Ajankohtaista

JENNI VARTIAINEN SUORAAN SPOTIFYN KÄRKEEN – UUSI ALBUMI MONOLOGI SAI HUIKEAN VASTAANOTON — 10.09.2018 klo 09:59

Kuusi albumin kappaleista Spotifyn Top 50-listalle.

Jenni Vartiainen julkaisi eilen neljännen albuminsa Monologi. Albumi sai huikean vastaanoton ja Made in Heaven -kappale nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi. Albumin yhdeksästä kappaleesta peräti kuusi nousi Spotifyn Top 50 -listalle. 

Kiitos kaikista ihanista viesteistä ja palautteesta, joita olen saanut. Mahtavaa, että ihmiset ovat kuunnelleet albumia kokonaisuutena! Tuntuu myös uskomattoman hienolta, että Made in Heaven debytoi Spotify -listan kärjessä”,onnellinen Jenni sanoo.

Jenni Vartiainen on tehnyt ennakkoon kultaa myyneen albumin yhdessä Jukka Immosen jaJurekin kanssa. Kuuntele Monologi täältä.

Monologin kaikille aiemmin julkaisemattomille kappaleille kuvattiin musiikkivideot, jotka muodostavat videosarjan. Kaikki viisi videota kuvattiin yhden vuorokauden aikana ja tämän kunniahimoisen projektin toteuttivat ohjaajaJoonas Kenttämies ja Helsinking Oy. Ensimmäinen video on tehtyMade in Heaven -kappaleelle ja voit katsoa sen täältä

”Rakastan sitä jos musiikin tueksi voi kuvittaa maailman, ja tässä tapauksessa useamman kappaleen verran. Oli hienoa, että koko tuotantotiimi lähti tähän kunnianhimoiseen projektiin niin pelottomasti. Päivä oli pitkä ja intensiivinen, lopputulos upeampi kuin osasin toivoa! Odotan innolla, että pääsette näkemään ne kaikki”, Jenni fiilistelee.

Monologin videoiden julkaisu:
19.9. Monologi
26.9. Voinko mä todella lähteä näin?
3.10. Vainot
10.10. Taas

Jenni Vartiainen:
Instagram
Facebook
Promokuvat