Ajankohtaista

Satutat mua -hitillään yllättänyt TIPPA julkaisi uuden singlen – mukana JVG! — 06.07.2018 klo 10:25

Maaliskuussa julkaistu “Satutat mua” -menestyshitti sai jatkoa tänään perjantaina, kun TIPPA julkaisi uuden singlen “Roska silmäs”. TIPPA on säveltänyt kappaleen yhdessä Jurekin ja Tido Nguyen kanssa. Kappaleen tuotanto on akustinen ja minimalistinen, mikä tuo raikkaan lisän Suomen musakentälle.

“Roska silmäs kertoo siitä, miten yrittää uskotella itselleen, että pystyy olemaan kova ja tunteeton vaikka oikeasti tuntuu siltä, että seinät kaatuvat päälle. On siistiä pistää ulos tosi akustinen ja paljas ralli. Tehtiin kertsi jo vuosi sitten Jurekin ja Tidon kanssa ja löydettiin se keväällä uudestaan”, TIPPA kertoo.

Kappaleella on mukana JVG, jonka mukanaolo tuntui luontevalta:

“Halusin biisille räppifeatin ja laulaa itse. Jare ja Ville sopivat fiilikseen, sillä olen kiertänyt heidän kanssaan pitkään ja nähnyt myös heidän hyviä ja huonoja hetkiä. En ole halunnut raidaa jäbien siivellä, joten odotin pitkään, milloin pyydän heitä feattaamaan. Nyt tuntuu, että mun oma homma on hyvin käynnissä, joten feat tuntui oikealta.”

TIPPA yllätti entistä henkilökohtaisemmalla kitaravetoisella materiaalillaan, kun maaliskuussa 2018 julkaistu “Satutat mua” -single nousi Suomen Spotifyn Top50 -listan ykköseksi. Kappale löytyy edelleen Spotifyn sijalta 36 yli 21 tuhannella päivästreamilla. TIPPA on kertonut musiikillisiksi vaikuttajikseen mm. Alice in Chainsin, Nirvanan sekä Apulannan. Aiempaa rockimpaa soundia voidaan odottaa artistilta enemmänkin vuonna 2018.

TIPPA INSTAGRAMISSA

TIPPA FACEBOOKISSA