Warner Music Live > Ajankohtaista

Kuopio Wine Festival uudistuu! — 15.02.2018 klo 14:17

Kuopion suurin tapahtuma Kuopio Wine Festival uudistuu kesällä 2018. Luvassa on uudistettu festivaalialue, suurempi lava ja paljon uusia palveluita!

Viime vuoden kävijäennätyksestä rohkaistuneena Kuopio Wine Festivalin valtaa kotimaisten huippuartistien lisäksi myös ruotsalainen Europe. Alueella on paljon uusia palveluita, kuiten esimerkiksi suuri Food Market -ruoka-alue tai esimerkiksi kaveriporukoille sopiva VIP Lounge. Myös suurempi lava ja laajennettu screen-tekniikka tarjoavat festivaalivieraille entistä mahtavamman näkyvyyden lavalle.

Myös artistikattaus on huikea. Ruotsalaisen kasarijätin Europen lisäksi lavalla nähdään muun muassa The Rasmus, joka tekee vuoden 2018 aikana vain viisi keikkaa kotimaassaan. Juuri Emma-gaalassa vuoden hiphop-albumistaan palkitun duon JVG:n biisit heiluttavat bilekansaa vuodesta toiseen ja näin vuoden striimatuin kotimainen yhtye tekee myös Kuopio Wine Festivaleilla. Warner Music Liven artisteista mukana festivaaleilla on myös muun muassa Pete Parkkonen, SANNI, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat, sekä Elias Kaskinen & Päivän Sankarit.

Ennakkolipunmyynti Kuopio Wine Festivaleille on nyt käynnissä ja lippuja voi ostaa Lippupalvelun ja Ticketmasterin myyntipisteistä kautta maan.

Viime vuonna lanseerattu Finnhits Festivaali saa jatkoa 10.-11.8.2018 — 14.02.2018 klo 12:28

Himoksen lavalla tullaan tänä vuonna näkemään laaja kattaus iskelmämusiikin kultakauden tähtiä. Jo nyt esiintymisensä ovat varmistaneet Katri Helena, Markku Aro, Kai Hyttinen, Taiska, Lea Laven ja Danny. Luvassa on todella hieno Finnhits Show.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Finnhits Festivaali saa jatkoa. Festivaali järjestetään tänä vuonna 10.-11. elokuuta Himoksella, Keski-Suomen kauniissa järvimaisemissa. Tänä vuonna festivaaliyleisöä hemmotellaan ainutlaatuisella kattauksella suomalaisen iskelmämusiikin kultakauden tähtiä, joita ei usein samoille konserttipaikoille yhtä aikaa saada. Finnhits Showssa Leri Leskinen Orchestran säestyksellä esiintyvät Katri Helena, Markku Aro, Kai Hyttinen, Taiska, Lea Laven ja Danny. Luvassa on kunkin artistin isoimpia hittejä 1970 ja 1980 –luvuilta, ison orkesterin säestämänä. Tavoitteena on ollut tavoittaa kappeleiden alkuperäinen tunnelma ja kunnioittaa näitä kansallisaarteitamme. Viihdyttävän ja tunteita herättävän Finnhits Shown lisäksi Katri Helena ja Markku Aro avaavat konsertin vuoropäivinä omalla täysimittaisella konsertillaan.  Festivaalin lippujen myynti alkaa tänään klo 12:00.

Kokonaisuudessaan ensimmäinen Finnhits Festivaali oli erittäin onnistunut, jälkikäteen saadun palautteen ja kävijätutkimuksen perusteella tuntuu siltä, että onnistuimme jopa ylittämään odotukset! Tunnelma oli mitä mahtavin ja oli hienoa nähdä iloisia ihmisiä nauttimassa tunnelmasta ja musiikista. Finnhits Show oli molempien iltojen odotetuin ohjelma, hieno show, jossa vanhoja hittejä ovat esittämässä aidot aikansa artistit Leri Leskisen upean orkesterin tahdittamana. Suurin osa asiakkaista viihtyi tapahtumassa koko viikonlopun, Himos-alueen mökeissä majoittuen. Finnhits Festivaalin keikat toteutetaan tänäkin kesänä Himos Park -kentän telttalavalla, joka somistetaan viihtyisäksi, unohtamatta tanssilattiaa. Odotan jo innolla elokuun saapuvan”, kertoo tuottaja Sari Salonen.

