Ajankohtaista

ELIAS KASKINEN JA PÄIVÄN SANKARIT – TAKSI VAI UBERI? — 26.07.2018 klo 18:29

Elias Kaskinen julkaisee Päivän Sankarit yhtyeensä kanssa uuden biisin Taksi vai Uberi? perjantaina 27.7. Bändi on soittanut menevää kappalettaan keikoillaan keväästä asti ja se on jo noussut fanien keskuudessa hitiksi.

”Meillä on ollut Päivän Sankareiden kanssa tapana testailla uusia julkaisemattomia biisejä keikoilla. Taksi vai Uberi on toiminut livenä super hyvin ja yleisö onkin kovin kysellyt sen perään. Siksi mulla on erityisen hyvä fiilis päästä julkaisemaan juuri tämä biisi. Biisissä pohditaan ja lopulta ajaudutaan paniikkiin, miten avata keskustelu uuden ihastuksen kanssa. Päivän Sankareiden live-energia on kappaleessa saundillisesti vahvasti läsnä ja se on meidän kolmen (Minä, Artti, Axel) yhdessä kirjoittama.”, Elias kertoo.

Päivän Sankarit on keikkaillut kevään ja kesän tiiviisti ympäri Suomea ja se tunnetaankin monipuolisena ja vauhdikkaana live-esiintyjänä. Yhtyeen edellinen sinkku Puolet julkaistiin toukokuussa.

Promokuvat voit ladata täältä!
Kuvaaja: Lauri Laukkanen

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit somessa:
Facebook
Instagram