Warner Music Live > Ajankohtaista

Kaija Koo lähtee uransa ensimmäiselle mittavalle kirkkokiertueelle marraskuussa — 20.09.2017 klo 09:30

Lahdesta käynnistyvän kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 22.9.2017

Parasta aikaa käynnissä olevan Vain Elämää –superkauden tähtenä ihastuttava Kaija Koo lähtee ensimmäiselle mittavalle kirkkokonserttikiertueelleen marraskuussa. Aiemmin vain yksittäisiä kirkkokonsertteja tehneen laulajattaren kiertue käynnistyy Lahdesta ja käsittää kahdeksan konserttia ympäri Suomen. Kiertueen lipunmyynti alkaa perjantaina 22.9.2017 klo 9:00.

”Olen tehnyt vain muutamia kirkkokonsertteja yli 30 vuoden urani aikana. Tunnelma niissä on ollut järisyttävän herkkä ja kaunis. Kirkossa laulaminen on aivan muuta kun festareilla esiintyminen. Ei tarvita mitään konfettisateita vaan tulkinta, läsnäolo ja musiikki riittävät. Kirkossa ollaan ison äärellä ja nöyrästi. Tulkitsijana voin antaa kaikkeni tällaisessa ainutlaatuisessa ympäristössä ja kuulijat saavat rauhassa nauttia musiikin parantavasta voimasta. Parasta, että ovet ovat avoinna kaikille! Olen rakentanut musiikillisesti uuden kokoonpanon juuri tätä kiertuetta varten. Haluan kantaa kunnialla perinteiset joululaulut sekä omat kirkkoon sopivat lauluni uusilla sovituksilla. Vihdoinkin tämä pitkään haaveilemani konserttisarja toteutuu! Uskon että tästä tulee sydämellinen kiertue”, sanoo kirkkokiertuettaan malttamattomana odottava Kaija Koo.

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Kaiken kaikkiaan hänen albumeitaan on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet Kaijan uraa alusta asti. Kaija Koon edellinen albumi, platinaa myynyt ’Sinun naisesi’ julkaistiin marraskuussa 2016.

Kaija Koo kirkkokonserttikiertue
Ma 27.11. Lahti, Ristinkirkko
La 2.12. Turku, Mikaelin kirkko
Ti 5.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
La 9.12. Tuusula, Tuusulan kirkko
Pe 15.1. Tampere, Kalevan kirkko
Ti 19.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
Ke 20.12. Porvoo, Tuomiokirkko
Pe 22.12. Helsinki, Mikael Agricolan kirkko

Liput palvelumaksuineen alk. 32,90€ www.lippu.fi

 

VUODEN MUSIIKKIKANAVA-PALKINNON VOITTANUT TUULI JULKAISEE TOISEN COVER EP:N! — 18.09.2017 klo 10:27

 

Elokuussa TubeCon Awardseissa Vuoden Musiikkikanava –palkinnon napannut Tuuli julkaisee keskiviikkona 20. syyskuuta uuden Cover EP vol. 2:n. Se sisältää neljä uutta coverbiisiä:

1. Tell Me You Love Me (Demi Lovato)
2. A Thousand Years (Christina Perri)
3. New Rules (Dua Lipa)
4. Fetish (Selena Gomez)

– Tähän EP:lle halusin koota seuraajien toivebiisejä. Mun seuraajat oli toivonu tosi paljon Christina Perrin “A Thousand Years”, Selena Gomezin “Fetish” ja Dua Lipan “New Rules”-biisejä ja itekin diggaan näistä ihan super paljon, joten päätin tehä niistä coverit. Mukana on myös mun tänhetkinen lempibiisi, Demi Lovaton “Tell Me You Love Me”. Mun mielestä tää Demin biisi on mun paras cover mitä oon tehnyt ja tässä mun ääni tulee esille tosi hyvin! Oon fiiliksissä, et pääsen taas julkaseen mun versioita näistä biiseistä! Tuuli kertoo.

