Ajankohtaista

Stig Dogg lopettaa uransa Kynttilä sammuu -jäähyväiskiertueeseen — 30.10.2018 klo 14:34

Legendaarinen Stig Dogg teki helmikuussa huomiota herättäneen paluun julkaistuaan playlistin verran uusia biisejä. Playlistilla kuultiin lukuisia merkittäviä feattaajia, joihin lukeutuu mm. JVG, Vesta, TIPPA, Pyhimys ja Asa. Uuden musiikin myötä artisti teki myös näyttävän paluun keikkalavoille. Nyt Stig Dogg kuitenkin tiedottaa lopettavansa uransa.

Stig Doggin paluu ja tää vuosi on ollut tosi palkitseva. Parhaalta on tuntunut päästä levyttämään uutta matskua ja keikkailemaan huikeiden artistien kanssa. (Isot kiitokset kaikille, tiedätte ketä ootte!). Kuitenkin jo keväällä päätin, että tää vuosi jää Stig Doggin uran viimeiseksi. Pää on täynnä ideoita ja on aika jatkaa matkaa kohti uusia taiteellisia sfäärejä. Tiedän, että tää on kova isku isoimmille faneille, mutta toivon ymmärrystä ja kiitän  sydämestäni yhteisistä vuosista. Jäähyväiskiertueella sitten vedetään kirjaimellisesti kuin viimeistä päivää. Odotan innolla kohtaamistanne. Rakkaudella, Stig Dogg“.

Katso jäähyväiskiertueen eeppinen julkistusvideo täältä!

Jäähyväiskiertue starttaa 23. marraskuuta Joensuun Ilonasta ja kahdeksan paikkakunnan kiertue päättyy Stig Doggin viimeiseen spektaakkeliin 21.12. Helsingin Circuksessa. Kynttilä sammuu -kiertueella tullaan kuulemaan kaikki Stig Doggin vanhat hitit vuosien varrelta.

Kiertueaikataulu:
23.11. Joensuu, Ilona
24.11. Kuopio, Ilona
30.11. Vaasa, Teatro
01.12. Tampere, Ilona
05.12. Seinäjoki, Ilona
07.12. Oulu, Ilona
08.12. Jyväskylä, London
21.12. Helsinki, The Circus

Jäähyväiskiertueen lipunmyynti on käynnissä ja Helsingin The Circuksen keikan lipunmyynti alkaa 1.11. klo 9 osoitteessa www.ticketmaster.fi/stigdogg.

Vaikka Stig Dogg lopettaakin uransa, jatkaa hänen hyvä ystävänsä STIG musiikin parissa. STIG levyttää tällä hetkellä uutta pitkäsoittoa ja hänestä tullaan kuulemaan lisää ensi vuonna.