Ajankohtaista

PETE PARKKOSELTA TÄNÄÄN UUSI, TUNTEELLINEN BIISI! — 08.03.2018 klo 15:21

Pete Parkkosen uusi kappale Myyty julkaistiin tänään naistenpäivänä. Biisi kertoo suuresta tunteesta.

– Kappale kuvastaa fiilistä, joka on samaan aikaan taivaallinen ja vaarallinen. Kunpa siinä tunteessa voisi asua, Pete fiilistelee.

Naistenpäivän ja uuden biisin kunniaksi Pete kävi ajelulla suositun tubettajan Miklun kanssa. Miklun tubekanava on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kanavista. Videon Peten ja Miklun rennosta ajelureissusta voit katsoa täältä!

Pete Parkkosen odotettu albumi julkaistaan kesällä. Karismaattisen Peten tulevalta levyltä löytyvät uuden Myyty-singlen lisäksi muun muassa kultaa ja platinaa striimanneet kappaleet Mitä mä teen feat. JVG, Kohta sataa ja Ei nyt.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com