Ajankohtaista

Viime vuonna lanseerattu Finnhits Festivaali saa jatkoa 10.-11.8.2018 — 14.02.2018 klo 12:28

Himoksen lavalla tullaan tänä vuonna näkemään laaja kattaus iskelmämusiikin kultakauden tähtiä. Jo nyt esiintymisensä ovat varmistaneet Katri Helena, Markku Aro, Kai Hyttinen, Taiska, Lea Laven ja Danny. Luvassa on todella hieno Finnhits Show.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Finnhits Festivaali saa jatkoa. Festivaali järjestetään tänä vuonna 10.-11. elokuuta Himoksella, Keski-Suomen kauniissa järvimaisemissa. Tänä vuonna festivaaliyleisöä hemmotellaan ainutlaatuisella kattauksella suomalaisen iskelmämusiikin kultakauden tähtiä, joita ei usein samoille konserttipaikoille yhtä aikaa saada. Finnhits Showssa Leri Leskinen Orchestran säestyksellä esiintyvät Katri Helena, Markku Aro, Kai Hyttinen, Taiska, Lea Laven ja Danny. Luvassa on kunkin artistin isoimpia hittejä 1970 ja 1980 –luvuilta, ison orkesterin säestämänä. Tavoitteena on ollut tavoittaa kappeleiden alkuperäinen tunnelma ja kunnioittaa näitä kansallisaarteitamme. Viihdyttävän ja tunteita herättävän Finnhits Shown lisäksi Katri Helena ja Markku Aro avaavat konsertin vuoropäivinä omalla täysimittaisella konsertillaan.  Festivaalin lippujen myynti alkaa tänään klo 12:00.

Kokonaisuudessaan ensimmäinen Finnhits Festivaali oli erittäin onnistunut, jälkikäteen saadun palautteen ja kävijätutkimuksen perusteella tuntuu siltä, että onnistuimme jopa ylittämään odotukset! Tunnelma oli mitä mahtavin ja oli hienoa nähdä iloisia ihmisiä nauttimassa tunnelmasta ja musiikista. Finnhits Show oli molempien iltojen odotetuin ohjelma, hieno show, jossa vanhoja hittejä ovat esittämässä aidot aikansa artistit Leri Leskisen upean orkesterin tahdittamana. Suurin osa asiakkaista viihtyi tapahtumassa koko viikonlopun, Himos-alueen mökeissä majoittuen. Finnhits Festivaalin keikat toteutetaan tänäkin kesänä Himos Park -kentän telttalavalla, joka somistetaan viihtyisäksi, unohtamatta tanssilattiaa. Odotan jo innolla elokuun saapuvan”, kertoo tuottaja Sari Salonen.

Finnhits Festivaalin keikat toteutuvat alueen telttalavalla, jossa on katettua tilaa ja ravintolapalvelut. Lisäksi ravintolapalveluita on tarjolla telttalavan edustalla sijaitsevassa Terassiravintola Riemussa, jossa on festivaalioloissa Suomen suurin sisä-WC-kompleksi käsittäen 100 sisävessaa.

www.finnhitsfestivaali.fi

Liput:
2 pv lippu 79 € / 1 pv lippu perjantai tai lauantai 59 €
Illalliskortti 2 pv 70 € / Illalliskortti 1 pv perjantai tai lauantai 35 €
Finnhits-illallinen katetaan Himos Hotellin Tupa ravintolaan molempina iltoina, illalliskortti sisältää ruokailun, menu www.finnhitsfestivaali.fi, ei pääsyä tapahtuma-alueelle, illalliskortit ja liput myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Ikäraja: K-18

Majoitusinfot:
Himosalueen mökit, huvilat ja hotellihuoneet varattavissa HimosLomat keskusvaraamosta, samoin Finnhits karavaanipaikat. Puh. 0207119200 tai sähköpostilla himoslomat@himoslomat.fi.