Warner Music Live > Ajankohtaista

SUVI TERÄSNISKA SYKSYLLÄ KONSERTTISALIKIERTUEELLE — 20.04.2018 klo 14:10

Upea Suvi Teräsniska lähtee syksyllä odotetulle Sinä olet kaunis -konserttisalikiertueelle. Sillä tullaan kuulemaan paitsi hänen tuoreimman Sinä olet kaunis -albuminsa kappaleita, myös muita hittejä ja joitakin harvemmin livenä esitettyjä biisejä, joiden valintaan faneilla on mahdollisuus vaikuttaa Suvin Facebook-sivuilla toimivan äänestyksen kautta.

Suvi Teräsniskan edellisestä konserttisalikiertueesta on jo neljä vuotta aikaa, joten Suvi odottaa jo innolla konserttisaleihin pääsemistä.

– Konserttisali paikkana tarjoaa mielettömät puitteet musiikille. Se tuo lauluista esiin yksityiskohtia, joita ravintolakeikoilla ei välttämättä pysty tarjoamaan. Konserttisaleja varten on myös mahdollista tehdä uusia sovituksia. Tällä rundilla on tarkoitus soittaa kappaleita hieman akustisemminkin, Suvi paljastaa.

Sinä olet kaunis -konserttisalikiertue nähdään seuraavilla paikkakunnilla:

to 11.10. Oulu, Pohjankartano **
pe 12.10. Kuopio, Musiikkikeskus *
la 13.10. Varkaus, Warkaus-Sali *
su 14.10. Ylivieska, Akustiikka ***
pe 19.10. Järvenpää, Järvenpää-talo *
la 20.10. Helsinki, Savoy-teatteri *
su 21.10. Tampere, Tampere-talo *
pe 26.10. Jyväskylä, Paviljonki **
la 27.10. Turku, Konserttitalo *
su 28.10. Pori, Promenadisali **
pe 2.11. Kuusankoski, Kuusankoskitalo **
la 3.11. Hämeenlinna, Verkatehdas **
su 4.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali *
pe 9.11. Kuusamo, Kuusamotalo **
la 10.11. Kuhmo, Kuhmotalo ***
11.11. Rovaniemi, Lappia-talo ****
pe 16.11. Mikkeli, Mikaeli  **
la 17.11. Lappeenranta, Holiday Club Saimaa Arena **
pe 23.11. Kokkola, Kampushalli ***
la 24.11. Lahti, Sibeliustalo *
* Lippu.fi
** Ticketmaster
*** Lipputoimisto
**** Netticket

Liput tulevat myyntiin maanantaina 23. huhtikuuta klo 9.00. Hinnat toimituskuluineen alk. 33,50e.

ABREU JULKAISI UUDEN SINGLEN “AMOR AMOR” – MUKANA CLEDOS! — 20.04.2018 klo 09:56

ABREU julkaisi tänään uuden singlen Amor Amor, jossa on mukana yksi tämän hetken kiinnostavimmista nuorista artisteista, Cledos. Kappale kertoo vahvoista tunteista:

”Amor Amor on biisi, jossa kuuluu mun juuret todella vahvasti. Se kertoo ihastumisen tunteesta, intohimosta ja siitä alkuhuuman vaiheesta, kun ei pysty olemaan hetkeäkään toisesta erossa. Oon seurannut Cledoksen uraa alusta asti ja fiilistellyt sen meininkiä. Cledos oli täydellinen lisä tähän biisiin!” – ABREU

Kuuntele Amor Amor TÄSTÄ!

ABREU vaihtoi viime vuonna artistinimeään ja julkaisi Soo Soo -nimisen kappaleen, jota on kuunneltu Spotifyssa jo yli 2 miljoonaa kertaa. Molemmat kappaleet on tuottanut Tido Ngyen.

 

ABREU palaa keikkalavoille toukokuussa ja keikkailee kesällä ympäri Suomea:

ABREU – KESÄ 2018:
17.5. Silja Line, M/S Baltic Princess
26.5. Helsinki, Kauppakeskus Citycenter
27.5. Helsinki, Kansalaistori (Naisten Kymppi)
2.6. Kouvola, Schools Out
8.6.  Eckerö Line, M/S Finlandia
9.6. Turku, Gymnaestrada
16.6. Kuopio, Wanha Satama
22.6. Jämsä, Himos Juhannus
1.7. Helsinki, Narinkkatori
6.7.  Turku, Ruisrock
7.7.  Hämeenlinna, Wanaja Festival
13.7. Kalajoki, Merisärkkä
14.7. Oulu, Suomipop Festivaali
21.7. Kerimäki, Puruvesi Pop
27.7. Jämsä, Himos Areena
3.8.   Kemi, Satama Open Air
4.8.   Kuopio, SunBeach
17.8. Joensuu, Tiedepuisto
Lisäyksiä tulossa!

