Ajankohtaista

Serena Pop & Rock päättää festivaalikesän — 16.04.2014

serenapoprock

Vesipuisto Serenassa 29.-30.8.2014 ensimmäistä kertaa järjestettävä festivaali kokoaa yhteen tulevan kesän suosituimmat artistit. Kahden festivaalipäivän aikana lavalle nousevat Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Juha Tapio, Jukka Poika, JVG, Sanni, Anna Abreu, Roope Salminen & Koirat sekä Pete Parkkonen.

Laadukas K-18 festivaali satsaa musiikin lisäksi kokonaisvaltaiseen elämykseen ainutlaatuisissa puitteissa. Festivaalialueelle nousee myös 2000 hengen discoteltta, jossa festivaaliyleisö pääsee tanssimaan pikkutunneille asti. Discoteltan kansainvälisen tason esiintyjät julkaistaan toukokuun aikana.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin 22.4.2014. Festivaalialueella on 18 vuoden ikäraja.

Ensiluokkaisen musiikin lisäksi Serena Pop & Rock –festivaali haluaa tarjota aikuisille kokonaisvaltaisen festivaalielämyksen.  Serenan uniikki puisto valjastetaan juhlatunnelmaan näyttävällä valoshowlla,  eri teemojen mukaan rakennetulla ravintolamaailmalla sekä festivaalin päättävällä massiivisella ilotulituksella. Festivaalilipun hintaan sisältyy myös Serenan vesipuiston ulkosalla olevat neljä uima-allasta, seitsemän vesiliukumäkeä ja viisisataa aurinkotuolia, joten festivaalivieraat voivat halutessaan käydä uimassa ja laskea vesiliukumäkeä, jos meno yltyy liian kuumaksi. Serena Pop & Rock -festivaali tarjoaa oivat puitteet nauttia kesän parhaista puolista ja elokuun samettisesta yöstä. Alueelle mahtuu noin 10 000 juhlijaa per päivä.

Tule mukaan pääkaupunkiseudun kauneimmalle festivaalille!

Serena Pop & Rock Festival
Serena vesipuistossa 29.-30.8.2014
Liput tulevat myyntiin 22.4.2014.

Avajaistarjouksena myyntiin tulee ensimmäiseksi kahden päivän liput hintaan 45.00€.

Liput myy Lippupiste (lippu.fi)

http://www.serenapop.fi
www.facebook.com/serenapop

Pete Parkkosen suomenkielinen albumi julkaistaan ensi viikolla — 15.04.2014

Kesällä 2011 Pete Parkkonen alkoi työstää ensimmäistä suomenkielistä albumiaan, joka on nyt vihdoin valmis. Uusi, artistin omaa nimeä kantava pitkäsoitto julkaistaan 25. huhtikuuta.

pete tiedotekuvaPete Parkkosen suomenkielisen debyytin tuottajana ja Peten aisaparina biisien kirjoittamisessa on toiminut Joonas Angeria (mm. Isac Elliot).  Albumi sisältää yhdeksän popkappaletta, joista jokaisen takana Pete seisoo sataprosenttisesti. Tekstejä ovat Peten ja Joonaksen lisäksi olleet tekemässä esimerkiksi Jouni Hynynen, Axel Ehnström ja Eva Louhivuori.

- Olen saanut tutustua mahtaviin ihmisiin ja oppinut paljon uutta biisinkirjoittamisesta. Siisteintä on se, että minusta on tullut paljon parempi laulamaan suomeksi. Toki kärsivällisyyttä on kolmen vuoden aikana tarvittu, mutta olen aina ollut sitä mieltä että hiljaa hyvä tulee, Pete sanoo.

Pete on levynteon aikana löytänyt itsestään laulunkirjoittajan. Kappaleet ovat henkilökohtaisia ja moneen niistä Pete on vuodattanut tuntojaan kuin päiväkirjaan. Levynteko oli pitkä ja opettavainen prosessi.

Pete Parkkosen uudelta levyltä on tähän mennessä julkaistu kaksi singleä, rockbiisi Mitä minä sanoin ja herkkä Mun. Kappaleet voi kuulla livenä muun muassa albumin julkaisupäivänä 25. huhtikuuta Helsingin LeBonkissa.

Idolsissa kolmanneksi vuonna 2008 sijoittuneelta Peteltä on aiemmin ilmestynyt kaksi englanninkielistä albumia, kultaa myynyt First Album (2009) ja I’m An Accident (2010).

Tulevat keikat

Kaija KooJVGJVGJVG