Warner Music Live > Ajankohtaista

Don Huonojen lähes loppuunmyydylle juhlakiertueelle lisäkeikka — 17.08.2017 klo 12:51

Hyvää yötä ja huomenta 20v –kiertue laajenee Lahteen Möysän Musaklubille. Syyskuun 21. päivä soitettavan keikan liput tulevat myyntiin perjantaina 18.8.2017. Lisäksi Hyvää yötä ja huomenta –levy julkaistaan ensimmäistä kertaa vinyylinä.

Suomirockin olennaisimpiin vaikuttajiin kuuluva Don Huonot ilmoitti keväällä palaavansa keikkalavoille syyskuussa juhlistaakseen Hyvää yötä ja huomenta –albuminsa julkaisun 20-vuotispäivää. Näistä paluukeikoista kolme on jo myyty loppuun, eikä Tampereen keikallekaan ole enää montaa lippua jäljellä. Nyt bändin faneille tarjotaan uusi mahdollisuus nähdä suosikkibändi livenä, sillä kiertueeseen on lisätty keikka Lahden Möysän Musaklubille torstaina 21.9. Tämän kiertueen avauskeikan liput tulevat myyntiin perjantaina 18.8.2017 klo 9:00.

 Juhlakiertueen kunniaksi Hyvää yötä ja huomenta –levy julkaistaan ensimmäistä kertaa vinyylinä. Svart Recordsin 15.9. julkaiseman tupla-lp:n bonuslevylle on koottu kaikki albumiin liittyvä materiaali, joista voisi mainita mm. Kari Tapion esittämä Piikkilankaa sekä kappaleen venäjänkielinen versio.

Edellisen kerran Don Huonot nähtiin keikoilla vuonna 2015. Tuolloin bändi soitti historiansa isoimman oman keikan Helsingin Jäähallissa ja sen jälkeen lyhyen Suomen-kiertueen, jonka lisäksi yhtye nähtiin muutamilla festivaalikeikoilla. Nyt näistä harvinaislaatuisista esiintymisistä on mahdollista päästä nauttimaan viidellä klubikeikalla, joiden jälkeen Don Huonot vetäytyy jälleen tauolle.

Hyvää yötä ja huomenta on julkaisu, jolla Don Huonot tuli suuren yleisön tietoisuuteen ja siltä löytyvät hittikappaleet Riidankylväjä, Olemme kuin veljet sekä Hyvää yötä ja huomenta. Syksyn keikoilla legendaarinen albumi kuullaan kokonaisuudessaan.

DON HUONOT – HYVÄÄ YÖTÄ JA HUOMENTA 20V KIERTUE

To 21.9. Lahti, Möysän Musaklubi
Pe 22.9. Helsinki, The Circus (Loppuunmyyty)
La 23.9. Jyväskylä, Lutakko  (Loppuunmyyty)
To 28.9. Turku, Gong (Loppuunmyyty)
Pe 29.9. Tampere, Pakkahuone

Kiertueen support-artistina nähdään Elias Gould.

Lipunmyynti Lahden keikalle alkaa perjantaina 18.8.2017 klo 09.00. Liput osoitteesta www.tiketti.fi

 

 

AINUTLAATUINEN ILTA – JARKKO AHOLALLE JA WALTTERI TORIKALLE YHTEINEN HARTWALL ARENAN KONSERTTI! — 11.08.2017 klo 11:24

Karismaattiset solistit, hevimies Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka astuvat Hartwall Arenan lavalle yhteiskonsertissa 3. joulukuuta. Ainutlaatuinen ilta tulee olemaan täynnä tunnetta ja loistoa – elämys, jota ei voi nähdä missään muualla. Se on mahdollista kokea vain kerran!

– Tulemme laulajina kahdesta eri maailmasta, mutta täydennämme hienolla tavalla toisiamme. On mahtavaa jakaa tämä kokemus Jarkon kaltaisen huikean laulajan kanssa.  Yleisölle on varmasti luvassa hyvin ainutlaatuinen ilta, Waltteri sanoo.

Molemmille miehille Hartwall Arenan konsertti on kaikkien aikojen isoin oma keikka.

– Areenashow on varmasti jokaisen muusikon dream come true, ja niin se on meidänkin. Konsertissa kuullaan monipuolisesti materiaalia meidän molempien ohjelmistoista. Siitä tulee varmasti hieno ilta, Jarkko jatkaa.

