Warner Music Live > Ajankohtaista

VAIN ELÄMÄÄ –LISÄKONSERTTI 30.12. HARTWALL ARENALLA — 05.10.2017 klo 12:59

 

Suuren kysynnän vuoksi Vain elämää – lisäkonsertti Hartwall Arenalla 30.12.2017. Liput tulevat myyntiin perjantaina 6.10. klo 9.00.

Käynnissä olevan Vain elämää -ohjelman superkauden Hartwall Arenan konsertin liput tulivat myyntiin tiistaina ja halli myytiin lähes täyteen. Suuren kysynnän vuoksi tähdet astelevat Hartwall Arenan lavalle myös lauantaina 30.12.2017. Tämän lisäkonsertin liput tulevat myyntiin perjantaina klo 9.00.

Ainutlaatuisissa Vain Elämää -konserteissa ovat mukana Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvat Cheek, Jari Sillanpää, Sanni, Toni Wirtanen, Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Kaija Koo sekä huippumuusikoista koostuva Leri Leskisen yhtye. Tämä lienee ensimmäinen kerta, kun Hartwall Arenan lavalla on samana iltana näin monta kotimaista supertähteä. Tiedossa on kaksi unohtumatonta iltaa täynnä hittejä, mielenkiintoisia tarinoita sekä ikimuistoisia hetkiä.

Lisäkonsertin liput tulevat myyntiin: www.ticketmaster.fi/vainelamaa

Hirvensalmen tuttuihin Satulinna -maisemiin tänä syksynä superkokoonpanolla palannut Vain elämää -ohjelma on otettu jälleen avosylin vastaan ja sekä Jenni Vartiaisen versio Keinu -kappaleesta että Cheekin versio Sinä ansaitset kultaa -biisistä nousivat suoraan perättäisinä viikkoina Spotifyn top 50 -listan ykkössijalle. Ohjelma on tällä kaudella tavoittanut parhaimmillaan 1 230 000 ihmistä.

NELJÄNSUORAN ANTTI KETONEN TUNNELMOI OMISSA JOULUKONSERTEISSAAN — 02.10.2017 klo 09:45

 

Liput Minun jouluni –konsertteihin tulevat myyntiin 4.10.2017

Supersuositun Neljänsuora -yhtyeen laulajana tutuksi tullut ja hiljattain oma soolosinglensä julkaissut Antti Ketonen on varannut kalenteristaan tilaa muutamalle joulukonsertille tänäkin vuonna. Minun jouluni –konserteissa Ketonen esiintyy Petri Somerin yhtyeen säestämänä. Näissä tunnelmallisissa joulukonserteissa kuullaan uudelleen sovitettuja versiota joulun klassikoista sekä Antin 2015 vuonna ilmestyneen joulualbumin kappaleita. Konserttien liput tulevat myyntiin 4.10.2017.

Olen onnellinen että olen saanut tehdä jo useamman vuoden joulukonsertteja. 
Pienestä pitäen olen tykännyt laulaa joululauluja ympäri vuoden, joten konsertteja odotan todella innolla. Tunnelman konsertteihin luo ihanat jouluiset kappaleet hienoilla sovituksilla
soittiminaan piano, sello ja bandoneon”,
kommentoi Antti Ketonen tulevia konserttejaan.

Antti Ketonen Minun jouluni -konsertit
11.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
13.12. Viking Line Grace (paluumatka)*
14.12. Viking Line Grace (paluumatka)*
17.12. Paattinen, Paattisten kirkko
18.12. Lohja, Pyhän Laurin kirkko
20.12. Salo, Uskelan kirkko

Liput 25€, Lippu.fi / *www.vikingline.fi

Kirkkokonsertit klo 19:00

Egotrippi julkaisee uransa kymmenennen albumin 13.10.2017 — 25.09.2017 klo 12:48

10-niminen albumi sisältää  kymmenen uutta Egotrippi-biisiä. Elämänsä iskussa oleva bändi lähtee kiertueelle lokakuun lopussa. 

Suomen rakastetuimpiin klassikkobändeihin lukeutuva Egotrippi valmistautuu uransa kymmenennen albumin julkaisuun. Lokakuun 13. Päivä ilmestyvä levy on nimetty ytimekkäästi nimellä 10 ja se sisältää kymmenen uutta kappaletta.

