Warner Music Live > Ajankohtaista

Egotrippi lähtee kevätkiertueelle! — 24.02.2017 klo 14:12

Suomen rokkaavin popyhtye, Emma-palkittu Egotrippi näkyy keväällä keikkapaikoilla ympäri Suomen, kun bändi lähtee maaliskuussa kevätkiertueelle. Hetken hiljaiseloa viettänyt yhtye ei malta päästä takaisin yleisön eteen.

”Pienen luovan tauon jälkeen on jälleen erittäin virkistävää päästä ihmisten ilmoille. Kevään keikkakalenterissa odottaa muutama sellainenkin paikka, jossa ei olla oltu miesmuistiin. Tässä parhaillaan pähkäilemme settilistaa ja hyvältä vaikuttaa!”

Aikaa on vietetty erityisesti tulevan studioalbumin kimpussa, joka on järjestyksessään bändin 10. Egotrippi aloitti uuden albumin nauhoitukset yhtyeelle verrattain nopeasti edellisen levyn jälkeen, mutta albumilta on toistaiseksi julkaistu vasta 1. single, ”Valtatie”. Myöhemmin keväällä on luvassa lisää paljon odotettua materiaalia.

“Työt studioalbumimme parissa ovat hyvällä mallilla. Kymmenisen kipaletta ollaan jo saatu valmiiksi mutta vielä on tunne että muutama biisi puuttuu kokonaisuudesta. Yhtyeellemme jo tutuksi tullut hokema ”Levy tulee kun se on valmis” pitää jälleen kutinsa”.

Albumin viimeistelyn ja kiertueen lisäksi bändi nähdään TV5:n tuoreessa musiikkiohjelmassa “Anssi Kela ja isot biisit”. Bändi nautti kuvauksista ja biisin teosta täysin rinnoin.

“Nyt painetaan pitkää päivää! Uusi levy valmistuu vauhdilla ja kukkotappelu Anssi Kelan kanssa käy kuumana. Kelan pyöriskely pikkumustissaan tulee saamaan meiltä nahkaisen vastaanoton! Mutta kaiken tämän pullistelun lomassa on myös fantastista päästä tuulettamaan päitä kevään keikoille. Pölyt siis pois kitaroista, me tulemme taas!”

Kuuntele ”Valtatie” täältä!
 

Antti Tuisku julkaisee uuden singlen syntymäpäivänään — 24.02.2017 klo 13:34

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkaisee maanantaina 27. helmikuuta, 33-vuotissyntymäpäivänään, uuden Rahan takii -singlen. Hän on odottanut biisin ilmestymistä paljon, ja sanoo kappaleen olevan täysin erilainen kuin syvällinen ja paljon ajatuksia herättänyt Mä hiihdän. – Rahan takii -biisillä palaan juurilleni ja esittelen tulevalta Anatude-albumilta sitä hauskempaa, ironisempaa ja menevämpää puolta. Halusimme Jurekin, Aku Rannilan ja Saara Törmän kanssa tehdä hauskan mutta myös ajankohtaisen biisin tämän päivän yhteiskunnasta, jossa raadetaan niska limassa samalla kun raha ja menestyminen tuntuvat hallitsevan kaikkea. On jalo ajatus, että raha ei olisi kaiken taustalla, mutta todellisuudessa tuon ajatuksen toteuttaminen tämän päivän maailmassa on yksinkertaisesti hankalaa, Antti sanoo.   Antti toivoo kappaleen antavan ihmisille virtaa, jonka avulla jaksaisi huononakin aamuna nousta sängystä.   Kuuntele tiiseri Rahan takii -kappaleesta täältä!   Antin kultaa striimannut Mä hiihdän -single julkaistiin tammikuussa, uusi albumi valmistuu syksyksi. Syksyllä Antti nähdään myös Nelosella Idolsin päätuomarina. Ei liene epäselvää, että vuosi 2017 tulee olemaan Anatuden.   instagram.com/antti_tuisku facebook.com/anttituiskuofficial Snapchat: antti_tuisku #anatude #rahantakii

Suvi Teräsniskalle oma Hartwall Arenan konsertti! — 20.02.2017 klo 10:26

Suvi Teräsniskan unelma toteutuu, kun hän astelee 5. joulukuuta Hartwall Arenan lavalle omassa Elämäni ilta -konsertissaan. Liput ainutlaatuiseen show’hun tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina.

