Ajankohtaista

J. KARJALAINEN KEVÄÄLLÄ KATTAVALLE SÄ KULJETAT MUA -KIERTUEELLE — 27.11.2018 klo 15:49

 

Yli kahdenkymmenen keikan kiertue alkaa helmikuussa

Lokakuun lopussa Suomen virallisen albumilistan ykköseksi nousseen Sä kuljetat mua -albumin julkaissut J. Karjalainen lähtee helmikuussa mittavalle Suomen -kiertueelle. Lahdesta 21. helmikuuta alkava kiertue käsittää yli kaksikymmentä keikkaa ympäri maan. J. Karjalainen esiintyy kiertueella kahtena iltana peräkkäin Helsingin Tavastia-klubilla, jossa marraskuun alussa järjestetty keikka myytiin nopeasti loppuun. Kevään kiertueelle J. Karjalaisen mukaan lähtee hänen viimeisimmillä levyilläänkin soittanut yhtye: Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet).

J. Karjalaisella on jo parhaillaan käynnissä viiden keikan rundi uuden levyn tiimoilta. Sekä esiintymiset että albumi ovat keräänneet huikeita arvioita:

Keskisuomalaisen keikka-arvio: https://bit.ly/2BwKE02

Helsingin Sanomien levy-arvio: https://bit.ly/2KxP5dT

Soundin levy-arvio: https://bit.ly/2zpm4wI

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Artistin tunnetuimpiin klassikoihin lukeutuvat muun muassa Doris, Ankkurinappi, Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Kolme cowboyta, Missä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmät, Verinen mies, Hän, Hölmö nuori sydän ja Mennyt mies. Uudelta albumilta radiosoittoon ovat nousseet jo Tule kesäyö, Tummansininen seuralainen ja Sä kuljetat mua. Terve, Sirkka Lautamies – laulun tarina on ihastuttanut kuuntelijoita ja herättänyt poikkeuksellista kiinnostusta myös mediassa.

J. Karjalainen – Sä kuljetat mua

Kevät 2019

21.2. Lahti, Möysän Musaklubi

22.2. Hämeenlinna, Aulanko

23.2. Jämsä, Himos Areena

28.2. Tampere, Pakkahuone

2.3. Pälkäne, Sappeen Hiihtokeskus

8.3. Lappeenranta, Amarillo

9.3. Hankasalmi, Revontuli

15.3. Joensuu, Lunta Ilosaaressa

16.3. Oulu, Oulu Areena

18.3. Levi, Hulluporo Areena

19.3. Ylläs, Äkäshotelli

20.3. Saariselkä, Tunturihotelli

21.3. Levi, Hulluporo Areena

1.4. Helsinki, Tavastia

2.4. Helsinki, Tavastia

5.4. Laukaa, Peurunka Areena

6.4. Tuulos, Kapakanmäki

12.4. Köyliö, Lallintalo

13.4. Naantali, Naantalin Kylpylä

18.4. Jyväskylä, Lutakko

19.4. Kuopio, Henry´s Pub

20.4. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

26.4. Pori, Isomäki Alive!

27.4. Nivala, Tuiskula

JENNI VARTIAISEN MADE IN HEAVEN NOUSI RADIOIDEN SOITETUIMMAKSI! — 09.01.2019 klo 11:15

 

Jenni Vartiaisen elokuussa julkaistu Made in Heaven on noussut Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Kappale löytyy platinaa myyneeltä Monologi -albumilta. Jenni Vartiainen on sanoittanut kappaleensa itse ja säveltänyt sen yhdessä Jukka Immosen ja Jurekin kanssa. Made in Heaven meni julkaisunsa yhteydessä myös suoraan Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi ja on striimannut kultaa.

”Täydellisen ihania uutisia lomalaiselle! Made in Heaven on mulle tärkeä kulmakivi Monologi -albumilla, jonka matka alkoi Turvasanalla jo vuonna 2017 ja päättyi upeasti loppuunmyydylle Hartsulle. Nyt kappaleet jatkavat eloaan – en voisi olla onnellisempi!” Jenni kommentoi maailmalta.

Jenni Vartiainen on viimeisen vuoden ajan dominoinut Suomen virallista radiolistaa –kellään muulla artistilla ei ollut kahta kappaletta koko vuoden kymmenen soitetuimman radiokappaleen joukossa. Väärään suuntaan oli koko vuoden neljänneksi soitetuin radiokappale ja se nousi kaksi kertaa radioiden soitetuimmaksi. Vartiaisen versio Cheekin Keinu –kappaleesta oli vuoden 10. soitetuin.

