Ajankohtaista

SUPERSUOSITTU MIKAEL GABRIEL WARNER MUSIC LIVEN EDUSTUKSEEN! — 12.08.2019 klo 14:09

Suomen menestyneimpiin rap-artisteihin kuuluva Mikael Gabriel on siirtynyt Warner Music Liven edustukseen. Hänen promoottorinaan toimii jatkossa arvostettu Jake Hannula. Kaksikko on tuntenut jo vuosia, ja nyt heidän haaveensa yhdessä työskentelystä on toteutunut.  
 
-En voisi olla onnellisempi siitä, että pääsemme vihdoin tekemään yhteistyötä. Kaipaan esiintymistä todella paljon ja en malta odottaa, että pääsen suunnittelemaan tulevaa yhdessä huipputiimini kanssa, Mikael Gabriel iloitsee. 
 
Mikael Gabriel on julkaissut uransa aikana viisi menestyksekästä albumia sekä useita hittisinglejä (muun muassa Kipua, Älä herätä mua unesta, Riippumatto ja Vesa-Matti Loirin kanssa tehty Lennokki). Suoratoistopalveluissa hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa. Hänen viimeisin albuminsa Ääripäät meni Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja myi platinaa. Tällä hetkellä Mikael Gabriel on tauolla. 
 
-Olemme tunteneet Mikaelin kanssa pitkään ja olen seurannut mielenkiinnolla hänen nousujohteista uraansa. Mahtavaa, että pääsemme vihdoin tekemään hienoja juttuja yhdessä, Jake Hannula sanoo.
 

Muun muassa vuoden keikkamyyjänä palkittu Jake Hannula työskentelee Mikael Gabrielin lisäksi monien valovoimaisten supertähtien kuten Antti Tuiskun, Vesalan, Chisun, Jenni Vartiaisen, Kaija Koon ja Cledoksen kanssa.

Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto Warner Music Live teki edellisen tilikautensa aikana historiansa parhaan tuloksen ja oli mukana järjestämässä yhteensä yli 3500 keikkaa sisältäen satoja areena- ja konserttisalituotantoja.
 
Warner Music Liven yli 70 artistin rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, J. Karjalainen, Vesala, Ellinoora, Chisu, Lukas Leon, Benjamin, Pikku G, Don Huonot, Suvi Teräsniska, Waltteri Torikka, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Seuraa Mikael Gabrielia: 
Instagram
Facebook

Keikat: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com 

Management: 
Peppi Puljujärvi
peppi.puljujarvi@gmail.com 

Levy-yhtiö:
Tara Kojonen / Universal Music Finland
tara.kojonen@umusic.com

CHISUN UPEA IKÄVÄ-SINGLE OSA SYKSYLLÄ JULKAISTAVAA KOKONAISUUTTA — 09.08.2019 klo 12:07

KAPPALE KERTOO KAIHOSTA JA KAIPAUKSESTA

Chisu, yksi Suomen arvostetuimmista taiteilijoista, julkaisi tänään upean klubiträkin Ikävä. Kappale yhdistelee taitavasti elektropoppia ja suomalaisen tyypillistä melankoliaa. Kappale on ensimmäinen maistiainen syyskuussa julkaistavalta POST MOMENTUM -kokonaisuudelta.

Tein Ikävä-biisin viime kesänä, kun itselleni tärkeitä ihmisiä muutti pysyvästi ulkomaille asumaan. Tuotannollisesti halusin mukaan omaa nuoruuden kaihoa 1990-2000 vuosilta, jolloin elämäni soundtrack looppasi biisejä mm seuraavilta artisteilta: Leila K, Waldo’s People, Rammstein, Darude ja Bomfunk MC’s. Haluan myös omistaa biisin heille, jotka eivät omasta tahdostaan vaan esimerkiksi sodan tai muun uhan alla joutuvat jättämään kotimaansa ja rakkaitaan taakseen. Ikävä -kappale soikoon tanssittavana rukouksena kaikille niille, joilla on ikävä johonkin tai jonkun luo.” -Chisu Kappaleelle julkaistiin myös Viivi Huuskan ohjaama musiikkivideo, joka kuvaa vaikuttavalla tavalla ikävän aiheuttamaa kaipauksen tuskaa. Musiikkivideon maailma on Huuskalle ominaiseen tyyliin pysäyttävä ja oivaltava.

