Warner Music Live > Ajankohtaista

Jonne Aaronilta uusi single — 19.06.2017 klo 10:09

Jonne Aaronin uusi single Vihan sokaisema on nyt julkaistu. Kappaleen on tuottanut Jonnen kanssa hänen edellisellä Risteyksessä-menestysalbumillaan työskennellyt Jimmy Westerlund.

Jonne korostaa, että vaikka nimi saattaa antaa olettaa muuta, ei kyseessä ole vihabiisi.

– Kappaleessa käsitellään sitä, kuinka ihmiset ovat toistensa tunteiden peilejä, Jonne Aaron kuvailee.

Kuuntele Vihan sokaisema –kappale täältä!

Jonne Aaron työstää tällä hetkellä kolmatta sooloalbumiaan. Hänen edellinen albuminsa Risteyksessä ilmestyi 2014. Levyltä jäivät elämään hitit Yksin, Ota mut ja Kirosanoja.

Jonne nousi suomalaisten supertähtien joukkoon Vain elämää -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta. Ennen soolouraansa hän loisti kansainvälisestikin menestyneen Negativen nokkamiehenä. Jonne Aaronin platinaa myynyt suomenkielinen soolodebyytti Onnenvuodet julkaistiin 2012.

 

 

 

Don Huonot palaa keikoille syyskuussa — 31.05.2017 klo 16:41

Suomirockin olennaisimpiin vaikuttajiin kuuluva Don Huonot palaa keikkalavoille syyskuussa juhlistaakseen Hyvää yötä ja huomenta –albuminsa julkaisun 20-vuotispäivää. Viimeksi bändi nähtiin keikoilla vuonna 2015, jolloin bändi soitti historiansa isoimman oman keikan Helsingin Jäähallissa ja sen jälkeen lyhyen Suomen-kiertueen, jonka lisäksi yhtye nähtiin muutamilla festivaalikeikoilla. Nyt näistä harvinaislaatuisista esiintymisistä on mahdollista päästä nauttimaan neljällä klubikeikalla, joiden jälkeen Don Huonot vetäytyy jälleen tauolle.

Hyvää yötä ja huomenta on julkaisu, jolla Don Huonot tuli suuren yleisön tietoisuuteen ja siltä löytyy muun muassa hittibiisit Hyvää yötä ja huomenta sekä Riidankylväjä. Syksyn keikoilla kuullaan legendaarinen albumi kokonaisuudessaan.

Kiertueen support-artistina nähdään Elias Gould.

Lipunmyynti keikoille alkaa torstaina 1.6.2017 klo 09.00.

KEIKAT
Pe 22.9. Helsinki, The Circus (Ennakkoliput: www.ticketmaster.fi)
La 23.9. Jyväskylä, Lutakko (Ennakkoliput: www.lippu.fi)
To 28.9. Turku, Gong (Ennakkoliput: www.tiketti.fi)
Pe 29.9. Tampere, Pakkahuone (Ennakkoliput: www.tiketti.fi & www.lippu.fi)

Samuli Edelmann ja Jukka Perko yhteiselle konserttikiertueelle syksyllä — 29.05.2017 klo 12:33

 

Samuli Edelmann ja Jukka Perko yhdistävät taiteelliset voimansa ja lähtevät yhteiselle konserttikiertueelle syksyllä 2017.  Konserttien ohjelmisto pureutuu syvälle suomalaiseen sielunmaisemaan yhdistellessään kummankin taiteilijan versioita rakkaista klassikkovirsistä. Oi muistatko vielä sen virren -nimeä kantava konserttikiertue käynnistyy marraskuun 23. päivä Järvenpää-talosta ja jatkuu aina joulun aluspäiviin asti. Edelmannin ja Perkon rinnalla musiikillista kokonaisuutta täydentää kosketinsoittaja Matti Paatelma.

Virret ovat kulkeneet osana kansakuntamme historiaa jo vuosisatoja. Ne elävät ajassa ja ovat saaneet uusia muotoja ihmisten tarpeiden mukaan. Jukka Perko julkaisi vuosituhannen vaihteen jälkeen uraauurtavan ja menestyksekkään virsilevynsä Kaanaanmaa. Levy nousi listoille ja myi yli kultalevyyn oikeuttavan määrän, mikä on jazzlevylle merkittävä saavutus. Samuli Edelmann on julkaissut kolme Virsiä -nimellä otsikoitua albumia, jotka avasivat uuden kauden Samulin musiikiuralla. Albumien yhteismyynti on tänä päivänä yli 200 000 kappaletta.