Finnhits Festivaalin keikat toteutuvat alueen telttalavalla, jossa on katettua tilaa ja ravintolapalvelut. Lisäksi ravintolapalveluita on tarjolla telttalavan edustalla sijaitsevassa Terassiravintola Riemussa, jossa on festivaalioloissa Suomen suurin sisä-WC-kompleksi käsittäen 100 sisävessaa.

www.finnhitsfestivaali.fi

Liput:
2 pv lippu 79 € / 1 pv lippu perjantai tai lauantai 59 €
Illalliskortti 2 pv 70 € / Illalliskortti 1 pv perjantai tai lauantai 35 €
Finnhits-illallinen katetaan Himos Hotellin Tupa ravintolaan molempina iltoina, illalliskortti sisältää ruokailun, menu www.finnhitsfestivaali.fi, ei pääsyä tapahtuma-alueelle, illalliskortit ja liput myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Ikäraja: K-18

Majoitusinfot:
Himosalueen mökit, huvilat ja hotellihuoneet varattavissa HimosLomat keskusvaraamosta, samoin Finnhits karavaanipaikat. Puh. 0207119200 tai sähköpostilla himoslomat@himoslomat.fi.

STIG DOGG TEKEE PALUUN — 09.02.2018 klo 10:12

Legendaarinen Stig Dogg on julkaissut playlistin verran kokonaan uusia biisejä Spotifyssa. Kappaleilla vilisee toinen toistaan vaikuttavampia fiittejä uusista artisteista kuten Vesta ja Etta aina todellisiin konkareihin kuten Asa, JVG, Kube ja Pyhimys.

Stig Dogg palaa myös keikkalavoille. Eeppinen paluu tapahtuu 28.3. Tavastialla ja mukana bileissä on myös kappaleilta löytyviä fiittejä.

“Olin jo itsekin unohtanut koko tyypin, mutta viime keväänä hän palasi. Tein pari räppibiisiä omaksi ilokseni ja keikkamatkojen ratoksi. DJPP kehotti tekemään lisää, ja syksyyn mennessä demoja oli kasassa nelisenkymmentä. Huomasin viettäväni enemmän ja enemmän aikaa durag päässä kotistudiolla. 

Lopputulema on nyt kuultavissa kaksiosaisen soittolistan ensimmäisen osan muodossa. 
Mukana on paljon fiittaajia, osa tuttuja vuosien varrelta, osa uudempia tuttavuuksia. 

Kansalaiset, medborgare, saanko esitellä: Stig Dogg. Uusi Tuleminen.”

Saara Aallon ensimmäinen UMK18-kappale Monsters on julki! — 09.02.2018 klo 10:10

 

Ensimmäinen Saara Aallon UMK18-kilpailukappale ja sen musiikkivideo on julkaistu. Biisi on nimeltään Monsters.

”En anna pään sisäisten demonien tehdä päätöksiä, vaan minä teen ne ja olen vahva”, Saara kiteyttää kappaleen ydinviestin. ”Olen koko viime vuoden käynyt läpi omaa pelkoa hyväksymisestä. Hyväksytäänkö minua sellaisena kuin olen?” Lue Saaran pidempi haastattelu osoitteesta yle.fi/umk.

Kuuntele ”Monsters” täältä!

Saara Aalto säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä Linnéa Debin, Joy Debin ja Ki Fitzgeraldin kanssa. Kappaleen on tuottanut The Family, joka on tehnyt mm. Måns Zelmerlövin viisuvoittajabiisin Heroes. Fitzgeraldin ansioluetteloon kuuluu yhteistyö esimerkiksi Jonas Brothersin ja Pitbullin kanssa. Monsters-musiikkivideon on ohjannut Alex Herron.

