Sinitaivas – Uusi albumi ja muutoksia kokoonpanossa — 23.04.2014 klo 16:16

Untitled-6Sinitaivaan neljäs albumi Laitan likoon kaiken julkaistaan perjantaina 25.huhtikuuta. Levyn on tuottanut Mika Toivanen ja takana on nimekäs biisintekijäjoukko, muun muassa Esa Nieminen, Tommi Kalenius ja Johanna Vuoksenmaa. Levyltä lohkaistaan julkaisun yhteydessä single Miljoonan markan pakarat, jonka on alunperin levyttänyt Pedros” Heavy Gentlemen.

Sinitaivas tuli tunnetuksi Viihdyttäjä 2007 -kisan voiton kautta. Nuorekas yhtye on sen jälkeen noussut tanssikansan suursuosikiksi ja keikkailee ahkerasti ympäri Suomea. Sinitaivaan tavaramerkkeihin kuuluvat monipuolinen ohjelmisto sekä energinen ja raikas lavaesiintyminen. Yhtyettä pidetään monen legendaarisen tanssiorkesterin vahvimpana manttelinperijänä.

Uudet tuulet puhaltavat levyn lisäksi myös yhtyeen kokoonpanossa. Yhtyeestä jäävät vapun jälkeen pois kitaristi Timo Salmi ja puhallinsoittaja Jari Kankare. Tilalle tulevat uudet soittajat, joiden kanssa treenataan uusia ja vanhoja kappaleita kahden viikon tauon aikana. Uudistunut miehitys aloittaa kesän keikat 16.toukokuuta Joensuusta.

 

Serena Pop & Rock päättää festivaalikesän — 16.04.2014 klo 17:08

serenapoprock

Vesipuisto Serenassa 29.-30.8.2014 ensimmäistä kertaa järjestettävä festivaali kokoaa yhteen tulevan kesän suosituimmat artistit. Kahden festivaalipäivän aikana lavalle nousevat Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Juha Tapio, Jukka Poika, JVG, Sanni, Anna Abreu, Roope Salminen & Koirat sekä Pete Parkkonen.

Laadukas K-18 festivaali satsaa musiikin lisäksi kokonaisvaltaiseen elämykseen ainutlaatuisissa puitteissa. Festivaalialueelle nousee myös 2000 hengen discoteltta, jossa festivaaliyleisö pääsee tanssimaan pikkutunneille asti. Discoteltan kansainvälisen tason esiintyjät julkaistaan toukokuun aikana.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin 22.4.2014. Festivaalialueella on 18 vuoden ikäraja.

Ensiluokkaisen musiikin lisäksi Serena Pop & Rock –festivaali haluaa tarjota aikuisille kokonaisvaltaisen festivaalielämyksen.  Serenan uniikki puisto valjastetaan juhlatunnelmaan näyttävällä valoshowlla,  eri teemojen mukaan rakennetulla ravintolamaailmalla sekä festivaalin päättävällä massiivisella ilotulituksella. Festivaalilipun hintaan sisältyy myös Serenan vesipuiston ulkosalla olevat neljä uima-allasta, seitsemän vesiliukumäkeä ja viisisataa aurinkotuolia, joten festivaalivieraat voivat halutessaan käydä uimassa ja laskea vesiliukumäkeä, jos meno yltyy liian kuumaksi. Serena Pop & Rock -festivaali tarjoaa oivat puitteet nauttia kesän parhaista puolista ja elokuun samettisesta yöstä. Alueelle mahtuu noin 10 000 juhlijaa per päivä.

Tule mukaan pääkaupunkiseudun kauneimmalle festivaalille!

Serena Pop & Rock Festival
Serena vesipuistossa 29.-30.8.2014
Liput tulevat myyntiin 22.4.2014.

Avajaistarjouksena myyntiin tulee ensimmäiseksi kahden päivän liput hintaan 45.00€.

Liput myy Lippupiste (lippu.fi)

http://www.serenapop.fi
www.facebook.com/serenapop

Pete Parkkosen suomenkielinen albumi julkaistaan ensi viikolla — 15.04.2014 klo 11:18

Kesällä 2011 Pete Parkkonen alkoi työstää ensimmäistä suomenkielistä albumiaan, joka on nyt vihdoin valmis. Uusi, artistin omaa nimeä kantava pitkäsoitto julkaistaan 25. huhtikuuta.

pete tiedotekuvaPete Parkkosen suomenkielisen debyytin tuottajana ja Peten aisaparina biisien kirjoittamisessa on toiminut Joonas Angeria (mm. Isac Elliot).  Albumi sisältää yhdeksän popkappaletta, joista jokaisen takana Pete seisoo sataprosenttisesti. Tekstejä ovat Peten ja Joonaksen lisäksi olleet tekemässä esimerkiksi Jouni Hynynen, Axel Ehnström ja Eva Louhivuori.

