Ajankohtaista

Waltteri Torikka lähtee joulukonserttikiertueelle kirkkoihin ympäri Suomen — 19.09.2018 klo 09:38

 

 

 

 

Karismaattinen Waltteri Torikka lähtee Sydämeni joulu –nimiselle kirkkokiertueelle marraskuun lopussa. Kuusitoista konserttia käsittävä kiertue vie maamme upeimpiin laulajajiin kuuluvan  baritonin tunnelmallisiin kirkkoihin ympäri Suomen. Luvassa on ainutlaatuisia iltoja Torikan taidokkaan tulkinnan parissa. Konserttien ohjelmisto koostuu kaikille tutuista joululauluklassikoista ja uusista joululauluista. Kiertueella Waltteria säestää neljän huippumuusikon yhtye. Mukana ovat Juha Savela (kitara), Eero Ignatius (kontrabasso), Marko Hilpo (piano) ja Markus Pajakkala (multi-instrumentalisti).

Joulua rakastava Torikka odottaa kiertuetta malttamattomana: ”Joulu on ollut aina minulle rakasta aikaa ja joululaulut johdattavat minut joka vuosi kohti joulua. Rakastan joulumusiikkia laidasta laitaan. Mahtavaa, että tänä jouluna pääsen tulkitsemaan erilaisia joululauluja upeina sovituksina ympäri Suomen.”

 

Waltteri Torikka – Sydämeni joulu

Pe 30.11.      Tainionkosken kirkko, Imatra
La 01.12.      Joensuun kirkko, Joensuu
Ma 03.12.     Tuomiokirkko, Savonlinna
Ti 04.12.       Tuomiokirkko, Kuopio
Ke 05.12.      Tuomiokirkko, Mikkeli
Pe 07.12.      Lakeuden risti, Seinäjoki
Su 09.12.      Hämeenkyrön kirkko, Hämeenkyrö
Ma 10.12.     Kotkan kirkko, Kotka
To 13.12.      Mikaelinkirkko, Turku
Pe 14.12.      Tuomiokirkko, Tampere
La 15.12.      Mikael Agricolan kirkko, Helsinki
Ma 17.12.     Raahen kirkko, Raahe
Ti 18.12.       Rovaniemen kirkko, Rovaniemi
Ke 19.12.      Kemin kirkko, Kemi
To 20.12.      Karjasillan kirkko, Oulu
Pe 21.12.      Vaasan kirkko, Vaasa

Sydämeni joulu -kiertueen liput tulevat myyntiin tänään 19.9. klo 9.00 Ticketmasterissa.

Liput alk. 29,50 €
Kaikki konsertit alkavat klo 19.00.

Saara Aalto lähtee Wild Wild Wonderland –kiertueelleen lokakuussa — 11.09.2018 klo 09:29

Yli seitsemän miljoonaa striimiä Monsters-hitillään keränneen Saara Aallon Wild Wild Wonderland -kiertue käynnistyy Glasgow’sta lokakuun 2. päivä. Kiertueen Suomen-osuus alkaa Turusta lokakuun puolesta välissä ja käsittää kuusitoista keikkaa. Kiertue on kesän Englannissa isoja areenoita kiertäneen tähden ensimmäinen sitten Brittien X-Factorin.

Keväällä uuden Wild Wild Wonderland –albuminsa julkaissut Saara Aalto lähtee ensimmäiselle Suomen kiertueelleen pitkään aikaan. Kuusitoista keikkaa Suomessa käsittävä Wild Wild Wonderland -kiertue tarjoaa kurkistuksen Saaran Ihmemaahan missä kaikki on mahdollista. Luvassa visuaalinen pop-show, jossa päästään nauttimaan myös Saaran upeasta muusikkoudesta ja lauluäänestä. Konserteissa Saaralla on mukanaan nelihenkinen livebändi sekä ammattitanssijoita.

Ennen Suomen kiertueen aloittamista yli seitsemän miljoonaa striimiä Monsters-hitillään kerännyt Saara Aalto kiertää Wild Wild Wonderland-kiertueensa kanssa Euroopassa. Kotimaassa saamme hieman esimakua tulevien konserttien sisällöstä, kun Aalto esiintyy Elämä Lapselle –konsertissa keskiviikkona 12.9.2018. Tällöin luvassa on jättishow, jossa Saaralla on mukanaan 20 tanssijaa.

