Ajankohtaista

SAMULI EDELMANN JULKAISEE ODOTETUN VAIHEET II -ALBUMIN — 18.09.2019 klo 14:58

Samulin isän Toni Edelmannin sävellyksiin perustuvalla levyllä ovat mukana kaikki Tonin lapset sekä Samulin äiti Marja-Leena Kouki. Lisäksi levyllä vierailevat mm. Samulin tytär Venla Edelmann, Risto Tuorila sekä Yona.


Lokakuun 11. päivä julkaistava Vaiheet II on jatkoa Samulin vuoden 1997 rakastetulle Vaiheet-albumille. Edellisen levyn tapaan tekstit ovat eurooppalaisten runoilijoiden, mutta tällä kertaa mukana on myös suomalaisten alkuperäisrunoilijoiden tekstejä mm. Arto Melleriltä, Einari Vuorelalta ja Aale Tynniltä. Samuli työsti albumia pitkään. 
 
– Tietokoneellani on ollut Vaiheet II -biisilista jo toistakymmentä vuotta ja olen vain odottanut oikeaa hetkeä ja tapaa julkaista albumi. Kun keksimme, että tämä levy pitää tehdä pienesti, palaset loksahtivat paikoilleen, Samuli sanoo. 
 
Leri Leskisen tuottama levy sisältää kaikkiaan kolmetoista Toni Edelmannin säveltämää laulua, joiden instrumentaatioista sekä sovituksista vastaavat Jukka Perko ja Matti Paatelma. Odotetun albumin avaa Soi laulu hiljaa -niminen kappale, jossa Samulin kanssa laulaa hänen tyttärensä Venla Edelmann. Kappaleissa Lasinen vuori,  Palaa luokseni ja Pidän sinua rintaani vasten Samulin rinnalla laulaa monipuolisena muusikkona tunnettu Yona. Oulun kaupunginteatterissa pitkän uran tehnyt ja parhaan miespääosan Jussi-palkinnon roolistaan Mollbergin Tuntemattomassa sotilaassa saanut Risto Tuorila lausuu kappaleessa Vanhaa filosofiaa lukiessa. Levyn päättävä Vaeltajan yölaulu II kokoaa yhteen kaikki Toni Edelmannin lapset sekä Samulin äidin Marja-Leena Koukin. Koskettavalla kappaleella Samulin lisäksi laulaa Veera Luostarinen. Ilari Edelmann soittaa pianoa ja Marja-Leena lausuu. Levyn kappaleista voisi mainita vielä Arto Mellerin tekstiin sävelletyn Tuulisella terassilla -laulun, josta Samuli kertoo näin: 
 
Tarina kertoo, että erottuaan vaimostaan Meller oli kirjoittanut tekstin Helsingissä sijaitsevassa Vanhan kuppilassa ja antanut tekstin Tonille sävellettäväksi. Isä oli säveltänyt laulun, mutta tämä on vasta ensimmäinen kerta kun se tulee levytetyksi. 
 
Vaiheet II -albuminjulkaisun kanssa samaan aikaan käynnistyy Järvenpäästä alkava Vaiheet-konserttisalikiertue, jolla tullaan kuulemaan kappaleita kummaltakin Vaiheet –albumilta. Edelmann lähtee kiertueelle Jukka Perkon ja Matti Paatelman kanssa. 
 
Vaiheet–konserttisalikiertue 
Liput alk. 34,50€.
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com

VAIN ELÄMÄÄ -JUHLAKAUDEN TÄHDET NÄHDÄÄN ODOTETUSSA YHTEISKONSERTISSA HARTWALL ARENALLA — 18.09.2019 klo 10:00

Konsertin lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa ke 25.9. klo 9.00. 

Syksyn Vain Elämää -juhlakauden tähtiartistit nousevat Hartwall Arenan lavalle yhteiskonsertissa lauantaina 28.12.2019. Ainutlaatuisessa Vain Elämää Live -show’ssa esiintyvät Antti Tuisku, Erin, Lauri Tähkä, Vesala, VilleGalle, Elastinen, Maija Vilkkumaa ja Samu Haber. Artisteja säestää huippumuusikoista koostuva Leri LeskinenOrchestra. Luvassa on taatusti unohtumaton ja ikimuistoinen ilta täynnä juhlan tuntua, ohjelmasta tuttuja kappaleita sekä koskettavia ja mielenkiintoisia tarinoita.