Kalle Aholan Valo jota hengitän –albumi julkaistaan 25.5.2018. Levyn kanssa saman niminen kiertue käynnistyy Tampereelta 23.5.2018 ja levyn virallinen julkaisukeikka on Helsingin Tavastialla 1.6. — 20.04.2018 klo 09:06

Albumin kappaleet syntyivät Aholan neljän auringossa vietetyn reissukuukauden aikana. Levyn toinen single julkaistaan tänään.

Kalle Ahola julkaisee seitsemännen sooloalbuminsa Valo jota hengitän toukokuun 25. päivä.  Levy julkaistaan cd:nä, vinyylinä ja digitaalisena versiona. Don huonot –yhtyeen karismaattisena solistina aikoinaan pinnalle noussut Kalle Ahola lähtee levyn myötä kiertueelle, joka käynnistyy Tampereelta toukokuun 23. päivä.  Uutta albumia juhlistetaan Helsingin Tavastian levynjulkaisukeikalla 1.6.2018. Valo jota hengitän –kiertueella Kalle on luvannut soittaa paitsi uusia kappaleita, myös biisejä koko uransa varrelta. Katso kaikki kiertuepäivät ja -paikat alta.

Valo jota hengitän –albumi on ilmavasti soiva kokonaisuus, joka jättää tilaa biiseille. Levyn kappaleet syntyivät talvella 2015, jolloin Kalle toteutti haaveensa ja pakeni Suomen talvea Teneriffan valoon. Albumin toisena singlenä julkaistaan tänään Lintumies-niminen kappale, josta Kalle kertoo näin:  ’Neljäs joulukuuta vuonna 2015. Kirjoitan neljättä päivää uusia kappaleita vuokrakämpän kattoterassilla Pohjois-Teneriffalla. Joka päivä aloittaessani jamittelun kitaran kanssa viereisten palmupuiden suojissa majaansa pitävät kanarianlinnut aloittavat konsertin. Rohkeimmat niistä lentävät lirkuttamaan yläpuolelleni televisioantennin nokkaan, vaikka vain parinsadan metrin päässä jyrkänteellä pesii tuulihaukkapariskunta. Taitavin näistä pikkulaulajista on vanhempi herrasmieslintu Kake.  Sulkansa ovat jo haalistuneet ja se on hieman sekaisin,  mutta lintu on selvästi lähitienoon kanarianlintujen kylänpäällikö. Katselen Atlanttia ja kuuntelen kun aallot piiskaavat rantakallioita. Päivän kappaleena syntyy Lintumies. Pöhkön hyväntuulinen ja tarttuva ’lastenlaulu’.  Ylistys maagisen kauniisti laulaville sympaattisille kanarianlinnuille ja Atlantin valtamerelle, jonka edessä ihminen nöyrtyy tuntemaan ajan nopean kulun, oma pienuutensa ja katoavaisuutensa. Laulun teksti sisältää viittauksen lempiohjaajani Alejandro Iñáritun Birdman komediaan, jossa päähenkilö kipuilee menneisyytensä kanssa avatakseen uuden sivun elämässään. Sekä paljon ihailua ja kateutta pohjoistuulen aikana terassin yli lentäviä varjoliitäjiä kohtaan. He tekevät sitä mistä itse vain laulan. Lentävät. ”

Valo jota hengitän –albumi tulee ulos Warner Music Finlandin kautta ja Kallen keikat myy Warner Music Live, joka hoiti myös Don Huonojen comeback-keikat 2015 ja 2017. Kalle Ahola on viettänyt myös talven 2017-2018 Teneriffalla, mm. maratonille treenaten. Mies palaa Suomeen levyn julkaisun alla.