Keskiviikkona julkaistava EP on Tuulin toinen englanninkielinen julkaisu. Hän julkaisi aikaisemmin tänä syksynä Covers EP vol. 1:n, johon Tuuli valikoi omia lempibiisejään. Tuulin laadukkaita covereita pääsee kuuntelemaan myös hänen YouTube-kanavallaan, jonka videot ovat keränneet satojatuhansia katselukertoja. Uusia lauluvideoita on tiedossa myös tämän EP:n biiseistä ja ensimmäinen niistä julkaistaan Tuulin kanavalla keskiviikkona.

Tuuli on aiemmin julkaissut mm. kultarajan ylittäneen singlen Nimet listalla (feat. Mikael Gabriel) sekä kultarajaa lähentelevän biisin Justin (feat. Daniel Okas). Toukokuussa ilmestyi tuorein single SOLO. Tuuli on monilahjakas sosiaalisen median edelläkävijä ja hän avasi ensimmäisenä tunnetuista artisteista oman YouTube-kanavan.

ANTTI TUISKUN KIERTUEEN LIPUT VIEDÄÄN KÄSISTÄ – TOINEN KEIKKA HARTWALL ARENALLE — 15.09.2017 klo 09:42

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkisti maanantaina Nelosella Anatuden Ylimääräisessä Uutislähetyksessä lähtevänsä keväällä 2018 uransa isoimmalle rundille, kattavalle areenakiertueelle.

Mun on pakko twerkkaa -kiertueen liput tulivat myyntiin tänä aamuna. Kysyntä on ollut valtaisa, ja varsinkin liput Hartwall Arenan keikalle on viety käsistä. Suuren kysynnän vuoksi Anatude astuu Hartwall Arenan lavalle myös 4. toukokuuta. Liput lisäkonserttiin myynnissä nyt.

Mun on pakko twerkkaa -areenakiertue nähdään ensi keväänä seuraavilla paikkakunnilla:
30.3. Tampere, TähtiAreena
31.3. Jyväskylä, Paviljonki Areena
1.4. Kuopio, Kuopio-halli
13.4. Oulu, Oulun Energia -areena
14.4. Rovaniemi, Lappi Areena
20.4. Lahti, Lahti Halli
21.4. Turku, Gatorade Center
4.5. Helsinki, Hartwall Arena (lisäkonsertti)
5.5. Helsinki, Hartwall Arena (loppuunvarattu)

Liput palvelumaksuineen alkaen 39,90€. Liput ovat myynnissä osoitteessa www.lippu.fi, Hartwall Arena: www.ticketmaster.fi.

Tänään uuden Anatude-albumin julkaissut artisti ei malta odottaa pääsevänsä kevään kiertueelle.

– Odotan kuin kuuta nousevaa tähänastisen urani suurimman haaveen toteutumista. Megaluokan show’ta ei tuoda pelkästään pääkaupunkiin vaan musiikillisesta ja visuaalisesta iloittelusta päästään nauttimaan ympäri Suomen. Tulevan kiertueen rinnalla ylistetty Hartwall Arenan Peto show oli vasta alkusoittoa. En malta odottaa, Antti intoilee.

Erin ja The Rasmus Warner Music Liven keikkamyyntiin — 14.09.2017 klo 16:56

 

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin sekä maailmanlaajuisesti yli neljä miljoonaa albumia myynyt The Rasmus siirtävät Suomen keikkamyyntinsä  Warner Music Livelle. Muutos astuu voimaan heti.

Tänä syksynä Idols-tuomarina debytoiva Erin on yksi maamme suosituimpia ja valovoimaisimpia artisteja, jonka ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja siitä tuli menestys. Albumi on myynyt kolminkertaista platinaa eli yli 60 000 kappaletta. Myös Erinin vuonna 2013 julkaistu, platinaa myynyt Sä osaat! –albumi sekä vuoden 2016 Seliseli –levy on otettu hyvin vastaan. Naisen hiteistä muistetaan parhaiten kappaleet Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän, On elämä laina ja Ei taida tietää tyttö. Erin on mukana myös Antti Tuiskun tuoreella, liki kaksi miljoonaa striimiä keränneellä Aamukuuteen-singlellä. Siirtyminen Warner Music Livelle oli Erinille luonteva valinta, sillä naisen koko soolokatalogi on tehty yhteistyössä Warner Musicin kanssa.

