Ajankohtaista

Janna solminut keikkamyyntisopimuksen Warner Music Liven kanssa! — 03.04.2018 klo 14:10

Lahjakas laulaja-lauluntekijä on noussut debyyttialbuminsa myötä Suomen eturivin artistikaartiin. Jannan v. 2014 julkaistu Janna-albumi ylitti kultarajan pian julkaisustaan ja siltä muistetaan mm. hitit Sä et ole hullu,  Läpinäkyvä ja Tytöt lähtee tanssimaan. Monipuolisesta naisnäkökulmasta kumpuavissa puhuttelevissa kappaleissa kuuluu Jannan oma ääni, näkemys ja kokemus.

Jannan vaikuttava uusi sinkku  Täyteen vaan on voimaannuttava ja rohkaiseva kappale siihen tilanteeseen ja tunteeseen kun olisi helpompaa lakaista tunteet maton alle ja olla käsittelemättä kokemaansa.

”Kaikilla meillä on asioita joita on vaikea käsitellä ja joista on vaikea puhua. Ihmiset purkavat tunteitaan ja turhautumistaan niin monin tavoin. Jotkut voi dokaa ja juhlia, jotkut urheilla älyttömästi tai muuten vaan kontrolloida elämäänsä liikaa. Sellaista tilannetta tää biisi käsittelee – kun haluu vaan turruttaa tunteensa kaikin mau, Läpinäkyvä ja Tytöt lähtee tanssimaan. Levy toi Jannalle myös mm. viisi Emma-ehdokkuutta ja Iskelmä-palkinnon. Jannan ääni ja tulkintataito ovat omaa luokkaansa ja kaikki hänen julkaistut sinkkunsa v. 2017 ovat ylittäneet kultarajan.  Monipuolisesta naisnäkökulmasta kumpuavissa puhuttelehdollisin tavoin. Toivon että biisi myös kannustais näkemään oman tilanteen ja tuomaan niitä asioita esille”,

Jannan tuleva, toinen suomenkielinen albumi on viimeistelyä vailla valmis.

 

Keikat:
Kimmo Sundström
kimmo.sundstrom@warnermusic.com
p. 040 865 0130

 

 

Seuraa Jannaa somessa:
Facebook: Jannavirallinen
Instagram: Jannahurmerinta
Snapchat: jannahurmerinta