Katso musiikkivideo tästä!

Chisu teki tänä keväänä näyttävän paluun julkaisemalla kolmessa osassa uuden albuminsa MOMENTUM 123. Albumin teema oli muutos ja sitä se todella edusti Chisun aiempaan tuotantoon verrattuna. Vahvasti elektrovaikutteinen kokonaisuus keräsi ylistystä niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin. Myös keikoilla nähtiin muutos edelliseen, kun bändin sijasta Chisu esiintyi kahden konemuusikon kanssa. 

Chisu lähtee POST MOMENTUM -klubirundille lokakuussa. Näe Chisun uudistunut livesetti näissä paikoissa:

MOMENTUM CLUB LIVE TOUR 2019
Pe 4.10. Joensuu, Joensuu Areena (Lehtiä Ilosaaressa)
La 5.10. Naantali, Kaivohuone
Pe 11.10. Laukaa, Peurunka Areena
La 12.10. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
Ti 15.10. Silja Line, Serenade
Pe 18.10. Helsinki, Tavastia 
La 19.10. Hämeenlinna, Aulanko Areena
Su 20.10. Silja Line, Symphony
Pe 25.10. Turku, Logomo
Pe 1.11. Viking Line, Grace
Pe 8.11. Jämsä, Himos Areena
La 9.11. Tampere, Pakkahuone
La 16.11. Rovaniemi, Half Moon 
Pe 22.11. Levi, Hullu Poro Areena
La 23.11. Pori, Yyteri Kylpylähotelli
Pe 29.11. Jyväskylä, Paviljonki (PikkujouluCircus)
La 30.11. Lahti, Sibeliustalo (Pikkujoulubileet 2019)

Neljä albumia julkaissut ja 11 Emmaa voittanut Chisu säveltää, sanoittaa ja tuottaa musiikkinsa itse ja on ensimmäinen nainen, joka on voittanut Vuoden tuottaja –Emman. Chisun levyjä on tähän mennessä myyty yli 300 000 kappaletta.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Isadora Kamotskin / Warner Music Finland
isadora.kamotskin@warnermusic.com

Keikat:

Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com
ABREU JULKAISEE KESKIYÖLLÄ UUDEN SINGLEN SYTYN! — 08.08.2019 klo 14:54

Upeasta soundistaan sekä energisestä live-esiintymisestään tunnettu ABREU julkaisee keskiyöllä uuden singlen Sytyn. Kappaletta ovat olleet kirjoittamassa ABREU:n lisäksi Vilma Alina, Patric Sarin sekä Ilkka Wirtanen. Kappaleen on tuottanut Ilkka Wirtanen sekä tuottajakaksikko Jaron & Istala.

”Sytyn kertoo siitä hetkestä, kun heräät etkä yhtäkkiä muista enää yhtään pätevää syytä, miksi erosit siitä tyypistä, joka saa sut syttymään — just oikeella tavalla”, ABREU kuvailee.  

Kuuntele tiiseri uudesta kappaleesta tästä!

ABREUn musiikissa kuuluu vahvasti hänen portugalilaiset juurensa. Hän on julkaissut lukuisia hittikappaletta, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotifyn listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla.

Lataa promokuvat TÄSTÄ!

ABREU:
Instagram
Facebook
Spotify
Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland  
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

ELLINOORA JULKAISEE UUDEN ALBUMIN VAALEANPUNAINEN VALLANKUMOUS 30.8. — 05.08.2019 klo 17:05

Ellinoora julkaisee odotetun toisen albuminsa Vaaleanpunainen vallankumous perjantaina 30.8. Albumi on nyt ennakkotilattavissa Levykauppa ÄX:ssä. Ellinoora on sanoittanut kaikki tulevan albuminsa kappaleet itse ja levyn on tuottanut Samuli Sirviö.