Kahdeksan studioalbumia uransa aikana julkaissut The Rasmus on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä. Yli neljä miljoonaa albumia myynyt bändi on päässyt nauttimaan listamenestyksestä Suomen lisäksi muun muassa Saksassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Meksikossa ja Japanissa. Yhtyeen uusi Dark Matters –albumi julkaistaan maailmanlaajuisesti 6.10.2017. Uuden levyn  myötä yhtye on lähdössä myös pitkälle maailmankiertueelle. ”Aiomme keikkailla paljon vuosina 2017 ja 2018. Aloitamme kiertueen Euroopasta marraskuussa 2017 ja vuonna 2018 on luvassa paljon keikkoja ympäri maailmaa.” Ylönen iloitsee tulevista keikkasuunnitelmista.

Suurimpia suomalaisia supertähtiä edustava Warner Music Live on moderni ohjelmatoimisto, jonka kautta hoidetaan vuosittain tuhansia livekeikkoja ympäri Suomea. Liki viittäkymmentä artistia edustava yhtiö tekee myös tiivistä yhteistyötä alati kasvavan sopimusasiakasverkoston kanssa. Warner Music Live on tuottanut viime vuosina isoja konserttituotantoja useilla eri areenoilla, mm. Antti Tuiskun, JVG:n, Kaija Koon ja Vesa-Matti Loirin suurkonsertit sekä huippusuositut Vain Elämää Live – konsertit Helsingin Hartwall Arenalla. Warner Music Live on osa kansainvälistä Warner Music Groupia.

 

ANTTI TUISKU URANSA SUURIMMALLE KIERTUEELLE SUOMEN ISOIMMILLE AREENOILLE! — 11.09.2017 klo 20:59

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku tiedotti maanantaina 11.9. Nelosella Anatuden Ylimääräisessä Uutislähetyksessä lähtevänsä keväällä 2018 kattavalle areenakiertueelle. Katso Anatuden Ylimääräinen Uutislähetys täältä!

– Odotan kuin kuuta nousevaa tähänastisen urani suurimman haaveen toteutumista. Megaluokan show’ta ei tuoda pelkästään pääkaupunkiin vaan musiikillisesta ja visuaalisesta iloittelusta päästään nauttimaan ympäri Suomen. Tulevan kiertueen rinnalla ylistetty Hartwall Arenan Peto show oli vasta alkusoittoa. En malta odottaa, Antti intoilee.

Mun on pakko twerkkaa -areenakiertue nähdään ensi keväänä seuraavilla paikkakunnilla:

30.3. Tampere, TähtiAreena
31.3. Jyväskylä, Paviljonki Areena
1.4. Kuopio, Kuopio-halli
13.4. Oulu, Oulun Energia -Areena
14.4. Rovaniemi, Lappi Areena
20.4. Lahti, Lahti Halli
21.4. Turku, Gatorade Center
5.5. Helsinki, Hartwall Arena

Liput palvelumaksuineen alkaen 39,90€. Ne tulevat myyntiin perjantaina 15. syyskuuta klo 9 osoitteessa www.lippu.fi, Hartwall Arena: www.ticketmaster.fi.

Kiertueuutisten lisäksi tämä viikko on muutenkin Antti Tuiskun. Perjantaina ilmestyy Anatude-albumi, jolta ilmestyy vielä ennen sen julkaisua kaksi kappaletta, sekä tiistaina että torstaina. Keskiviikkona klo 20 Nelosella alkaa Idols, jossa Anatude on päätuomarina. Samana päivänä poptähti esiintyy myös Elämä lapselle -konsertissa.

Torstaina valvotaan uuden albumin julkaisua Spotifyn kanssa Facebook-livessä ja levynjulkaisupäivänä eli perjantaiaamuna liput tulevat myyntiin Anatude: Mun on pakko twerkkaa -hallikiertueelle. Perjantaina Helsingin Forumissa avautuu Anatude Pop Up -myymälä, jossa on myös levyn kansitaiteesta koottu valokuvanäyttely.