Ajankohtaista

Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisivat tulevan toisen levynsä ensimmäisen singlen “Planeetat” — 21.09.2018 klo 14:54

Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisivat tulevan toisen levynsä ensimmäisen singlen ”Planeetat”. Kappale on jatkoa duon menestyksekkäälle, platinaa myyneelle debyyttialbumille Kaikki nää kertoo susta.

Tuntui siltä, että edellisen levyn tarina jatkuu hienoiten juuri tällä biisillä. Planeetat kertoo siitä, miltä tuntuu olla toisen ihmisen seurassa täysin läsnä. Silloin tuntuu siltä, että koko universumi pyörii yhteisen jaetun hetken ympärillä; millään muulla ei ole väliä. Kappale on täynnä suuria tunteita ja aiheeltaan sekä sanoitukseltaan meidän syvällisimpiä biisejä.

Ida Paul & Kalle Lindroth päättävät albumirundinsa 12.10. Rundi alkoi loppuunmyydyllä Tavastialla ja päättyy isommalle lavalle Helsingin Circuksessa. Yhtyeen livesuosion ansiosta lippukauppa on jo käynyt kuumana ja keikalla kuullaan myös tulevaa tuotantoa.

Seuraavan levyn teema ja punainen lanka alkaa nyt todellakin hahmottua meille ja tämän tarinan jatko-osasta tulee entistä mielenkiintoisempi, yllättävämpi ja raikkaampi. Planeetat on ensimmäinen maistiainen tämän tarina seuraavasta luvusta.

 

Kuuntele ”Planeetat” tästä linkistä!