SAARA AALTO WILD WILD WONDERLAND –KIERTUEEN SUOMEN PÄIVÄT

ke 17.10. Turku, Logomo **
to 18.10. Tampere, Tampere-talo **
pe 19.10. Espoo, Kulttuurikeskus *
la 20.10. Kuusankoski, Kuusankoskitalo *
ti 23.10. Lahti, Sibeliustalo **
ke 24.10. Kuopio, Musiikkikeskus **
to 25.10. Kajaani, Kaukametsän sali **
pe 26.10. Oulu, Madetojan sali *
ke 31.10. Helsinki, Kulttuuritalo *
to 01.11. Iisalmi, Kulttuurikeskus ***
pe 02.11. Ylivieska, Akustiikka ***
la 03.11. Kokkola, Snellman-sali *
ke 07.11. Järvenpää, Järvenpää-talo **
to 08.11. Savonlinna, Savonlinnasali **
pe 09.11. Imatra, Kulttuuritalo Virta *
la 10.11. Hämeenlinna, Verkatehdas *

Liput ennakkoon kuluineen alk. 32,50 €
* Ticketmaster / www.ticketmaster.fi
** Lippu.fi / www.lippu.fi
*** Lipputoimisto / www.lipputoimisto.fi 
 

JENNI VARTIAINEN SUORAAN SPOTIFYN KÄRKEEN – UUSI ALBUMI MONOLOGI SAI HUIKEAN VASTAANOTON — 10.09.2018 klo 09:59

Kuusi albumin kappaleista Spotifyn Top 50-listalle.

Jenni Vartiainen julkaisi eilen neljännen albuminsa Monologi. Albumi sai huikean vastaanoton ja Made in Heaven -kappale nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi. Albumin yhdeksästä kappaleesta peräti kuusi nousi Spotifyn Top 50 -listalle. 

Kiitos kaikista ihanista viesteistä ja palautteesta, joita olen saanut. Mahtavaa, että ihmiset ovat kuunnelleet albumia kokonaisuutena! Tuntuu myös uskomattoman hienolta, että Made in Heaven debytoi Spotify -listan kärjessä”,onnellinen Jenni sanoo.

Jenni Vartiainen on tehnyt ennakkoon kultaa myyneen albumin yhdessä Jukka Immosen jaJurekin kanssa. Kuuntele Monologi täältä.

Monologin kaikille aiemmin julkaisemattomille kappaleille kuvattiin musiikkivideot, jotka muodostavat videosarjan. Kaikki viisi videota kuvattiin yhden vuorokauden aikana ja tämän kunniahimoisen projektin toteuttivat ohjaajaJoonas Kenttämies ja Helsinking Oy. Ensimmäinen video on tehtyMade in Heaven -kappaleelle ja voit katsoa sen täältä

”Rakastan sitä jos musiikin tueksi voi kuvittaa maailman, ja tässä tapauksessa useamman kappaleen verran. Oli hienoa, että koko tuotantotiimi lähti tähän kunnianhimoiseen projektiin niin pelottomasti. Päivä oli pitkä ja intensiivinen, lopputulos upeampi kuin osasin toivoa! Odotan innolla, että pääsette näkemään ne kaikki”, Jenni fiilistelee.

Monologin videoiden julkaisu:
19.9. Monologi
26.9. Voinko mä todella lähteä näin?
3.10. Vainot
10.10. Taas

Jenni Vartiainen:
Instagram
Facebook
Promokuvat

WARNER MUSIC LIVE KASVAA KOVAA VAUHTIA – Kotimaiset artistit kiinnostavat enemmän kuin koskaan — 10.09.2018 klo 09:50

 

Suomalaisen livemusiikin kysyntä on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia. Se näkyy myös suurimman kotimaiseen livemusiikkiin keskittyvän Warner Music Live -ohjelmatoimiston tuloksessa: yhtiö on kuluneen tilikautensa on tehnyt historiansa parhaimman tuloksen ja ollut mukana järjestämässä yli 3000 keikkaa, joista peräti 33 on ollut areena- ja konserttisalituotantoja. Lisäksi yhtiö sai tällä viikolla lukuisia ehdokkuuksia Musiikki & Media Industry Awards -gaalassa, joka järjestetään 5.10. Tampereella.

Markkinointitiimiä vahvistaakseen Warner Music Live on nimittänyt markkinointipäälliköksi Jaana Kapasen. Jaana on aikaisemmin toiminut Ticketmasterin markkinointipäällikkönä. Warner Music Liven agentteihin ja promoottoreihin lukeutuu Samppa Hartikaisen johdolla Jake Hannula, Niina Jalonen, Matti Kaunisvesi, Kimmo Sundström, Olli Vartiainen ja asiakkuuspäällikkönä Kari Hoikka.