Kummankin taiteilijan virsikonsertit ovat olleet jo pitkään joulunajan toivotuimpia ja suosituimpia konsertteja.

Konserttipäivät ja paikkakunnat:
23.11. Järvenpää, Järvenpää-talo
24.11. Salo, Teatteri Provinssi
25.11. Espoo, Kulttuurikeskus
28.11. Ikaalinen, Ikaalisten kirkko
29.11. Seinäjoki, Lakeuden ristin kirkko
30.11. Kuopio, Tuomiokirkko
02.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko
04.12. Helsinki, Kallion kirkko
07.12. Tampere, Tuomiokirkko
08.12. Lahti, Ristinkirkko
10.12. Hausjärvi, Hausjärven kirkko
14.12. Kalajoki, Kalajoen kirkko
15.12. Kemi, Kemin kirkko
16.12. Rovaniemi, Rovaniemen kirkko
19.12. Turku, Mikaelin kirkko
21.12. Porvoo,  Tuomiokirkko

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 31.5. klo 9:00. Liput palvelumaksuineen alkaen 29€ -34,50€. Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyynnit ja lisätiedot täältä.

Antti Tuiskulta huomenna uusi single Hanuri — 29.05.2017 klo 10:22

Suomen kirkkaimman poptähden Antti Tuiskun uusi single Hanuri feat. Boyat julkaistaan huomenna tiistaina 30. toukokuuta.

Kappale on sanoituksensa puolesta taattua anatudea: hauska, flirttaileva ja itseironinen. Antin kanssa kappaleen on tehnyt edellistenkin hittien takaa tuttu tiimi eli Jurek, Aku Rannila ja Saara Törmä.

– Tuottajani Jurek ehdotti kappaleeseen mukaan uutta kahden veljeksen muodostamaa Boyatyhtyettä, ja duon osuus viekin biisiä vielä aivan uudelle tasolle. Odotan innolla miten kappale otetaan vastaan. Saa nähdä, tuleeko hanurin soitosta suomalaisten uusi, supersuosittu harrastus, Antti nauraa.

 Antti halusi uuden biisin kunniaksi haastaa 17-vuotiaan supersuositun tubettajan, positiivisuudestaan ja energisyydestään tunnetun Pernilla Böckermanin hanuritunnille. Vastavuoroisesti sporttinen mimmi haastoi Antin pakaratreeniin. Katso video päivästä Pernillan kanavalta.

Antti Tuiskun uusi albumi julkaistaan syksyllä. Siltä löytyvät Hanuri-biisin lisäksi kultaa striimannut Mä hiihdän sekä platinarajan kirkkaasti ylittänyt Rahan takii. Syksyllä Antti nähdään Nelosella Idolsin päätuomarina ja lisäksi WSOY julkaisee elämäkerrallisen Antti Tapani -kirjan. Ei liene epäselvää, että vuosi 2017 tulee olemaan Anatuden.

 

 

Egotrippi julkaisee uuden sinkun — 24.05.2017 klo 13:36

10:ttä studioalbumiaan viimeistelevä Egotrippi julkaisee uuden sinkun. Tunnelmaltaan kaihoisa, kaunis ja iso “Vieläkö mut voi pelastaa?” on Knipin säveltämä ja sanoittama.

“Välillä on hetkiä jolloin tuntee itsensä yksinäiseksi ja huomaa miettivänsä jo elettyä elämäänsä. Hetki, jolloin huomaa olevansa elämässä siinä pisteessä että aikaa luultavasti on vähemmän edessä kuin takana, ja tajuaa olevansa täysin yksin. Olisiko joitakin asioita kenties voinut tehdä toisin? Onko asialle kenties vielä tehtävissä jotain? Vieläkö mut voi pelastaa?”

“Vieläkö mut voi pelastaa?” nivoo bändin mukaan yhteen tulevan levyn tunteita. Ilot, surut, haikeus ja toivo ovat vahvasti mukana myös syksyllä julkaistavalla levyllä.

Kuuntele uusi single tästä.

Egotrippi keikat kesä 2017:

Pe 10.6. Tampere, yksityistilaisuus 
La 24.6. Velkua, MidSummer Fest
To 13.7. Tampere, Satamaravintola Kaisla
Pe 14.7. Karkkila, Sunset Beach Party
Pe 28.7. Oulu, Qstock
La 5.8. Espoo, Tagi on Pop
To 10.8. Salo, Iltatori
La 12.8. Oulu, Likkojen Lenkki
Pe 19.8. Kiiminki, Koiteli Elää
La 26.8. Porvoo, Popkalaset