”Viimein mun toinen albumi näkee päivänvalon. Levyllä kuuluu isoja kontrasteja, ihan sen nimestä lähtien: vaaleanpunainen edustaa mulle lempeyttä ja herkkyyttä, kun taas vallankumous sanana edustaa mulle kapinaa, asioiden pöydälle nostamista ja muutosta. Odotan tosi paljon, että ihmiset pääsevät kuuntelemaan tän levyn kokonaisuutena!” -Ellinoora

Uuden sukupolven popartisti Ellinoora tunnetaan lukuisista hiteistään kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu. Viimeistään syksyn 2018 Vain elämää -ohjelman myötä hän nousi koko kansan tietoisuuteen ja vakuutti monipuolisena artistina ja biisintekijänä. Ellinoora ei ole vain lahjakas laulaja-lauluntekijä vaan myös valovoimainen live-esiintyjä, jonka konsertit saavat ihon kananlihalle ja suupielet hymyyn. Keväällä 2019 artisti esiintyi lukuisilla loppuunmyydyillä keikoilla ympäri Suomen ja hänet nähtiin tänä kesänä myös maamme isoimmilla festivaaleilla. Syksyn spesiaali albumikiertue alkaa 6.9. Helsingin Korjaamolta.

ALBUMIKIERTUE 2019 Pe 6.9. Helsinki, Korjaamo
La 7.9. Tampere, Klubi
Pe 20.9. Lahti, Möysä
La 21.9. Jyväskylä, Lutakko
Pe 27.9. Oulu, 45 Special
Pe 4.10. Joensuu, Lehtiä Ilosaaressa
La 5.10.  Kuopio, Henry’s Pub
Pe 11.10. Turku, Aalto Yökerho
Pe 18.10. Lappeenranta, Kehruuhuone
Pe 25.10. Pori, Kehräämö
Pe 8.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
La 9.11. Vaasa, Ritz

Lataa Ellinooran promokuvat täältä!

Seuraa Ellinooraa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland  
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyyjä:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com

MIKKO HARJULTA UUSI SINGLE – HALUAA ROHKAISTA IHMISIÄ TOTEUTTAMAAN UNELMIAAN — 01.08.2019 klo 16:21

Mikko Harjun voimaannuttavat kappaleet saavat jatkoa, kun uusi single Anna mennä lennä julkaistaan huomenna 2. elokuuta. Kappaleen on tuottanut Ilkka Wirtanen.

Artisti sai inspiraation kappaleeseen siitä, että hänen mielestään epäonnistumisen pelko ja muiden ihmisten puheet estävät meitä liian usein toteuttamasta itseämme. Mikko toivoo Anna mennä lennä -biisin auttavan ihmisiä löytämään rohkeutta uusien haasteiden kohtaamiseen ja unelmien toteuttamiseen. 

Jokaisella tulee elämässä niitä pisteitä, joissa voi joko perääntyä tai antaa mennä ja lentää kohti tuntematonta. Vaatii paljon rohkeutta tehdä uusia asioita, jotka voivat usein tuntua pelottavilta ja lähes mahdottomilta. Silti omaa polkua kulkiessani olen huomannut, että kun uskaltaa yrittää eikä pelkää liikaa epäonnistumista, on mahdollista oppia ja saavuttaa aina jotain uutta, Mikko sanoo. 

Alkuvuodesta Emma-gaalassa kategorioissa Vuoden tulokas ja Vuoden iskelmä ehdolla olleen Mikko Harjun Sinä olet elämä -debyyttialbumi on ylittänyt platinarajan. Levyltä löytyvät yli 7 miljoonaa kertaa kuunneltujen kappaleiden Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi esimerkiksi kultarajan rikkonut Ehjä sekä platinaa striimannut Sinä riität.
Mikko Harjulla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä ja koskettaa kuulijoita. Hänen biisinsä ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu jo lähes kaksisataa tatuointia.

Lataa promokuva täältä.
Kuvaaja: Ville Juurikkala

Seuraa Mikko Harjua:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com 

« Vanhemmat viestit