Ajankohtaista

JENNI VARTIAISEN UUSI ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – KATSO MUSIIKKIVIDEO! — 07.09.2018 klo 11:52

Jenni Vartiainen julkaisi tänään neljännen albuminsa Monologi. Levyn ympärille kehittynyt teema kuuluu jo aiemmin julkaistuilla singleillä ja nivoutuu nyt yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vartiainen on tehnyt ennakkoon kultaa myyneen albumin yhdessä Jukka Immosen ja Jurekin kanssa. Kuuntele Monologi täältä.

Monologin kaikille aiemmin julkaisemattomille kappaleille kuvattiin musiikkivideot, jotka muodostavat videosarjan. Kaikki viisi videota kuvattiin yhden vuorokauden aikana ja tämän kunniahimoisen projektin toteuttivat ohjaaja Joonas Kenttämies ja Helsinking Oy. Ensimmäinen video on tehty Made in Heaven -kappaleelle ja voit katsoa sen täältä

”Rakastan sitä jos musiikin tueksi voi kuvittaa maailman, ja tässä tapauksessa useamman kappaleen verran. Oli hienoa, että koko tuotantotiimi lähti tähän kunnianhimoiseen projektiin niin pelottomasti. Päivä oli pitkä ja intensiivinen, lopputulos upeampi kuin osasin toivoa! Odotan innolla, että pääsette näkemään ne kaikki”, Jenni fiilistelee.

Monologin videoiden julkaisu:
19.9. Monologi
26.9. Voinko mä todella lähteä näin?
3.10. Vainot
10.10.
Taas

Jenni Vartiainen järjesti faneilleen ainutlaatuisen Silent Disco -albuminkuuntelutilaisuuden Kauppakeskus Forumissa 5.-7.9. Silent Discossa vierailijat pääsivät kuuntelemaan albumin ennakkoon kuulokkeiden kanssa. Katso video Silent Discosta täältä

Monologi-albumin biisilista:
Monologi
Turvasana
Made in Heaven
Vainot
Väärään suuntaan
Se oikea
Voulez-vous
Voinko mä todella lähteä näin?
Taas

Jenni Vartiainen:
Instagram
Facebook
Promokuvat