Monologi -albumilta löytyy useampi radiomenestyjä. Väärään suuntaan ja Made in Heaven -kappaleiden lisäksi Turvasana nousi Suomen virallisen radiolistan sijalle kaksi (2/2017), Se oikea sijalle kolme (8/2017) ja Voulez-Vous sijalle 18 (6/2018).

Jenni Vartiainen on ehdolla Emma Gaalassa 2.2.2019 kolmessa kategoriassa: Vuoden naissolisti, Vuoden pop ja Vuoden artisti.

Jenni Vartiainen:
Instagram
Facebook

HAPPORADION KOMEA PALUU – UUSI SINGLE ON EEPPINEN VOIMALAULU! — 08.01.2019 klo 15:47

Suomirockin suurnimi Happoradio kääntää uuden lehden urallaan. Warner Music Finlandin kanssa viime keväänä levytyssopimuksen solminut yhtye palaa nyt ehompana kuin koskaan – uusi single Tehdään jotain kaunista julkaistaan 11. tammikuuta.

Kappale on “häpeämättömän eeppinen voimalaulu” ja sen on tuottanut Jukka Immonen.

– Tehdään jotain kaunista kuvaa sitä, että vaikka kuinka olisimme kangistuneita kaavoihimme ja kyllästyneitä elämiimme, on aina toivoa paremmasta, yhtyeen laulaja Aki Tykki sanoo.

Jo seitsemän studioalbumia julkaisseen Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja, Älä puhu huomisesta ja Valopallo. Laulaja Aki Tykki hurmasi televisiokatsojat Nelosen supersuositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradion tuorein albumi Kauniin kääntöpiiri julkaistiin 2017.

Happoradio kiertää keväällä Suomea Jotain kaunista -konserttisalikiertueella. Liput ovat myynnissä nyt, tarkemmat tiedot löytyvät täältä!

Lataa promokuva tästä linkistä.
Kuvaaja: Marek Sabogal

Seuraa Happoradiota somessa:
Facebook
Instagram 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

SE OLIT AINA SINÄ – RESSU REDFORD ON PALANNUT — 04.01.2019 klo 09:38

Ressu Redford photographed in Helsinki October 2018. Photography by Juha Mustonen Instagram @juha_mustonen Grooming Aino-Sofia Kojonen.

Jo vuosikymmenien ajan suurta fanijoukkoaan musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford julkaisee tänään uuden singlen Se olit aina sinä. Kappale on Redfordin ensimmäinen soolojulkaisu yli kymmeneen vuoteen ja se avaa Ressu Redfordin uuden musiikillisen aikakauden.

– Ihan mahtavaa saada julkaista omaa musiikkia pitkästä aikaa. Olen saanut tehdä biisejä ihan parhaiden tyyppien kanssa, eikä se ole mikään itsestäänselvyys. Olen odottanut tätä julkaisua innolla kuin pikkupoika, kommentoi Redford.

Ressu Redfordin uusi tuotanto tuo osuvalla tavalla esiin artistin vahvuuksia elämänmakuisine lyriikoineen ja tarttuvine kertosäkeineen. Sitä edustaa myös tänään julkaistu single, jonka tuotannosta vastaavat hittituottajat Jukka Immonen sekä Antti Riihimäki (RZY). Omatoimisena ja monipuolisena tekijänä tunnetun Redfordin uutta musiikkia ovat olleet työstämässä myös lukuisat muut musiikkialan ammattilaiset. Se olit aina sinä -singlen sävellys- ja sanoitustyössä ovat olleet mukana Ilkka Wirtanen, Juho Sillanpää sekä Samuli Sirviö.

Ressu Redford on jättänyt vahvasti jälkensä suomalaiseen musiikkikenttään. Hänen uransa käynnistyi 1980-luvulla menestyksekkään Bogart Co. -yhtyeen keulahahmona, jonka jälkeen Redford siirtyi soolouralle. Vuonna 1991 julkaistu debyyttialbumi Ressu sijoittuu kaikkien aikojen myydyimpien kotimaisten albumien joukkoon 97 700 kappaleen myyntimäärällään. Myös Redfordin Laulussa on helppo rakastaa ja Taas aurinko nousee -albumit ovat kummatkin ylittäneet platinarajan. Ressu Redfordin tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat klassikoiksi muodostuneet hitit Kuka on se oikea, Kuusi kuuta ja Saturnuksen renkaat sekä lukuisat käännösiskelmäkappaleet, kuten Älä mee, Kato mitä sä teit ja Taas aurinko nousee.