Tällä hetkellä käynnissä on jo Vain Elämää -ohjelman kymmenes kausi. Katsojat ovat jälleen ottaneet ilolla vastaan uuden kauden ja sen artistit. Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden lista on täyttynyt Vain Elämää -biiseistä kuten Lauri Tähkän Blaablaa (en kuule sanaakaan),  Antti Tuiskun Joku raja, VilleGallen Pikkuveli, Erinin Mä hiihdän ja Vesalan Nyt kommentoin. Kauden kaksi ensimmäistä jaksoa ovat olleet menestyksekkäitä: Antti Tuiskun päivä tavoitti ensimmäisen viikonlopun aikana peräti 1,4 miljoonaa katsojaa. Myös viime perjantaina nähty Vesalan päivä kiinnosti ja jakso tavoitti kaikkiaan yli 900 000 silmäparia.* 

Ensimmäisten neljän jakson kappaleet julkaistaan 27. syyskuuta albumilla Vain Elämää Kausi 10 – Ensimmäinen kattaus. Loput biisit ilmestyvät Toinen kattaus -levyllä 25. lokakuuta.

Vain Elämää Live -konsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona 25.9. klo 9. Liput Ticketmasterista palvelumaksuineen alkaen 49,50€.

Vain Elämää Live – Juhlakausi Hartwall Arenalla la 28.12.2019,
Ovet klo 18.30, showtime klo 20. Keikan kesto n. 2,5 h (sis. väliaika). 

*Luvut: Finnpanel TV-mittaritutkimus sekä Sanoma videoanalytiikka

Lisätiedot: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland 
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com 

Promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com 

SUVI TERÄSNISKA TOIVOTULLE IHMISEN POIKA -KONSERTTISALIKIERTUEELLE — 17.09.2019 klo 09:02

Suvi Teräsniska lähtee ensi vuoden alussa toivotulle Ihmisen poika -konserttisalikiertueelle. Hän julkaisi elokuun alussa oman versionsa -yhtyeen koskettavasta kappaleesta Ihmisen poika. Kappale oli Suvin edesmenneelle ystävälle ja mentorille Olli Lindholmille erityisen rakas. 

Minulta on kovasti toivottu keikoille Yön kappaleita. Siksi päätin myös surutyönä itselleni tehdä kiertueen, jolla esitän minulle rakkaita Yön lauluja. Saan samalla itsekin purkaa ikävääni laulamalla ja kertomalla omia tarinoitani Yö-yhtyeen musiikista ja sen merkityksestä elämääni. Kiertueella haluan kunnioittaa itselleni rakkaita ihmisiä Yö-yhtyeen taipaleen varrelta. Matkan varrelle on mahtunut myös paljon hyviä ja iloisia asioita, joten toivon että konserteissa ei pelkästään vellota surussa vaan voidaan myös nauraa,  Suvi sanoo. 

Suvi Teräsniska – Ihmisen poika 
La 15.2.  Pori, Promenadisali
La 22.2.  Kouvola, Kuusankoskitalo
Su 23.2.  Järvenpää, Järvenpää-talo
Pe 28.2.  Kuhmo, Kuhmotalo
La 29.2.   Joensuu, Carelia-sali
Pe 6.3.  Mikkeli, Mikaeli
La 7.3.  Lahti, Sibeliustalo
Pe 13.3.  Turku, Logomo
La 14.3.  Espoo, Tapiolasali
Pe 20.3.  Hämeenlinna, Verkatehdas
La 21.3.  Jyväskylä, Paviljonki
To 26.3.   Kokkola, Snellman-sali
Pe 27.3.  Oulu, Madetojan sali
La 28.3.  Kuopio, Musiikkikeskus
Su 29.3.  Kuusamo, Kuusamotalo
Pe 3.4.  Helsinki, Kulttuuritalo
La 4.4.  Tampere, Tampere-talo

Konsertit klo 19.00.

Konserttien lipunmyynti alkaa to 19.9. klo 9. 
Liput alkaen 37,50€. Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta warnermusiclive.fi
Suvi haluaa olla mukana auttamassa vähävaraisia lapsia ja lapsiperheitä, joten siksi osa lipputuotoista menee Hope ry:n toiminnan ja erityisesti pienten lasten tukemiseen. 

Suvi Teräsniska julkaisi levyllisen Yön kappaleita vuonna 2013, kun tribuuttialbumi Hän tanssi kanssa enkeleiden ilmestyi. Kunnianosoituksena Olli Lindholmille Suvi julkaisee myöhemmin tänä vuonna jatko-osan rakastetulle tribuuttialbumille. 

Minulle on kunnia-asia päästä taltioimaan Yön lauluja, jotka ovat muodostuneet itsellenikin rakkaiksia näiden vuosien aikana, Suvi sanoo. 

Koskettavana tulkitsijana tunnetun Suvi Teräsniskan kaikki albumit ovat myyneet vähintään platinaa ja yhteensä hänen levyjään on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta.

