Katri Helenan menestysvuosi huipentuu Taivaan Tie -areenakonserttiin marraskuussa — 28.07.2014 klo 13:32


kansiblanco

Liput myynnissä lippupalvelussa 4.8. klo 9.00.

Suomen rakastetuimpiin laulajiin lukeutuva Katri Helena tekee poikkeuksellisen Taivaan tie –areenakonsertin Barona Areenalla Espoossa 15. marraskuuta. Liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa 4.8. klo 9.00.

 Taivaan tie – areenakonsertissa kuullaan pääasiassa huippusuosion saaneen Taivaan tie-levyn kauniita kappaleita sekä läpileikkaus Katrin sinivalkoisia klassikoita kuten Lintu ja lapsi,Katson sineen taivaan ja Vasten auringon siltaa. Tämän lisäksi yleisöä hemmotellaan Vain elämää -ohjelmasta tutuksi tulleilla cover-kappaleilla.

”Odotan malttamattomana, että pääsen laulamaan Taivaan tien tarinoita! Seurakseen uudet laulut saavat poimintoja viiden vuosikymmenen tuotannosta. Valinnanvaraa siis riittää! Kapellimestariksi saamme  Taivaan tie -levyn tuotannosta vastanneen Ville Riipan.” Katri Helena kertoo tulevasta konsertista.

Taivaan tie –kirjan ja levyn muodostama kokonaisuus oli kuluneen kevään puhutuimpia ilmiöitä. Taivaan tie –levy myi kultaa ja pysyi viikkotolkulla albumilistan kärkisijoilla. Katrin muistikirjojen pohjalta syntyneet laulut ja mietteet ovat koskettaneet suomalaisia poikkeuksellisella tavalla ja Katri on saanut runsaasti palautetta kuulijoiltaan. Levy on poikkeuksellinen myös Katrille itselleen ja hän on nimennyt Taivaan tien uransa henkilökohtaisimmaksi albumiksi. Katri Helena juhli viime vuonna 50-vuotista artistitaivaltaan.

Lipunmyynnin aloitus: 4.8. klo. 09.00
Lippujen hinnat toimituskuluineen alkaen:
49,90€ permanto
39,90€ alakatsomo
www.lippupalvelu.fi
Showtime: 19.00

www.warnermusiclive.fi
www.warnermusic.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music / Heli Puhakka
heli.puhakka@warnermusic.com

Vesa-Matti Loiri tekee kesän aikana muutaman ison festarikeikan — 24.06.2014 klo 10:42

Loiri_003_KuvaTuomoManninen_rajattuKaikkien aikojen legendaarisin suomalainen laulaja, tulkitsija ja näyttelijä Vesa-Matti Loiri nousee ensi kesänä muutamalle isolle festivaaliareenalle, yhdessä All Stars –kokoonpanon kanssa, jossa soittaa Suomen eturivin muusikot Lenni-Kalle Taipaleen ja Kalle Torniaisen johdolla.

Kesän festivaalikonserteissa kuullaan taiteilijalegendan rakastetuimpia kappeleita koko upean uran ajalta.

6.7. TURKU, Ruisrock
19.7. HÄMEENLINNA, Wanaja Festival (Linnan puisto)
10.8. MIKKELI, Jurassic Piknik

Ylistetty Eva & Manu julkaisee uuden levyn elokuussa – uusi single Cinnamon Hearts julkaistu! — 13.06.2014 klo 10:28

eva&manu-cinnamon-heartsSuomalais-ranskalainen duo Eva & Manu tuli tutuksi vuonna 2012 ylistetyllä esikoisalbumillaan. Levyltä julkaistu single Feet in the Water nosti yhtyeen nopeasti niin suuren yleisön kuin kriitikoidenkin suosikiksi.

Yhtye julkaisee tänään perjantaina 13.6. kesäisen uutuussinglen Cinnamon Hearts digitaalisesti kaikissa Pohjoismaissa. Uuden biisin on tuottanut arvostettu Tuomo Prättälä. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu 29. elokuuta ilmestyvältä yhtyeen toiselta studioalbumilta. Levy tulee sisältämään Cinnamon Hearts -singlen tavoin tarttuvia popmelodioita elektronisiin elementteihin taitavasti yhdistettynä. Albumilla kuullaan myös kauniita akustisia lauluja.

Cinnamon Hearts on Evan & Manun mukaan oodi hyväntuulisuudelle: sille, että ihmiset eivät saisi unohtaa intohimoa, leikkimielisyyttä, rentoutta ja vilpittömyyttä. Taustalla on myös Evan ja hänen parhaan ystävänsä tarina.

”Koko biisin idea lähti siitä, kun mietin kuka mun ystävistä oikeasti pitää mut elossa, ja hänen kanssa me ollaan aina vähän hulluja ja repäseviä.” Eva kertoo.

”We all have cinnamon hearts! Rohkeus, onnellisuus, intohimo!” Eva & Manu kuvailevat.

Kuuntele Cinnamon Hearts!
Youtube: http://youtu.be/FTte3938L-c
Spotify: http://spoti.fi/1pQw7OR
iTunes: http://bit.ly/1oZQVCm

www.evamanumusic.fi
https://www.facebook.com/evamanumusic

Neljänsuora ja Stig tekivät yhteisen biisin! — 12.06.2014 klo 11:25

IMG_7728

Suosittu Neljänsuora-yhtye on tehnyt kesäbiisin Stigin kanssa. Neljänsuoran poikkeuksellinen live-energia on pantu merkille myös iskelmägenren ulkopuolella: Kesä vielä jäädä vois -kappaleen ovat säveltäneet kotimaisen konemusiikin legenda Jaakko Salovaara ja tuottaja Matti Mikkola, biisin on sanoittanut Stig.

Kuuntele kappale täältä: http://bit.ly/1khlZcs

- Idea yhteistyöstä syntyi jo pari vuotta sitten. Tuumimme, että meidän jutut yhdistämällä voisi syntyä jotain uutta ja piristävää. Kappale on kesäinen pop-ralli, jossa on sopivassa suhteessa Neljänsuoraa, Stigiä ja Amerikkaa. Tekstin päähenkilö on kesämies, joka ei suostu luovuttamaan, vaikka säät syksyn tullen kylmenevätkin, Stig kuvailee.

Neljänsuoralla on uransa kiireisin keikkakesä – se nähdään muiden keikkojensa ohella lukuisissa kesätapahtumissa kuten Lahden Yöt -festivaalilla, Aitoon Kirkastusjuhlilla, Kotkan Meripäivillä ja Iskelmä Himoksella. Kaikki esiintymiset löytyvät täältä.
 

Cheek pidemmälle tauolle stadionkonserttien jälkeen — 12.06.2014 klo 11:23

J1Cheek aloitti kesäkiertueensa viime viikonloppuna. Kesällä artistilla on keikkoja yhteensä 28 kappaletta. Kuka muu muka –kiertue huipentuu kahteen Helsingin Olympiastadionilla nähtävään jättikonserttiin.

Historiallisten stadionkonserttien jälkeen Cheek jää ensi kertaa urallaan pidemmälle tauolle. Yli 15 vuotta musiikkia tehnyt tähti ottaa aikaa itselleen ja matkustelulle.

Stadionit on urani isoin juttu, joten sen jälkeen on hyvä jäädä miettimään mitä seuraavaksi tekisin. Musiikkia en ole kuitenkaan hylkäämässä.”, Cheek kertoo.