- Olen saanut tutustua mahtaviin ihmisiin ja oppinut paljon uutta biisinkirjoittamisesta. Siisteintä on se, että minusta on tullut paljon parempi laulamaan suomeksi. Toki kärsivällisyyttä on kolmen vuoden aikana tarvittu, mutta olen aina ollut sitä mieltä että hiljaa hyvä tulee, Pete sanoo.

Pete on levynteon aikana löytänyt itsestään laulunkirjoittajan. Kappaleet ovat henkilökohtaisia ja moneen niistä Pete on vuodattanut tuntojaan kuin päiväkirjaan. Levynteko oli pitkä ja opettavainen prosessi.

Pete Parkkosen uudelta levyltä on tähän mennessä julkaistu kaksi singleä, rockbiisi Mitä minä sanoin ja herkkä Mun. Kappaleet voi kuulla livenä muun muassa albumin julkaisupäivänä 25. huhtikuuta Helsingin LeBonkissa.

Idolsissa kolmanneksi vuonna 2008 sijoittuneelta Peteltä on aiemmin ilmestynyt kaksi englanninkielistä albumia, kultaa myynyt First Album (2009) ja I’m An Accident (2010).

Antti Tuisku levytystauolle – tekee vielä muutaman keikan — 11.04.2014 klo 16:09

anttipieniViime vuosi oli Antti Tuiskulle merkittävä: hän juhli kymmenvuotista taiteilijanuraansa, julkaisi Toisenlainen tie -albumin ja teki vuoden lopussa uransa mittavimman kiertueen. Menestyksekkään vuoden jälkeen Antti on päättänyt hengähtää hetken ja ja keskittyä uuden materiaalin työstämiseen.

- Vaikka minulla olisi ollut mahdollisuus jatkaa rundia kesälläkin, päätin tyhjentää ajatuksiani ja tehdä tilaa uuden luomiselle. Suuntaan kiertueen päätyttyä pohjoiseen ja järjestän siellä biisileirejä etelässä asuville tekijöille. Tottakai odotan kesää ja on ihana ajatella, että saan tänä vuonna lomailla normaalia enemmän. Tulen viettämään suurimman osan ajasta mökillämme Lapissa, Antti sanoo.

Keikkoja ja mahdollisuuksia nähdä Antti tänä keväänä on enää muutama:

Pe 11.4. Helsinki, Pressa
La 12.4. Kerava, Keravasali
Ke 23.4. Silja Europa
La 26.4. Sulkava, Sulkavan Kevät Messut (akustinen) iltapäivä
La 26.4. Etelä-Mäntsälä, Hyökännummen koulu (Kellokoski)
Pe 2.5. Helsinki, Savoy Teatteri
Su 4.5. Tampere, Tampere Talo (Iso Sali)

Anna Abreu julkaisi uuden singlen — 11.04.2014 klo 11:23

Anna_Abreu_17174pieniEmma-palkittu Anna Abreu julkaisee tänään perjantaina 11. huhtikuuta uuden, odotetun albuminsa ensimmäisen singlen Ra-ta ta-tan. Abreu on työstänyt viidettä studioalbumiaan yhdessä tuottajien Jonas W. Karlssonin (Elokuu) ja Jarkko Ehnqvistin (JVG) kanssa. Kappaleita ovat olleet kirjoittamassa myös ruotsalaiset huippusäveltäjät. Anna kuvailee tulevaa levyään urbaaniksi popiksi, jossa sukelletaan maailman eri rytmeihin.

”Uuden levyn teko on ollut mielenkiintoinen projekti. Olemme tehneet kappaleita Jarkon ja Jonaksen kanssa lähes kahden vuoden ajan, ja on ollut tärkeää saada tehdä albumia rauhassa. Ra-ta ta-ta -single on sopivalla tavalla uutta soundia ja siitä alkaa hyvin lähtölaskenta albumiin. Huhtikuussa alkavilla keikoilla tullaan kuulemaan muitakin uuden levyn kappaleita”, kertoo Anna Abreu.

Katso Ra-ta ta-ta musiikkivideo täältä!

24-vuotias Anna Abreu on ollut viime syksystä saakka listojen kärjessä peräti kahdella hitillä, Vain elämää -ohjelmasta tutulla Kylmästä lämpimään -kappaleella sekä JVG:n Huominen on huomenna -singlellä. Annan tunnetuimpia biisejä ovat Hysteria, Worst Part is Over, Music Everywhere ja Vinegar. Anna on myynyt uransa aikana yhteensä lähes 200 000 albumia. Anna Abreu solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa vuonna 2012.

Annan kevään keikat löydät täältä.