Lataa pressikuva täältä.
Kuvaaja: Simelius Simelius

Seuraa Suvi Teräsniskaa somessa:
Facebook
Instagram

Lisätiedot:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

MUSIIKKIKUSTANTAJIEN PALKITSEMA EETU JULKAISI UUDEN SINGLEN! — 13.09.2019 klo 11:50

Musiikkikustantajien Vuoden biisiksi palkitusta Ellinooran Bäng Bäng typerä sydän -kappaleesta tunnettu laulaja-lauluntekijä eetu julkaisi tänään uuden singlen SE KUKA OIKEESTI OOT. Kappale on artistin itse säveltämä, sanoittama ja tuottama. 

Kaikki tietää sen tunteen, kun välillä toivoisi et peilistä kattois joku muu, joku parempi ja siistimpi ja kauniimpi. Meille viestitään eri suunnista, että me ei olla tarpeeksi sitä ja tarpeeksi tätä ja me aletaan usein vähän myös uskomaan siihen. Kun me sit kuullaan jotain tsemppii niin se saattaa tuntua hetkittäin ylipirteeltä bullshitiltä, vaikka siinä oiskin perää.”

Oo niinku Kanye, oo oma ittes, koska aina se jotai risoo kuitenkin ni miks hukkaa energiaa siihen et kuuntelee ääniä jotka lannistaa”, eetu rohkaisee. 

Kuuntele uusi kappale täältä!

Kokeellista pop-musiikkia tekevä eetu on yksi tämän hetken kiinnostavimmista artisteista. Viime vuonna julkaistu debyyttisingle BAE nosti eetun musiikkialan tietoisuuteen, jonka jälkeen artisti on ihastuttanut muun muassa ILMAN MITÄÄN FEIKKII ja MÄ EN MENIS TAKAS -kappaleillaan. Monilahjakas artisti tuottaa, kirjoittaa ja säveltää kaikki kappaleensa itse. Ennen soolouraansa eetu tunnettiin Kauniit & Uhkarohkeat -yhtyeen solistina.

Eetu esiintyy tänään Helsingin Tavastialla, jossa uuden kappaleen voi kuulla livenä ensimmäistä kertaa. Eetun lisäksi lavalla nähdään myös mielenkiintoiset nousevat artistit costee ja BESS. Liput Tavastialle myynnissä täällä.

Seuraa eetua:
Spotify
Instagram
Facebook

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Viivi Huuska

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com 

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

COSTEEN UUSI SINKKU SATUTA MUA KUNNOLLA KERTOO KATUMUKSESTA — 13.09.2019 klo 10:31

costee julkaisi tänään uuden singlen Satuta mua kunnolla. Kappale saa ensiesityksensä illalla Tavastialla, jossa costee esiintyy ensimmäistä kertaa. Kuuntele uusi kappale täältä

Toukokuussa debyyttialbuminsa julkaissut costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi mielenkiintoisimmista tulokkaista. Ehkä joskus tää viel naurattaa -debyytti on striimannut Spotifyssa yli 15 miljoonaa ja artistin videoita on katsottu Youtubessa yli 3,5 miljoonaa kertaa. costee käsittelee kappaleissaan arkailematta henkilökohtaisia kokemuksiaan ja mielenmaisemaansa.

Kelasin ekan levyn jälkeen et toisen levyn tekeminen tulis olee vaikeeta. Kaikki supportti ja mahtava palaute mikä debyytin jälkeen tuli sai mut kuitenkin inspiroitumaan ja menee heti bäkkiin studioon. Yhtäkkii musaa alko vaan tulla ja se toisen levyn tekeminen ei enää tuntunukkaan mahdottomalta vaan tosi helpolta. Nyt mulla alkaa olee jo selkee visio kakkoslevystä ja “Satuta mua kunnolla” on tän tokan levyn eka sinkku.
 
Mä oon ajautunu elämäs semmoseen tilanteeseen, et oon alkanu löytämään ittestäni paljon enemmän vikoja. Mun on ollut aina helpompi syyttää muita, mut nyt oon tajunnu et pitää kattoo peiliin – vika on todellakin välillä vaan mussa itessä. Tää biisi kertoo siitä kohdasta, ku mä asian tajusin ja siitä kaikesta katumuksesta mitä se mulle tuotti.
” -costee 

costeen musiikin tummanpuhuva äänimaailma on yhtä aikaa rosoista ja toimivilla pop-koukuilla täytettyä. Hänen tunnetuimmat kappaleensa ovat kultaa striimanneet Pakoon pahaa oloo, Yli susta ja Luurangot

Katso costeen ajankohtainen keikkalista täältä

costee:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland  
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

« Vanhemmat viestit