Maailmanluokan lavashow

Kappaleen lavashow tullaan näkemään ensimmäistä kertaa 3.3. Yle TV1:ssä suorassa lähetyksessä UMK18: Saara Aalto. Esityksen takana on huippukoreografi Brian Friedman, joka on luonut koreografioita mm. Britney Spearsille, Beyoncélle ja Mariah Careylle ja on ollut työstämässä X Factorin lavashow’t niin Britanniassa kuin Yhdysvalloissakin.

”Saaran biisejä, musiikkivideoita ja esityksiä on ollut suunnittelemassa ja tekemässä poikkeuksellisen taitava ja kansainvälinen ryhmä. Suomalaisten lisäksi mukana on tekijöitä mm. Ruotsista, Englannista, USA:sta ja Norjasta. Suomessa tällaisia esityksiä on tuskin koskaan nähty”, ohjelman tuottaja Anssi Autio kertoo.

”Kaikki kolme esitystä tehdään UMK-lavalla niin kuin ne tehtäisiin Euroviisuihin. UMK18: Saara Aalto -tapahtumassa on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä kaikki kolme esitystä livenä, sillä vain yksi biisi voittaa.”

Monsters on nyt kuultavissa suoratoistopalveluissa ja musiikkivideo on katsottavissa Yle Areenassa ja YouTubessa. Lisätiedot yle.fi/umk.

Saara Aallon toinen UMK18-kilpailukappale julkaistaan 16.2. ja kolmas 23.2. Voittajabiisi valitaan 3.3. Metro Areenalta lähetettävässä suorassa lähetyksessä, jonka juontavat Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen. Lähetyksessä esiintyy myös Melanie C. Voittajakappale valitaan yleisön ja kansainvälisten raatien äänestyksellä, ja yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiaan maksutta Yle.fi-sovelluksella.

Lehdistön akkreditointi tapahtumaan UMK18: Saara Aalto on alkanut. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Liput: yle.fi/umk

Yksi biisi voittaa. UMK18: Saara Aalto suora lähetys Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa 3.3. klo 19. #UMK18 #Saaraaalto #Euroviisut

ANTTI TUISKULTA UUSI BIISI – TAUSTALLA OMAKOHTAISET KOKEMUKSET — 02.02.2018 klo 09:58

Suomen kovimman poptähden Antti Tuiskun uusi biisi Vedän sut henkeen julkaistiin tänään. Kappale on Antti Tuiskun, Saara Törmän ja Jurekin kirjoittama. Laulun takana on sama tekijäkolmikko kuin esimerkiksi jättihitillä Pyydä multa anteeks kunnolla.

– Vedän sut henkeen on kertomus raastavasta ja addiktoivasta parisuhteesta. Siinä ymmärretään, että suhteesta ei pitkässä juoksussa seuraa mitään hyvää, mutta samalla on vaikea päästää irti, kun hyvät asiat tuntuvat niin hyviltä. Omassa menneisyydessäni tuollainen tilanne on ollut vähän liiankin todellinen. Siksi biisiä oli studiossa välillä hieman haastava laulaa, Antti kertoo.

Antti Tuisku esiintyy huomenna lauantaina Emma-gaalassa, joka nähdään Nelosella klo 20 alkaen. Hänellä on tämän vuoden gaalassa peräti kuusi ehdokkuutta.

Keväällä Antti lähtee uransa isoimmalle rundille, Mun on pakko twerkkaa -areenakiertueelle. Se nähdään seuraavilla paikkakunnilla:

30.3. Tampere, TähtiAreena LOPPUUNVARATTU
31.3. Jyväskylä, Paviljonki Areena
1.4. Kuopio, Kuopio-halli
13.4. Oulu, Oulun Energia -areena LOPPUUNVARATTU
14.4. Rovaniemi, Lappi Areena
20.4. Lahti, Lahti Halli
21.4. Turku, Gatorade Center
4.5. Helsinki, Hartwall Arena
5.5. Helsinki, Hartwall Arena LOPPUUNVARATTU

Liput palvelumaksuineen alkaen 39,90€ myynnissä osoitteessa www.lippu.fi, Hartwall Arena: www.ticketmaster.fi.

Lisätiedot:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com