Lisää uutta musiikkia Ressu Redfordilta kuullaan myöhemmin tänä keväänä.

Ressu Redford sosiaalisessa mediassa:

Facebook: @ressuredfordvirallinen

Instagram: @ressu.redford

Haastattelupyynnöt:

Mari Hautamäki

mari.hautamaki@umusic.com

+358400685701

ABREU LÄHTEE KEVÄTKIERTUEELLE! — 02.01.2019 klo 11:10

Kesän ja syksyn ahkerasti keikkaillut ABREU vaihtoi viime vuonna artistinimeään ja on julkaissut sen alla kolme kultaa striimannutta biisiä: Soo Soo ja Amor Amor feat. Cledos ja Spotifyn ykköseksikin nousseen Yhen elämän juttu.

Energisestä lavashowstaan tunnettu ABREU lähtee kiertueelle 26. tammikuuta.

ABREU – kevät 2019
26.1. Rovaniemi, Halfmoon Nightclub
31.1. Viking Line, M/S Mariella
8.2.   Viking Line, M/S Viking Grace
19.2. Tallink, Silja Europa
22.2. Lohja, Monaco Night Club
9.3.   Levi, Hullu Poro Areena
22.3. Lahti, Finlandia-klubi
5.4.   Ruka, Piste
12.4. Jämsä, Himos Areena
20.4. Vantaa, Tulisuudelma
27.4. Viking Line, M/S Grace
4.5.   Tallink, Baltic Princess

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Andrei Kipahti

ABREU sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook

EMMA-EHDOKKAAT IDA PAUL & KALLE LINDROTH LÄHTEVÄT KATTAVALLE KEVÄTKIERTUEELLE — 14.12.2018 klo 12:14

Debyyttilevyllään platinaa striimannut duo Ida Paul & Kalle Lindroth lähtee kattavalle kevätkiertueelle helmikuussa. Maaliskuussa 2018 loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla levyjulkkareita juhlinut yhtye täyttää Tavastian tulevana keväänä peräti kahdesti. Helsingin Tavastian lisäksi duo keikkailee mm. Rovaniemellä, Jyväskylässä sekä Tampereella.

Ida Paul & Kalle Lindroth – kevät 2019

Pe 1.2. JYVÄSKYLÄ, Lutakko
Pe 8.2. ROVANIEMI, Korundi  
La 9.2. TURKU, Ruishelmi
Pe 15.2. HELSINKI, Tavastia 
La 23.2. JOENSUU, Kerubi 
La 2.3. VAMMALA, Seurahuone
Pe 8.3. LAHTI, Möysä
La 9.3. LAPPEENRANTA, Old Cock
La 23.3. NILSIÄ, Tahko Piazza
Pe 29.3. TAMPERE, Yo-talo.
To 4.4. ESPOO, Sellosali  
La 6.4. HELSINKI, SuomiLOVE-konsertti @Hartwall Arena
To 18.4. LEVI, Bar Ihku 
Pe 19.4. OULU, Bar Ihku 
La 20.4. TAMPERE, Bar Ihku 
La 27.4. HÄMEENLINNA, Suistoklubi
Ti 30.4. HELSINKI, Tavastia
Lisäyksiä tulossa!

Ida Paul & Kalle Lindroth ovat lyhyessä ajassa tavoittaneet laajan yleisön orgaanilla soundillaan. Duon kaikki sinkut ovat striimanneet kultaa tai platinaa ja yhtye on ehdolla helmikuussa järjestettävässä Emma Gaalassa Vuoden pop ja Vuoden yhtye –kategorioissa sekä Vuoden yhtye-/artistiyleisöäänestyksessä. Samoilla biisileireillä pyörineet lahjakkaat nuoret HMC-kustannusyhtiön laulunkirjoittajat ovat ennen yhteistyötään julkaisseet musiikkia omilla tahoillaan: parhaillaan Harvardissa opiskeleva Ida Paul platinaa striimanneen singlen Laukauksia pimeään sekä Kunhan muut ei tiedä –singlen ja Kalle Lindroth pitkän Smak-historian lisäksi soolona Annika –kappaleen.

Ida Paul & Kalle Lindroth somessa:
Facebook
Instagram
Spotify

« Vanhemmat viestit