Liput Jarkko Aholan ja Waltteri Torikan Hartwall Arenan konserttiin tulevat myyntiin maanantaina 14. elokuuta.

Jarkko ja Waltteri tutustuivat osallistuessaan samaan aikaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Nykyisin molemmat heistä ovat loppuunmyydyissä saleissa kiertäviä ja platinaa myyviä artisteja, joiden repertuaareista löytyy rakastettuja klassikkokappaleita.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) platinaa. Rock-tenorin tuorein albumi, kultarajan ylittänyt Romanssi (2016) debytoi loppuvuodesta virallisen albumilistan sijalla 2. Sen edelle myynneissä nousi ainoastaan Metallica.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Hänen debyyttialbuminsa Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli viime joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Viime vuoden lopulla ilmestynyt Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin keväällä.

Jarkko Aholan ja Waltteri Torikan konsertti sunnuntaina 3.12.2017 Hartwall Arenalla klo 19. Liput alkaen 39,90€ myynnissä maanantaina 14.8. osoitteessa ticketmaster.fi.

 

 

 

FINNHITS FESTIVAALI TULEVANA VIIKONLOPPUNA — 10.08.2017 klo 14:27

 

 

• Himos Park 11.-12.8.2017

• Finnhits Show -esiintyjinä Markku Aro, Katri Helena, Fredi, Lea Laven ja monet muut legendat

• Omilla keikoillaan festivaaleilla nähdään mm. Matti & Teppo, Paula KoivuniemiJuha Tapio, Kaija KooJari Sillanpää ja Lauri Tähkä

Suomen ensimmäinen Finnhits Festivaali kokoaa Himokselle ensi viikonloppuna koko kansan rakastamat, jo legendoiksi muodostuneet artistit, sekä uudempien suomihittien esittäjät. Elokuun hämärtyviin iltoihin Keski-Suomen kauniisiin järvimaisemiin saapuu esiintymään artisteja, joista osaa nähdään harvoin festivaalilavoilla.

Finnhits Show’ssa Leri Leskinen Orchestran säestyksellä esiintyvät Lea Laven, Matti Esko, Juhamatti, Markku Aro,Taiska ja Fredi, joista kukin esittää muutaman kappaleen. Lauantaina orkesterin vieraaksi myös Kai Hyttinen. Festareilla pääseekin varmasti kuulemaan mm. Kolmatta linjaa takaisin, Hyvännäköinen, Tumma nainen, Puhelin langat laulaa, Pieni ja lämpöinen ja Käymään vaan kappaleet, sekä monia muita kyseisten artistien unohtumattomia, muistoja herättäviä hittejä.

“Ihan mahtavaa olla mukana Finnhits festivaaleilla! Mikä esiintyjäkaarti, huippukattaus yleisölle! Joitakin mukana olevista kollegoista en ole tavannut vuosikymmeniin, uudemmat hittimiehet ovat kyllä tuttuja viime vuosien festareilta. Kesäfestivaalit tarjoavat yleisölleen iloista ja reipasta viihdettä, silloin ei pohdita syntyjä syviä, vaan annetaan musiikin ilosanoman virrata! Nähdään Himoksella!”, toivottaa Katri Helena, joka nousee elokuussa lavalle niin Finnhits Show’ssa kuin omalla keikallaan.

Finnhits Festivaalin keikat toteutuvat alueen telttalavalla, jossa on katettua tilaa ja ravintolapalvelut. Lisäksi ravintolapalveluita on tarjolla telttalavan edustalla sijaitsevassa Terassiravintola Riemussa, jossa on festivaalioloissa Suomen suurin sisä-WC-kompleksi käsittäen 100 sisävessaa. VIP-palvelut löytyvät Ravintola Liiteristä.

“Ikivihreät iskelmät elävät uutta kukoistuskauttaan, ja nyt tätä on tarjolla koko viikonlopun ajan ainutlaatuisessa tapahtumapaikassa Himos Parkissa. Himos tarjoaa paitsi edellytykset upeiden keikkojen järjestämiselle, myös aikuiselle yleisölle mieluisat ravintolapalvelut, sisävessat, runsaasti katettua tilaa ja majoituspalvelut kävelyetäisyydellä”, sanoo tuottaja Sari Salonen.