Warner Music Liven agentit/promoottorit artistirostereittain:

Samppa Hartikainen (ABREU, Darude, Don Huonot, Egotrippi, Ellinoora, Kalle Ahola, Laura Närhi, Pikku G, Saara Aalto, Samuli Edelmann, SANNI, Tiktak, Vesa-Matti Loiri)
Jake Hannula (Antti Tuisku, Chisu, Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, JVG, Kaija Koo, Michael Monroe, Roope Salminen & Koirat, The Rasmus, Vesala)
Kimmo Sundström (Benjamin, Costee, Ilta, Janna, Lukas Leon, Mikko Harju, Saara Aalto, STIG, TIPPA, Tuure Boelius, Saimaa
Niina Jalonen (Antti Ketonen, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, Jarkko Ahola, Jonne Aaron, Neon 2, Katri Helena, Neljänsuora, Ressu Redford, Roope Salminen & Koirat, Suvi Teräsniska, Tuuli, Waltteri Torikka)
Matti Kaunisvesi (Alex Mattson, Erin, Happoradio, Ida Paul & Kalle Lindroth, Maija Vilkkumaa, Pete Parkkonen, Uniklubi, Younghearted)
Olli Vartiainen (Aikakone, Arttu Wiskari, Aste, Lord Est)
Kari Hoikka Asiakkuuspäällikkö / Key Account Manager

Maanantaina myyntiin tulivat Kaija Koon 30.11. järjestettävän Hartwall Arenan superkonsertin liput. Se myytiin loppuun seitsemässä minuutissa ja 1.12. järjestettävä lisäkonsertti on myös loppuunmyyty. Kaija Koon lisäksi Warner Music Liven artisteista Hartwall Arenan lavalle nousevat omissa konserteissaan vielä loppuvuoden aikana SANNI (5.10), Jenni Vartiainen (16.11.) sekä Jarkko Ahola & Waltteri Torikka (17.11).

Warner Music Live ja sen edustajat ovat ehdolla tämän vuoden Musiikki & Media Industry Awards –gaalassa viidessä kategoriassa:

Vuoden Ohjelmamyyjä/Agentti: Samppa Hartikainen
Vuoden Promoottori: Jake Hannula
Vuoden Tapahtumatuottaja: Janne Tamminen (Antti Tuisku, Haloo Helsinki!)
Vuoden Ohjelmatoimisto: Warner Music Live
Vuoden Konsertti/kiertue: Anatude – Mun on pakko Twerkkaa

JENNI VARTIAISEN UUSI ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – KATSO MUSIIKKIVIDEO! — 07.09.2018 klo 11:52

Jenni Vartiainen julkaisi tänään neljännen albuminsa Monologi. Levyn ympärille kehittynyt teema kuuluu jo aiemmin julkaistuilla singleillä ja nivoutuu nyt yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vartiainen on tehnyt ennakkoon kultaa myyneen albumin yhdessä Jukka Immosen ja Jurekin kanssa. Kuuntele Monologi täältä.

Monologin kaikille aiemmin julkaisemattomille kappaleille kuvattiin musiikkivideot, jotka muodostavat videosarjan. Kaikki viisi videota kuvattiin yhden vuorokauden aikana ja tämän kunniahimoisen projektin toteuttivat ohjaaja Joonas Kenttämies ja Helsinking Oy. Ensimmäinen video on tehty Made in Heaven -kappaleelle ja voit katsoa sen täältä

”Rakastan sitä jos musiikin tueksi voi kuvittaa maailman, ja tässä tapauksessa useamman kappaleen verran. Oli hienoa, että koko tuotantotiimi lähti tähän kunnianhimoiseen projektiin niin pelottomasti. Päivä oli pitkä ja intensiivinen, lopputulos upeampi kuin osasin toivoa! Odotan innolla, että pääsette näkemään ne kaikki”, Jenni fiilistelee.

Monologin videoiden julkaisu:
19.9. Monologi
26.9. Voinko mä todella lähteä näin?
3.10. Vainot
10.10.
Taas

Jenni Vartiainen järjesti faneilleen ainutlaatuisen Silent Disco -albuminkuuntelutilaisuuden Kauppakeskus Forumissa 5.-7.9. Silent Discossa vierailijat pääsivät kuuntelemaan albumin ennakkoon kuulokkeiden kanssa. Katso video Silent Discosta täältä

Monologi-albumin biisilista:
Monologi
Turvasana
Made in Heaven
Vainot
Väärään suuntaan
Se oikea
Voulez-vous
Voinko mä todella lähteä näin?
Taas

Jenni Vartiainen:
Instagram
Facebook
Promokuvat

« Vanhemmat viestit