Ajankohtaista

Benjaminin debyyttisingle Underdogs julkaistaan 8. syyskuuta — 01.09.2014

Benjamin

Kuvapalvelu Instagramin kautta suuren yleisön tietoisuuteen ponnahtaneen Benjaminin debyyttisingle Underdogs julkaistaan maanantaina 8. syyskuuta. Kappaleen on tehnyt ja tuottanut Joonas Angeria, joka on mies muun muassa Isac Elliotin läpimurtohitin New Way Homen takana.

- Underdogs on positiivinen sekä energinen kappale, jossa on tärkeä sanoma nuorille – vaikka tuntuisi siltä että ei kuulu joukkoon, niin voi päästä vaikka kuinka pitkälle. Minulla on nuorempana ollut usein ulkopuolinen fiilis, ja senkin vuoksi biisi on sanoitukseltaan minulle tärkeä. Toivottavasti se tsemppaa jengiä uskomaan itseensä ja elämään juuri haluamallaan tavalla. Muiden ei pidä antaa ohjata itseään ja valintojaan, Benjamin sanoo.

Kuuntele pätkä Underdogs-kappaleesta osoitteesta instagram.com/benjaminpeltonen 

Benjamin on 17-vuotias lukiolaispoika Kaarinasta, joka on tehnyt jo muutaman vuoden omia kappaleita sekä tietokoneella että kitaran ja pianon säestyksellä. Keväällä 2015 julkaistavalla esikoisalbumilla tullaan kuulemaan myös hänen itsensä tekemää musiikkia.
Benjamin loi profiilin Instagramiin vuonna 2012, ja hänestä tuli nopeasti ensimmäinen suomalainen Instagram-sensaatio. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa yli 200 000 seuraajaa aina Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten. Benjamin on käynyt tapaamassa fanejaan muun muassa Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa, jossa halausta ja yhteiskuvaa jonotti tuhatkunta nuorta. Benjamin nähtiin joulukuussa tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlien jatkoilla, hänet on palkittu suomenruotsalaisten järjestämässä Nöjesgalassa ja hän on ihastuttanut punaisella matolla Tukholmassa järjestetyssä YouTube-gaala Guldtubenissa asti.
Benjaminin ensiesiintyminen televisiossa nähdään, kun hän esittää Underdogs-kappaleen Elämä Lapselle -konsertissa Hartwall Areenalla 17. syyskuuta. Konsertti nähdään suorana MTV3:lla.

www.instagram.com/benjaminpeltonen

www.facebook.com/BenjaminMusicOfficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live, Jake Hannula

jake.hannula@warnermusic.com

Haloo Helsinki! julkaisi syksyn kiertueensa — 27.08.2014

Haloo Helsinki! konserttikiertue iso

Luvassa yhtyeen uran ensimmäinen konserttisalikiertue

Yksi tämän hetken suosituimmista suomirockyhtyeistä Haloo Helsinki! julkaisi tänään syksyn kiertueensa. Luvassa on kattava konserttisalikiertue, joka starttaa 10. lokakuuta Mikkelin Mikaelista.  Kiitos ei ole kirosana-kiertue käsittää kaikenkaikkiaan 11 konserttisalikeikkaa sekä 12 klubikeikkaa. Konserttisalikiertueen liput ovat tulleet tänään myyntiin.

Haloo Helsinki! julkaisee viidennen studioalbuminsa Kiitos ei ole kirosana 3. lokakuuta. Albumin kansi ja biisilista julkaistiin myös tänään. Levyn sävellykset ovat yhtyeen käsialaa ja sanoituksista vastaa Elli Haloo. Albumin tuottivat Rauli Eskolin ja Gabi Hakanen.

Levyn ensimmäinen single Beibi ilmestyi reilu viikko sitten ja on tällä hetkellä radiolistan ykkönen. Single kohosi myös iTunesin ladatuimmaksi ja Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi viikossa. Katso Sami  Joensuun ohjaama musiikkivideo tästä: http://bit.ly/YouTube_Beibi

Haloo Helsinki! on vakiinnuttanut jykevän aseman suomirockin kentässä positiivisella energiallaan, musiikillaan ja karismallaan. Yhtyeellä on takana yli 500 keikkaa, se on julkaissut 16 singleä, neljä albumia ja oli sekä radioiden soitetuin kotimainen artisti, että vuoden kuunnelluin artisti Spotifyssa vuonna 2013. Bändin kaksi viimeisintä albumia ovat olleet myyntimenestyksiä. “III” -albumi (2011) on myynyt platinaa (yli 30000 kpl) ja viimeisin albumi “Maailma on tehty meitä varten” (2013) on myynyt tupla-platinaa (yli 40000 kpl).

 

Kiitos ei ole kirosana –kiertue:

10.10 Mikkeli, Mikaeli (konserttisali)

11.10 Kuusankoski, Kuusankoskitalo (konserttisali)

17.10 Pori, Promenadisali (konserttisali)

18.10 Hämeenlinna, Verkatehdas (konserttisali)

19.10. Jyväskylä, Paviljonki (konserttisali)

24.10. Ikaalinen, Action Night

25.10 Turku, Logomo (konserttisali)

30.10. Silja Line, Baltic Princess

07.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

08.11. Kalajoki, Merisärkkä

13.11 Järvenpää, Järvenpää-talo (konserttisali)

14.11 Savonlinna, Savonlinnasali (konserttisali)

15.11. Kuopio, Jäähalli (I Love Kuopio 2014)

20.11 Imatra, Kulttuuritalo Virta (konserttisali)

21.11. Vuokatti, Holiday Club (Winter Open 2014)

22.11. Jämsä, Himos Areena

28.11. Kauhava, Hotelli Kauhava

29.11. Oulu, Ouluhalli (Rotuaari Piknik 2014)

4.12. Tampere, Tampere-talo (konserttisali)

05.12. Laukaa, Peurunka Areena

9.12. Lahti, Sibeliustalo (konserttisali)

13.12. Helsinki, The Circus (ikärajaton)

13.12. Helsinki, The Circus (K-18)

 

Kiitos ei ole kirosana:

1. Köpis 2012

2. Beibi

3. Nainen jonka ympärille tuolit tuodaan

4. Kiitos ei ole kirosana

5. Vihaan kyllästynyt

6. Kuussa tuulee

7. Pulp Fiction

8. Ihmisen kuvat

9. Kevyempi kantaa

10. Teräslinnut

11. Go Saimaa

 

Tulevat keikat

Cheek Stadion infoSerena Pop&Rock