Warner Music Live > Ajankohtaista

Roope Salminen & Koirat ja Ellinoora kirjoittivat yhdessä biisin henkilökohtaisesta aiheesta — 26.04.2017 klo 10:17

 

”Tanssi se ulos” julkaistiin tänään

”Olen todella ylpeä siitä, että tehtiin tää biisi yhdessä Ellinooran kanssa, jonka kanssa oli upeaa tehdä duunia. Biisi syntyi meidän molempien tarpeesta kertoa tällainen tarina. Se on haikea, mutta kuitenkin voimaannuttava. Tämä on henkilökohtaisesti todella tärkeä biisi.” – Roope Salminen

 ”Tanssi se ulos” kertoo haikean tarinan, mutta voimaannuttavalla kulmalla. Bändin perustaja Ossi Saarinen, Roope Salminen ja Ellinoora tekivät biisin jo viime vuoden puolella yhdessä Kalle Mäkipellon kanssa. Biisi löysi oikean muotonsa, kun tuotannosta vastaavat Jukka Immonen, Antti Riihimäki ja Eppu Kosonen saivat koskettavan aiheen tanssittavaan ja valoisampaan muotoon.

 ”Oli suuri ilo olla mukana kirjoittamassa tätä biisiä. Muistan, että ihan ekassa sessiossa meille kaikille tuli fiilis, et ollaan jonkun oikean äärellä. Tässä on kontrastit kohdillaan. Vaikka biisi on ekalla kuulemalla kevyt pop-biisi ja kutsuu heittämään aivot narikkaan lauantaina niin stooriin sisältyy tosi tärkeä pointti: kukaan meistä ei oo yksin täällä tuntojensa kanssa. Kuulin tästä eilen Koirien treeniksellä live-version ja uskon että useamman ihmisen surut unohtuu kun tää raikaa ens kesän festareilla.” – Ellinoora

  Kuuntele “Tanssi se ulos (feat. Ellinoora)” tästä!

 

 

Jenni Vartiaisen syksyn konserttisalikiertue on julkaistu — 21.04.2017 klo 11:12

 

Liput tulevat myyntiin maanantaina 24.4. klo 9.00.

Jenni Vartiaisen odotettu konserttisalikiertue tulee myyntiin maanantaina 24.4. klo 9.00. Kiertue käynnistyy Espoon Tapiolasalista 28.10. ja päättyy Tampere-talolle 18.12. Vartiaisen Terra-kiertue päättyi syyskuussa 2015.

Konserttisalikeikat ovat aina olleet maagisia. Valot, lavastus ja kaksi puoliaikaa antavat mahdollisuuden toteuttaa yleisölle jotain mitä muilla keikoilla ei pystyisi. Jokainen ilta on erilainen ja en malta odottaa että päästään taas kokemaan koko tunteiden kirjo yhdessä,” kertoo Jenni.

Jenni Vartiaisen tammikuussa julkaistu single Turvasana nousi radioiden toiseksi soitetuimmaksi kappaleeksi sekä striimauspalveluiden kärkisijoille. Vartiainen julkaisee uuden singlen toukokuun alussa.

Kiertue:
28.10. Espoo, Kulttuurikeskus
3.11. Jyväskylä, Paviljonki
4.11. Savonlinna, Savonlinnasali
18.11. Kuopio, Musiikkikeskus
24.11. Lahti, Sibeliustalo
25.11. Hämeenlinna, Verkatehdas*
1.12. Turku, Logomo
9.12.Oulu, Madetojan sali*
15.12. Järvenpää, Järvenpää-talo
16.12. Helsinki, Kulttuuritalo
18.12. Tampere, Tampere-talo

Liput palvelumaksuineen alk. 34,90€ osoitteessa Lippu.fi // paitsi * Ticketmaster.fi

Waltteri Torikka Triolta albumillinen Rautavaaran lauluja — 29.03.2017 klo 13:00

Waltteri Torikka julkaisee yhtyeensä Waltteri Torikka Trion kanssa levyllisen Tapio Rautavaaran uudelleenversioituja kappaleita. Baritoni Waltteri Torikan, Juha Savelan (kitara) ja Eero Ignatiuksen (kontrabasso) muodostaman yhtyeen albumi Sininen uni – Rautavaaran lauluja  julkaistaan 28. huhtikuuta.