Halusimme tehdä selkeän kymmenen biisin kokonaisuuden, jossa kaikki kappaleet lunastaisivat paikkansa toisistaan erilaisina, mutta yhtä vahvoina lauluina” kommentoi Egotripin Knipi juuri valmistunutta kokonaisuutta. Albumin äänitykset alkoivat pari vuotta sitten ja levyä on bändin lisäksi ollut tuottamassa jo aiemmilta levyiltä tutut herrat Arttu Peljo (Vuosi nolla, Pilvien alla, maan päällä, Maailmanloppua odotellessa) ja Lasse Kurki (Helsinki-Hollola, Matkustaja, Vielä koittaa uusi aika, Maailmanloppua odotellessa). ”Orkesterin 25 vuoden kynnyksellä tullaan takaisin elävämpänä kuin koskaan. Jengi tulee olemaan että: “Nehän on vielä elossa – olisipa itse ollut 25-vuotiaana tuossa iskussa!” virnistelee Anssi Maasalo bändin tunnelmia.

Suurin osa 10-albumin kappaleista on tuttuun tapaan orkesterin omaa kädenjälkeä, mutta levyllä on muutama kappale, joiden tekoon sekä Iisa että Tuure Kilpeläinen ovat osallistuneet. Iisan tekstittäjän taitoja kuullaan nyt radiosoitossa olevalla Ennen ja nyt –kappaleella (Säv. M. Kauste. San. M. Kauste, L. Kurki, I. Pajula. ) ja lisäksi Patja, on sävelletty Iisan sanoitukseen. Kaihoisan kadonnutta kauneutta kappaleen teksti on puolestaan syntynyt Knipin ja Tuuren yhteistyönä. Levyltä on aiemmin julkaistu singleinä jo kappaleet Valtatie ja Vieläkö mut voi pelastaa.

Täyden kympin miehet ottavat Suomen syksyllä haltuun Tampereelta 20.10. käynnistyvällä kiertueella. ”Malttamattomina odotellaan, että päästän soittamaan näitä uusia kappaleita vanhojen suosikkien ja harvinaisuuksien kanssa” kommentoi bändi rundin ja levynjulkaisun alla.

Egotrippi 10-kiertue

pe 20.10.          Tampere, Viihdemaailma Ilona
la 21.10.           Seinäjoki, Vihdemaailma Ilona
pe 27.10.          Jyväskylä, London
la 28.10.           Kuopio, Viihdemaailma Ilona
pe 3.11.            Pori, Bar Kino
pe 10.11.          Oulu, Viihdemaailma Ilona
la 11.11.           Levi, Hullu Poro Areena
la 2.12.             Turku, Hamburger Börs Nightclub
ti 5.12.              Helsinki, Virgin Oil
to 7.12.             Helsinki, Viking Line m/s Mariella
pe 15.12.          Joensuu, Sokos Hotel Kimmel
la 16.12.           Turku, m/s Viking Line Grace

Lisäykset ja muutokset mahdollisia.

Yli 20 vuotta musiikkia tehnyt Egotrippi teki suuren läpimurron viidennellä albumillaan Matkustaja, joka poiki yhtyeelle ensimmäisen kultalevyn. Myöhemmin julkaistu 20 suosikkia -kokoelmalevy myi jo platinaa, ja levyltä lohkaistu single Matkustaja oli vuonna 2005 eniten radioissa soinut kotimainen kappale. Kuudennella albumillaan Vielä koittaa uusi aika bändi nousi ensimmäistä kertaa listaykköseksi. Vuonna 2008 julkaistu Maailmanloppua odotellessa palkittiin kolmella Emma-patsaalla.

 

Antti Tuisku dominoi albumilistaa – uusi albumi suoraan ykköseksi! — 25.09.2017 klo 09:31

– Virallisen albumilistan ykköspaikka ei ole koskaan itsestäänselvyys – se on tullut todettua kuluneiden 14 vuoden aikana. Listaykkönen merkitsee mulle todella paljon, Antti fiilistelee. 

