takaisin. Olemme suunnitelleet tätä pitkään – ja viimein olemme valmiita. Tämä kaikki into ja energia päästetään nyt taas ulos”, summaavat Jussi ja Rami tuntemuksiaan uuden alun äärellä.

NEON2 Kesän 2018 keikkoja
pe 29.06. Iskelmä Festivaali, Himos, Jämsä
pe 13.07. Suomipop Festivaali, Oulu
la 14.07. Suomipop Festivaali, Jyväskylä
to 19.07. Tammerfest, Tampere

Lisäyksiä keikkalistaan on luvassa.

Neon 2:sen jäätyä tauolle jatkoi yhtyeen solisti Jussi Rainio musiikin tekemistä niin veljensä Timo Rainion kuin mm. Ressu Redfordinkin kanssa. Musiikki pysyi matkassa myös kitaristi Rami Alangon elämässä.  Omaa studiota pyörittänyt ja biisejä muille säveltänyt mies on ehtinyt kuitenkin paneutua myös liike-elämään perustamalla ohjelmistofirmoja. Ramin elämän vaiheisiin kuuluvat lisäksi Madridin vuodet, josta muutto takaisin Suomeen lopulta mahdollisti Neon 2 –yhtyeen uuden tulemisen.

PIKKU G:N ODOTETTU UUTUUSSINGLE SOLMUSSA JULKAISTU – KIERTUE KEVÄÄLLÄ! — 01.12.2017 klo 09:42

Pikku G:n odotettu comeback on totta! Keskiyöllä julkaistiin kymmenen vuoden tauon jälkeen täysin uusi biisi, Solmussa feat. BEHM.

Viimekesäisten kolmen festarikeikan myötä Pikku G innostui ajatuksesta julkaista taas uutta musiikkia. Ja nyt esittäjälleen todella henkilökohtainen MGI:n ja Kashwellin tuottama kappale on vihdoin valmis. Solmussa perustuu Pikku G:n omiin kokemuksiin ja hän uskoo kappaleen olevan helposti samastuttava.

– Solmussa käsittelee solmuja, joita elämässä syntyy parisuhteista tai ystävyyssuhteista, kun tilanteet muuttuvat vaikeiksi. Itse käsittelen usein asioita lisäämällä vauhtia, mutta solmut eivät aukea vetämällä. Toivon, että mahdollisimman moni löytää biisin ja pysähtyy kuuntelemaan sitä, Pikku G sanoo.

Vuosituhannen alussa suomalaisten teinien pään sekoittanut Pikku G:n paluuta on odotettu pitkään. Joulukuun 16. päivä Pikku G esiintyy Helsingissä loppuunmyydylle The Circukselle. Lisäksi ensi keväänä hän lähtee SOLMUSSA-kiertueelle (K18), joka nähdään seuraavissa paikoissa:

4.2. Baltic Princess (Goom-risteily)
16.2. Silja Europa (Abiristeily)
17.2. Silja Europa (Abiristely)
23.3. Oulu, Viihderavintola Ilona
24.3. Levi, Hulluporo Areena
30.3. Turku, Venus Nightlife
31.3. Jämsä, Himos Areena
14.4. Helsinki, Tavastia
27.4. Tampere, Pakkahuone
28.4. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

Pikku G, oikealta nimeltään Henri Vähäkainu, aloitti uransa 15-vuotiaana. Pikku G on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä räppäreistä. Hän julkaisi urallaan vain kaksi albumia, joiden yhteismyynti on tänä päivänä lähes 200 000 kappaletta. Nelinkertaista platinaa myynyt debyyttialbumi Räjähdysvaara (2003) oli yli 120 000 kappaleen myynnillä julkaisuvuotensa myydyin levy. Vuotta myöhemmin ilmestynyt Suora lähetys –albumi myi platinaa.

Jarkko Ahola lähtee Romanssi-kiertueelle helmikuussa 2018 — 29.11.2017 klo 09:30

 

Komeaääninen Jarkko Ahola julkaisi viime syksynä suomalaisista klassikkobiiseistä koostuvan Romanssi-nimisen albumin. Nyt on tullut aika lähteä kiertueelle tämän jo kultaa myyneen levyn kunniaksi. Hämeenlinnasta 23. helmikuuta käynnistyvällä Romanssi-kiertueella päästää nauttimaan pitkälti Romanssi-levyn biiseistä sekä muista tunnelmaan sopivista kappaleista. Kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 1.12.2017.

”Urallani on tapahtunut lähivuosina todella hienoja juttuja, joista olen kovin kiitollinen. Ennen kuin käännetään seuraava sivu, on mielestäni tärkeää huomioida kiertueen muodossa Romanssi-levy, joka on ollut menestys monella tapaa. Nähdään keväällä, arvon kuulijat!”, toivottaa Ahola musiikkinsa ystävät tervetulleiksi keikoilleen.

Jarkko Ahola Romanssi-kiertue
23.2. Hämeenlinna, Verkatehdas
24.2. Lahti, Sibeliustalo
10.3. Turku, Konserttitalo
11.3 Helsinki, Savoy-teatteri
23.3. Järvenpää, Järvenpää-talo
24.3. Kouvola, Kuusankoskitalo

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) platinaa. Rock-tenorin tuorein albumi, kultarajan ylittänyt ja Romanssi (2016) debytoi loppuvuodesta virallisen albumilistan sijalla 2. Ennen Romanssi-kiertuetta  Ahola nähdään loppuvuodesta Joulun klassikot –kirkkokiertueella sekä Hartwall Arenan lavalla Ainutlaatuinen ilta -yhteiskonsertissa yhdessä Waltteri Torikan kanssa 3.12.2017.

ILARILTA UUSI SINGLE MOLOTOV COCKTAIL! — 24.11.2017 klo 11:51

Molotov Cocktail on menevä bilebiisi, jossa kuuluu ILARIn omintakeinen flow. ILARI on pitkän linjan räppäri, joka suhtautuu musiikkiin intohimolla ja rakkaudella.

”Molotov Cocktail on ollut työn alla jo pari vuotta ja sitä on tullut vedettyä paljon keikoilla. Biisi on ollut mun lemppari jo pitkään, joten siistiä saada tää vihdoin ulos!”

ILARI on tunnettu muun muassa biiseistään Kapteeni käskee, Desibelii feat. Sharon ja K18. Hänen kappaleitaan on kuunneltu Spotifyssa jo huikeat 20 miljoonaa kertaa, eli ensi vuonna julkaistava albumi on striimannut ennakkoon platinaa.