 

Kotimaisen musiikin huippunimet avautuvat Alasti-klubilla — 09.08.2017 klo 12:00

 

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä. Uusia puolia tutuista kappaleistaan etsivät mm. Vesala, Juha Tapio, Mikael Gabriel ja Kaija Koo.

Alasti-klubi on uusi musiikkiohjelma, jossa suomalaisten huippuartistien ympäriltä riisutaan kaikki ylimääräinen. Klubilla etsitään tutuista lauluista uusia puolia ja riemuitaan pienistä yksityiskohdista. Klubin ydinajatus kiteytyy siihen, että alastomuus on kaunista ja rumaa, pelottavaa ja kiihottavaa, paljasta ja siksi rakastettavaa. Konsertit sekä C Moressa nähtävät taltioinnit koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista keikoista. Alasti-klubissa on mukana kahdeksan artistia: Vesala, Mikael Gabriel, Juha Tapio, Kaija Koo, Michael Monroe, Erin, Lauri Tähkä sekä Tuure Kilpeläinen.

Artisteja haastattelee muusikko-juontaja Elias Kaskinen kaivaen kollegoistaan esiin vastaukset kaikkein tärkeimpiin kysymyksiin. Ohjelma perustuu Alasti-klubikonseptiin, joka on Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen alkuperäisidea. Kaskinen on isännöinyt klubia vuodesta 2014 alkaen ja tänä syksynä klubisarja toteutetaan Helsingin Kulttuuritalolla.

  Konserttiaikataulut sekä lipunmyynti
Alasti-klubin konserttien liput tulevat myyntiin Lippupisteessä perjantaina klo 9 11.8.2017. Keikat järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla.

 la 16.9. Erin
su 17.9. Mikael Gabriel
ma 18.9. Michael Monroe
ke 20.9. Juha Tapio
to 21.9. Tuure Kilpeläinen
ti 26.9. Vesala
ke 27.9. Kaija Koo
to 28.9. Lauri Tähkä

Ohjelman tuottaa Rabbit Films Oy ja se saa ensi-iltansa C Moressa loppuvuodesta 2017. Alasti-klubin jaksot esitetään myös Subilla keväällä 2018.

 Median osallistuminen konsertteihin
Medialle on varattu rajallinen määrä lippuja konsertteihin. Lippuvaraukset: heidi.valkkila@mtv.fi Artistihaastattelut: isadora.kamotskin@warnermusic.com

Lisätiedot
Ohjelmaviestintä: Heidi Välkkilä, heidi.valkkila@mtv.fi, 040 544 7823, C More
Artistihaastattelut: Isadora Kamotskin, isadora.kamotskin@warnermusic.com, 045 120 9931 Warner Music

 

TUULI JULKAISI NELJÄN KAPPALEEN EP:N! — 26.07.2017 klo 10:14

Aikuistunut Tuuli julkaisi tänään englanninkielisen EP:n, joka sisältää neljä hänen suosikkibiisiään:

1. Attention (Charlie Puth)
2. Despacito (Luis Fonsi, Daddy Yankee)
3. Issues (Julia Michaels)
4. Make Me (Cry) (Noah Cyrus)

– Olen noin vuoden tehnyt Youtubeen englanninkielisiä covereita, jotka ovat saaneet tosi hyvää palautetta niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Englanniksi laulaminen on aina ollut mulle luontevaa ja olen innoissani EP:n julkaisusta, Tuuli kertoo.

Kuuntele EP tästä!

Tuulin laadukkaita covereita on aiemmin päässyt kuuntelemaan hänen Youtube-kanavallaan, ja esitykset ovat keränneet satojatuhansia katselukertoja. Lisäksi Tuulin kanava on ehdolla Vuoden musiikkikanavaksi elokuussa järjestettävässä Tubeconissa.

 Tuuli on aiemmin julkaissut mm. kultarajan ylittäneen singlen Nimet listalla (feat. Mikael Gabriel) sekä kultarajaa lähentelevän biisin Justin (feat. Daniel Okas). Tuorein kappale on toukokuussa ilmestynyt SOLO. Monilahjakas Tuuli on musiikin ohella luontevasti myös sosiaalisen median edelläkävijä.

Facebook
Instagram
Youtube (TUULI)
Youtube (tuulivirallinen)