Suvilla on ollut kaksi erityistä haavetta, joista toinen toteutui 4. helmikuuta uran ensimmäisen Emma-patsaan muodossa. Nyt on aika toteuttaa toinen.

– Tajusin, että ainoa este toisen haaveeni eli oman Hartwall Arenan konsertin edessä olen minä itse. Nyt on aika hyväksyä se, että voin toteuttaa unelmani jos vain itse haluan. On itsevarman Suvin aika – sellaisen Suvin, joka uskaltaa tehdä ison liikkeen, ottaa paikan lavan keskeltä ja yleisön edestä selkä suorana, Vain elämää -ohjelmassakin epävarmuuksiaan avannut Suvi toteaa.

Pari viikkoa sitten Suvi sai uransa ensimmäisen Emma-palkinnon vuoden iskelmäalbumista, perjantaina hänet palkittiin Iskelmä-gaalassa vuoden naisartistina. Syksyllä Suvi ihastutti katsojia tulkinnoillaan supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa, ja kappaleet ovat menestyneet loistavasti myös Spotifyn top 50 -listalla.

Kaikki Suvin aiemmat albumit ovat myyneet vähintään platinaa, yhteensä hänen levyjään on myyty yli 300 000 kappaletta. Uusin albumi Sinä olet kaunis ilmestyi syyskuun lopussa.

Suvi Teräsniska – Elämäni ilta
Hartwall Arena ti 5.12.2017
Ovet klo 18.30, showtime klo 20.00
Konsertin kesto n. 2 tuntia, ei väliaikaa
Lipunmyynti alkaa 24.2. klo 9.00 osoitteessa www.ticketmaster.fi
Liput palvelumaksuineen alk. 39,90e
 

Waltteri Torikka ja Juha Savela Lappiin huhtikuussa! — 17.02.2017 klo 11:48

Waltteri Torikan upeaa laulua ja Juha Savelan taidokasta kitarointia kuullaan jälleen keväisessä Lapissa, luvassa on tunnelmallisia ja viihdyttäviä akustisia iltoja. Revontulikappelissa on puolestaan perinteinen pitkäperjantain hengellinen konsertti. Kiertue alkaa Utsjoelta ja päättyy Pyhälle Luontokeskus Naavan konserttiin.

Liput ovat myynnissä ennakkoon esiintymispaikoilla ja ovelta mikäli tilaisuus ei ole loppuunmyyty. *Luontokeskus Naavan liput ennakkomyynnissä lisäksi Lippu.fi

La 8.4. Utsjoki, Pub Rastigaisa
Ma 10.4. Saariselkä, Savottakahvila
Ti  11.4. Saariselkä, Savottakahvila
Pe 14.4. Pyhätunturi, Kairosmajan Revontulikappeli (pitkäperjantain hengellinen konsertti)
La 15.4. Pyhätunturi , Luontokeskus Naava *
 

Kolmella Emmalla palkittu JVG julkaisi uuden singlen Ellinooran kanssa — 16.02.2017 klo 10:31

JVG:n hieno vuosi huipentui lauantaina 4.2. Emma-gaalassa, kun yhtye voitti kolme palkintoa: Vuoden yhtye, Vuoden striimatuin kappale ja Vuoden Hiphop. Bändi on voittanut uransa aikana jo kahdeksan Emma-pystiä.

Kaksikko julkaisi joulukuussa Mist sä tuut -EP:n, jonka kaikki neljä kappaletta nousivat Spotifyn top 50 -listalle. Mist sä tuut pt 2 -biisi, jolla on mukana 11 räppäriä, nousi Spotifyn ykköseksi.

Tänään torstaina julkaistiin JVG:n uusi single Sitä säät mitä tilaat. Kappaleessa on mukana kovassa nosteessa oleva Ellinoora.

Ollaan seurattu Ellinooran hienoa uraa ja haluttiin tehdä musiikkia yhdessä sen kanssa. Biisissä on taas vähän jotain uutta ja räppi-EP:n jälkeen on oikea hetki julkaista tää biisi”, JVG kertoo.

Kuuntele Sitä säät mitä tilaat (feat. Ellinoora) täältä!

JVG aloittaa tänään kevään kiertueen, joka kestää 22.4. saakka.