Ajankohtaista

Lukas Leonin debyyttialbumi SIMBA on Suomen virallinen listaykkönen! — 03.07.2018 klo 12:36

Lukas Leonin debyyttialbumi SIMBA nousi viime viikolla Suomen virallisen albumilistan sijalle yksi. Albumi julkaistiin 14.6. ja se sai heti huikean vastaanoton Spotifyssa. Kaikki albumin yhdeksän kappaletta menivät suoraan Spotifyn Top 60 -listalle ja seitsemän niistä TOP 40 -listalle. Lukas Leonin kappale XTC Feat. Etta ja Cheek on tällä hetkellä Spotifyn soitetuin kappale Suomessa.

Tää on ihan uskomatonta! SIMBAn vastaanotto on ollu ihan sairasta, en mä pysty ees käsittää tätä. Haluun kiittää kaikkia, jotka on luukuttanu levyä! En malta odottaa, että pääsen rundille vetää näitä biisejä livenä. Syksyn keikat julkaistaan pian. Pysykää kuulolla!“, Lukas fiilistelee.

Lukas Leon on 20-vuotias Itä-Vantaan kasvatti, joka on Jare Tiihosen Liiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti.