Ajankohtaista

PIKKU G:N ODOTETTU UUTUUSSINGLE SOLMUSSA JULKAISTU – KIERTUE KEVÄÄLLÄ! — 01.12.2017 klo 09:42

Pikku G:n odotettu comeback on totta! Keskiyöllä julkaistiin kymmenen vuoden tauon jälkeen täysin uusi biisi, Solmussa feat. BEHM.

Viimekesäisten kolmen festarikeikan myötä Pikku G innostui ajatuksesta julkaista taas uutta musiikkia. Ja nyt esittäjälleen todella henkilökohtainen MGI:n ja Kashwellin tuottama kappale on vihdoin valmis. Solmussa perustuu Pikku G:n omiin kokemuksiin ja hän uskoo kappaleen olevan helposti samastuttava.

– Solmussa käsittelee solmuja, joita elämässä syntyy parisuhteista tai ystävyyssuhteista, kun tilanteet muuttuvat vaikeiksi. Itse käsittelen usein asioita lisäämällä vauhtia, mutta solmut eivät aukea vetämällä. Toivon, että mahdollisimman moni löytää biisin ja pysähtyy kuuntelemaan sitä, Pikku G sanoo.

Vuosituhannen alussa suomalaisten teinien pään sekoittanut Pikku G:n paluuta on odotettu pitkään. Joulukuun 16. päivä Pikku G esiintyy Helsingissä loppuunmyydylle The Circukselle. Lisäksi ensi keväänä hän lähtee SOLMUSSA-kiertueelle (K18), joka nähdään seuraavissa paikoissa:

4.2. Baltic Princess (Goom-risteily)
16.2. Silja Europa (Abiristeily)
17.2. Silja Europa (Abiristely)
23.3. Oulu, Viihderavintola Ilona
24.3. Levi, Hulluporo Areena
30.3. Turku, Venus Nightlife
31.3. Jämsä, Himos Areena
14.4. Helsinki, Tavastia
27.4. Tampere, Pakkahuone
28.4. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

Pikku G, oikealta nimeltään Henri Vähäkainu, aloitti uransa 15-vuotiaana. Pikku G on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä räppäreistä. Hän julkaisi urallaan vain kaksi albumia, joiden yhteismyynti on tänä päivänä lähes 200 000 kappaletta. Nelinkertaista platinaa myynyt debyyttialbumi Räjähdysvaara (2003) oli yli 120 000 kappaleen myynnillä julkaisuvuotensa myydyin levy. Vuotta myöhemmin ilmestynyt Suora lähetys –albumi myi platinaa.