Tapio Rautavaaran aikaa kestävissä levytyksissä avautuu sanoin ja sävelin kansakuntamme sielunmaisema. Trion projekti syntyi kolmikon halusta sävyttää klassikkolauluja omilla kokemuksillaan ja omista lähtökohdistaan käsin. Itsenäisyyden juhlavuonna lauluja haluttiin herättää uudelleen henkiin, ja komeaäänisen Waltteri Torikan tulkinnat vuoropuhelussa kitaran ja kontrabasson kanssa koskettavat koko elämän kirjoa ja sen rajapintoja.

  Waltteri Torikan albumit Sydän (2015) ja Rakkaus (2016) ovat olleet suurmenestyksiä. Waltteri on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Pro Musica -säätiö valitsi Waltterin vuonna 2014 vuoden nuoreksi muusikoksi.

  Waltteri Torikka Trion levynjulkaisukonsertti Sininen uni – Rautavaaran lauluja Helsingin Savoy-teatterissa su 7.5. klo 18.30.

Liput alkaen  27,50 euroa osoitteesta lippu.fi.

JVG järjestää juhlakonsertin Hartwall Arenalla 30.9. — 27.03.2017 klo 12:39

Valtavasta suosiosta nauttivat JVG:n jäsenet Jare Brand ja Ville Galle täyttävät molemmat tänä vuonna 30 vuotta. Syntymäpäiviensä kunniaksi yhtye esiintyy Hartwall Arenalla lauantaina 30. syyskuuta. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin perjantaina 31.3. klo 9.00 osoitteessa www.ticketmaster.fi/jvg.

Hartwall Arenalla kuullaan melkoinen hittikavalkadi, sillä JVG tunnetaan mm. biiseistään Hehkuu, Tarkenee, Paluu Tulevaisuuteen, Etenee, Huominen on huomenna, Tuulisii ja Voitolla yöhön.

JVG palkittiin tämän vuoden Emma-gaalassa peräti kolmella patsaalla: Vuoden yhtye, Vuoden hiphop ja Striimatuin kappale. Yhtye on voittanut uransa aikana peräti kahdeksan Emmaa. JVG julkaisi helmikuussa Sitä säät mitä tilaat feat. Ellinoora -kappaleen, joka nousi suoraan Spotifyn ykkössijalle ja on parhaillaan radioiden soitetuimpien kappaleiden listalla sijalla 12.

JVG myi loppuun viime vuoden toukokuussa Hartwall Arenalla järjestetyn konsertin, jonka perään julkistettiin heti toinen konsertti. Myös kaksikon viime kesän festarikeikat olivat menestys.

Liput palvelumaksuineen alkaen 39,90€: www.ticketmaster.fi/jvg

Stig julkaisi uuden singlen “Ai ai ai” — 22.03.2017 klo 12:25

 

STIG palaa vihdoin uuden musiikin kanssa. Artistia on pitänyt kiireisenä oman musiikin lisäksi Popedan uuden levyn tuottaminen. Prosessi innosti STIGin etsimään äänimaailmaa omaankin biisiinsä muualta ja inspiroitui Pave Maijasen biiseistä.

“Olin pitkään halunnut käyttää jotain Paven tuotannosta ja kun ryhdyin kuuntelemaan biisejä uusin korvin, Ai ai ai tuntui heti kolahtavan.”

Uudistettu “Ai ai ai” yhdistää hienosti STIGin pilke silmäkulmassa -tyylin Paven alkuperäiseen disco-funk -versioon. Kappale on tuotu loistavasti takaisin tähän päivään.

Kuuntele “Ai ai ai” tästä!