Ajankohtaista

Saara Aalto lähtee Wild Wild Wonderland –kiertueelleen lokakuussa — 11.09.2018 klo 09:29

Yli seitsemän miljoonaa striimiä Monsters-hitillään keränneen Saara Aallon Wild Wild Wonderland -kiertue käynnistyy Glasgow’sta lokakuun 2. päivä. Kiertueen Suomen-osuus alkaa Turusta lokakuun puolesta välissä ja käsittää kuusitoista keikkaa. Kiertue on kesän Englannissa isoja areenoita kiertäneen tähden ensimmäinen sitten Brittien X-Factorin.

Keväällä uuden Wild Wild Wonderland –albuminsa julkaissut Saara Aalto lähtee ensimmäiselle Suomen kiertueelleen pitkään aikaan. Kuusitoista keikkaa Suomessa käsittävä Wild Wild Wonderland -kiertue tarjoaa kurkistuksen Saaran Ihmemaahan missä kaikki on mahdollista. Luvassa visuaalinen pop-show, jossa päästään nauttimaan myös Saaran upeasta muusikkoudesta ja lauluäänestä. Konserteissa Saaralla on mukanaan nelihenkinen livebändi sekä ammattitanssijoita.

Ennen Suomen kiertueen aloittamista yli seitsemän miljoonaa striimiä Monsters-hitillään kerännyt Saara Aalto kiertää Wild Wild Wonderland-kiertueensa kanssa Euroopassa. Kotimaassa saamme hieman esimakua tulevien konserttien sisällöstä, kun Aalto esiintyy Elämä Lapselle –konsertissa keskiviikkona 12.9.2018. Tällöin luvassa on jättishow, jossa Saaralla on mukanaan 20 tanssijaa.

SAARA AALTO WILD WILD WONDERLAND –KIERTUEEN SUOMEN PÄIVÄT

ke 17.10. Turku, Logomo **
to 18.10. Tampere, Tampere-talo **
pe 19.10. Espoo, Kulttuurikeskus *
la 20.10. Kuusankoski, Kuusankoskitalo *
ti 23.10. Lahti, Sibeliustalo **
ke 24.10. Kuopio, Musiikkikeskus **
to 25.10. Kajaani, Kaukametsän sali **
pe 26.10. Oulu, Madetojan sali *
ke 31.10. Helsinki, Kulttuuritalo *
to 01.11. Iisalmi, Kulttuurikeskus ***
pe 02.11. Ylivieska, Akustiikka ***
la 03.11. Kokkola, Snellman-sali *
ke 07.11. Järvenpää, Järvenpää-talo **
to 08.11. Savonlinna, Savonlinnasali **
pe 09.11. Imatra, Kulttuuritalo Virta *
la 10.11. Hämeenlinna, Verkatehdas *

Liput ennakkoon kuluineen alk. 32,50 €
* Ticketmaster / www.ticketmaster.fi
** Lippu.fi / www.lippu.fi
*** Lipputoimisto / www.lipputoimisto.fi