Antin tilanne on huikea, sillä samaisella listalla hänen menestyslevynsä En kommentoi on 122 listaviikonkin jälkeen yhä sijalla 7. Kukaan toinen artisti ei ole ollut yhtä korkealla listalla yhtä pitkän listallaolon jälkeen.

– Viestittelin Jurekin kanssa juuri tästä asiasta ja tämä kaikki tuntuu niin uskomattomalta, että emme osaa enää itsekään reagoida kuin tähän kuin nauravilla emoji-naamoilla, Antti nauraa.

Myös tuorein single Aamukuuteen feat. Erin menestyy – se jyrää paitsi Spotify-listalla myös radioissa, joissa se on koko maan toiseksi soitetuin kappale!

Kaksi viikkoa sitten Antti Tuisku tiedotti Nelosella Anatuden Ylimääräisessä Uutislähetyksessä lähtevänsä keväällä 2018 kattavalle areenakiertueelle, jonka liput ovat myynnissä nyt. Mun on pakko twerkkaa -areenakiertue nähdään keväällä seuraavilla paikkakunnilla:

30.3. Tampere, TähtiAreena – LOPPUUNVARATTU
31.3. Jyväskylä, Paviljonki Areena
1.4. Kuopio, Kuopio-halli
13.4. Oulu, Oulun Energia -areena
14.4. Rovaniemi, Lappi Areena
20.4. Lahti, Lahti Halli
21.4. Turku, Gatorade Center
4.5. Helsinki, Hartwall Arena – lisäkonsertti  
5.5. Helsinki, Hartwall Arena – LOPPUUNVARATTU  

Liput palvelumaksuineen alkaen 39,90€ myynnissä osoitteessa www.lippu.fi, Hartwall Arena: www.ticketmaster.fi.

Kaija Koo lähtee uransa ensimmäiselle mittavalle kirkkokiertueelle marraskuussa — 20.09.2017 klo 09:30

Lahdesta käynnistyvän kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 22.9.2017

Parasta aikaa käynnissä olevan Vain Elämää –superkauden tähtenä ihastuttava Kaija Koo lähtee ensimmäiselle mittavalle kirkkokonserttikiertueelleen marraskuussa. Aiemmin vain yksittäisiä kirkkokonsertteja tehneen laulajattaren kiertue käynnistyy Lahdesta ja käsittää kahdeksan konserttia ympäri Suomen. Kiertueen lipunmyynti alkaa perjantaina 22.9.2017 klo 9:00.

”Olen tehnyt vain muutamia kirkkokonsertteja yli 30 vuoden urani aikana. Tunnelma niissä on ollut järisyttävän herkkä ja kaunis. Kirkossa laulaminen on aivan muuta kun festareilla esiintyminen. Ei tarvita mitään konfettisateita vaan tulkinta, läsnäolo ja musiikki riittävät. Kirkossa ollaan ison äärellä ja nöyrästi. Tulkitsijana voin antaa kaikkeni tällaisessa ainutlaatuisessa ympäristössä ja kuulijat saavat rauhassa nauttia musiikin parantavasta voimasta. Parasta, että ovet ovat avoinna kaikille! Olen rakentanut musiikillisesti uuden kokoonpanon juuri tätä kiertuetta varten. Haluan kantaa kunnialla perinteiset joululaulut sekä omat kirkkoon sopivat lauluni uusilla sovituksilla. Vihdoinkin tämä pitkään haaveilemani konserttisarja toteutuu! Uskon että tästä tulee sydämellinen kiertue”, sanoo kirkkokiertuettaan malttamattomana odottava Kaija Koo.

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Kaiken kaikkiaan hänen albumeitaan on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet Kaijan uraa alusta asti. Kaija Koon edellinen albumi, platinaa myynyt ’Sinun naisesi’ julkaistiin marraskuussa 2016.

Kaija Koo kirkkokonserttikiertue
Ma 27.11. Lahti, Ristinkirkko
La 2.12. Turku, Mikaelin kirkko
Ti 5.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
La 9.12. Tuusula, Tuusulan kirkko
Pe 15.1. Tampere, Kalevan kirkko
Ti 19.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
Ke 20.12. Porvoo, Tuomiokirkko
Pe 22.12. Helsinki, Mikael Agricolan kirkko

Liput palvelumaksuineen alk. 32,90€ www.lippu.fi