 

KALLE AHOLA Valo jota hengitän –kiertue 2018 

23.5. Tampere, Klubi
1.6. Helsinki, Tavastia
8.6. Hämeenlinna, Suisto-klubi
15.6. Heinola, Harju Café
22.6. Pori, Yyterin Kylpylä
4.7. Kotka, Ravintola Vaakku
20.7. Tampere, Tammerfest Keskustori
28.7. Hankasalmi, Ravintola Hankala
3.8. Tuusula, Krapin Paja
4.8. Karkkila, Kukulele-festivaali
11.8. Viitasaari, Pihkuri
18.8. Pori, Bar Terrace
31.8. Oulu, Hevimesta
15.9. Tampere, Pakkahuone – Maailmantango Festivaali

WARNER MUSIC FINLAND JO KYMMENEN VUOTTA SUOMALAISEN MUSIIKIN YLIVOIMAINEN MARKKINAJOHTAJA! — 19.04.2018 klo 11:11

Liikevaihdolla mitattuna Suomen suurin musiikkiyhtiö Warner Music Finland jatkaa jo kymmenettä vuotta putkeen kotimaisen musiikin ylivoimaisena markkinajohtajana.
Warner Music Finlandin kotimaisen tuotannon markkinaosuus oli 37 %, joka on 15% suurempi kuin lähimmän kilpailijan.

Viime vuonna yhtiö julkaisi yli kolmesataa kotimaista kappaletta, muun muassa Antti Tuiskulta, Profeetoilta, JVG:ltä, Arttu Wiskarilta, Jenni Vartiaiselta, Mikko Harjulta, Vesalalta, Ida Paul & Kalle Lindroth -duolta sekä Roope Salminen & Koirat -yhtyeeltä.

Viime vuonna Warnerin kotimaiset julkaisut dominoivat radioissa yli 54 %:n osuudella kotimaisesta radiosoitosta. Yhtiön vuosittainen kokonaismarkkinaosuus radiosoitosta oli huikea 43 %.

Warnerin osuus Spotifyn kotimaisista top 50 -kappaleista oli peräti 47 % ja kokonaismarkkinaosuus Spotifyn top 50 -biiseistä 39 %. Viime vuonna Warnerin artistien hallussa oli peräti 74 % Spotifyn kotimaisista listaykköspäivistä.
Myös virallisella albumilistalla juhlittiin: ykköspaikoista lähes puolet (44 %) meni Warnerin julkaisuille ja top 100 -singlelistalla osuus oli 39 %.

Kymmenen vuotta sitten Warner Music Finland valitsi strategiakseen keskittyä laaja-alaisesti musiikkiliiketoiminnan kaikkiin osa-alueisiin. Perinteisen äänitteiden julkaisun lisäksi Warner Music Finland on kotimainen kärkiyhtiö myös ohjelmamyynnin (Warner Music Live) ja musiikin kustantamisen (HMC Publishing) saralla. Warner Music Live on suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto, joka järjestää vuosittain yli 3 000 keikkaa.
Kokonaisvaltainen musiikkiyhtiöstrategia on vakiinnuttanut Warnerin ykkösaseman kotimaisten artistien kotina ja yhtiön liiketoiminnan kasvu on jatkunut yhtäjaksoisesti jo vuosikymmenen ajan.

Warner Music Finlandin menestys on noteerattu myös kansainvälisesti, sillä Suomen kokonaismarkkinaosuus on kaikista Warner-maista maailman korkein.

 

NELJÄNSUORA JUHLII 20-VUOTISTA URAANSA KONSERTEILLA SINFONIAORKESTERIN KANSSA — 18.04.2018 klo 15:26

 

 

Neljänsuora juhlistaa 20-vuotista uraansa syksyllä konserttisalikiertueella. Yhtye toteuttaa viisi juhlakonserttia yhdessä kapellimestari Eero Lehtimäen ja Lohjan kaupunginorkesterin kanssa.

Konserteissa kuullaan myös Lohjalta lähtöisin olevan Neljänsuoran hittejä sinfoniaorkesterin sovituksina: Siipirikko, Kaksi kauneinta, Mansikkaa ja valkoapilaa, Valtava maailma, Teetä ja paahtoleipää

Olen tuntenut orkesterin pitkään, ja 2011 olin mukana todistamassa, kun Lohjan kaupunginorkesteri oli mukana Placido Domingon Hartwall Arenan konsertissa. Ajatus yhteistyön tekemisestä on kytenyt siitä asti. Tätä Neljänsuoran konserttisarjaa ruvettiin suunnittelemaan heidän kanssaan jo pari vuotta sitten. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä näin kovan orkesterin kanssa, Neljänsuoran solisti Antti Ketonen kertoo.

Neljänsuoran juhlakonserttikiertue nähdään seuraavilla paikkakunnilla:
la 10.11. Espoo, Sellosali** klo 16:00 ja klo 19:00
pe 30.11. Kuusankoski, Kuusankoskitalo* klo 19:00
la 1.12. Turku, Konserttitalo** klo 19:00
pe 14.12. Lohja, Laurentius-Sali* klo 19:00

Liput ainutlaatuisiin konsertteihin ovat myynnissä nyt osoitteissa *Ticketmaster.fi sekä **Lippu.fi.