Ajankohtaista

WARNER MUSIC LIVE KASVAA KOVAA VAUHTIA – Kotimaiset artistit kiinnostavat enemmän kuin koskaan — 10.09.2018 klo 09:50

 

Suomalaisen livemusiikin kysyntä on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia. Se näkyy myös suurimman kotimaiseen livemusiikkiin keskittyvän Warner Music Live -ohjelmatoimiston tuloksessa: yhtiö on kuluneen tilikautensa on tehnyt historiansa parhaimman tuloksen ja ollut mukana järjestämässä yli 3000 keikkaa, joista peräti 33 on ollut areena- ja konserttisalituotantoja. Lisäksi yhtiö sai tällä viikolla lukuisia ehdokkuuksia Musiikki & Media Industry Awards -gaalassa, joka järjestetään 5.10. Tampereella.

Markkinointitiimiä vahvistaakseen Warner Music Live on nimittänyt markkinointipäälliköksi Jaana Kapasen. Jaana on aikaisemmin toiminut Ticketmasterin markkinointipäällikkönä. Warner Music Liven agentteihin ja promoottoreihin lukeutuu Samppa Hartikaisen johdolla Jake Hannula, Niina Jalonen, Matti Kaunisvesi, Kimmo Sundström, Olli Vartiainen ja asiakkuuspäällikkönä Kari Hoikka.

Warner Music Liven agentit/promoottorit artistirostereittain:

Samppa Hartikainen (ABREU, Darude, Don Huonot, Egotrippi, Ellinoora, Kalle Ahola, Laura Närhi, Pikku G, Saara Aalto, Samuli Edelmann, SANNI, Tiktak, Vesa-Matti Loiri)
Jake Hannula (Antti Tuisku, Chisu, Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, JVG, Kaija Koo, Michael Monroe, Roope Salminen & Koirat, The Rasmus, Vesala)
Kimmo Sundström (Benjamin, Costee, Ilta, Janna, Lukas Leon, Mikko Harju, Saara Aalto, STIG, TIPPA, Tuure Boelius, Saimaa
Niina Jalonen (Antti Ketonen, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, Jarkko Ahola, Jonne Aaron, Neon 2, Katri Helena, Neljänsuora, Ressu Redford, Roope Salminen & Koirat, Suvi Teräsniska, Tuuli, Waltteri Torikka)
Matti Kaunisvesi (Alex Mattson, Erin, Happoradio, Ida Paul & Kalle Lindroth, Maija Vilkkumaa, Pete Parkkonen, Uniklubi, Younghearted)
Olli Vartiainen (Aikakone, Arttu Wiskari, Aste, Lord Est)
Kari Hoikka Asiakkuuspäällikkö / Key Account Manager

Maanantaina myyntiin tulivat Kaija Koon 30.11. järjestettävän Hartwall Arenan superkonsertin liput. Se myytiin loppuun seitsemässä minuutissa ja 1.12. järjestettävä lisäkonsertti on myös loppuunmyyty. Kaija Koon lisäksi Warner Music Liven artisteista Hartwall Arenan lavalle nousevat omissa konserteissaan vielä loppuvuoden aikana SANNI (5.10), Jenni Vartiainen (16.11.) sekä Jarkko Ahola & Waltteri Torikka (17.11).

Warner Music Live ja sen edustajat ovat ehdolla tämän vuoden Musiikki & Media Industry Awards –gaalassa viidessä kategoriassa:

Vuoden Ohjelmamyyjä/Agentti: Samppa Hartikainen
Vuoden Promoottori: Jake Hannula
Vuoden Tapahtumatuottaja: Janne Tamminen (Antti Tuisku, Haloo Helsinki!)
Vuoden Ohjelmatoimisto: Warner Music Live
Vuoden Konsertti/kiertue: Anatude – Mun on pakko Twerkkaa