Ajankohtaista

Costee julkaisee perjantaina uuden singlen Luurangot! — 08.08.2018 klo 13:22

Costee julkaisee perjantaina 10.8. uuden sinkun Luurangot. Rockhenkinen moderni pop-biisi pohjautuu artistille ominaiseen tapaan hänen henkilökohtaisiin kokemuksiinsa:

Tää biisi kertoo kauheesta mustasukkasuudesta. Oon itekin tehny joskus vainoharhaisena tyhmii päätöksii, eikä niistä ikinä seuraa mitään hyvää. En haluis olla mustasukkainen, mut vaikka kuinka luottaa toiseen niin välillä sitä vaan tajuu kelaavansa taas kaikkii vanhoja juttua. Mulle paras tapa käydä asioita läpi on kirjoittaa niistä”, costee kertoo.

Costee, eli Jussi Tiainen, tekee modernia ja tarttuvaa poppia oikeista tarinoista ja aidoista tunteista. Hän on julkaissut aikaisemmin kaksi sinkkua: Pakoon pahaa oloo ja Yli susta. Costee solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin alla toimivan Etenee Recordsin kanssa loppuvuodesta 2017.

Lataa costeen promokuvat TÄÄLTÄ!

Seuraa costeeta somessa:
Instagram
Facebook