Ajankohtaista

Perjantaina uuden Itseni kaltainen –singlen julkaissut NEON 2 avaa ensi vuoden keikkakesän The Circuksen lavalla Helsingissä 18.5.2018 — 11.12.2017 klo 10:25

1990-luvun suurimpiin kotimaisiin popilmiöihin lukeutuva Neon 2 julkaisi viime perjantaina uuden Itseni kaltainen -nimisen singlen pitkän tauon jälkeen ja kertoi samalla olevansa valmis täysimittaiseen paluuseen. Tämän kesän hienosti menneiden keikkojen siivittämänä yhtyeelle on ensi vuodelle myyty jo parisenkymmentä keikkaa, joista perjantaina julkistettiin jo ensimmäiset festariesiintymiset. Nyt yhtyeellä on ilo ilmoittaa, että ensi kesän keikkaputki alkaa helsinkiläisen The Circuksen lavalta perjantaina 18.5.2018. Tämän kesän ensimmäisen keikan liput tulevat myyntiin tänään Ticketmasterissa.

Kuuntele tuore Neon 2 –single Itseni kaltainen täältä!

Vuonna 1992 ensimmäisen levytyssopimuksensa solminut Neon 2 löi itsensä kertaheitolla läpi tuplaplatinaa myyneellä Polku –esikoisalbumillaan. Tässä talossa, Kemiaa, Polku ja Ei yksinäinen unta –saa hiteistään tunnettu yhtye julkaisi urallaan kolme studioalbumia ja oli yksi 1990-luvun suurimpia kotimaisia popilmiöitä. Yhtye jäi tauolle soitettuaan Oulussa viimeisen keikkansa vuonna 1997. Liki parinkymmenen vuoden tauon on katkaissut vain vuoden 2014 We Want More –tv-ohjelma sekä tänä vuonna tunnustellen heitetyt muutamat keikat. Vuonna 2018 nähdään kuitenkin suositun popyhtyeen täysimittainen paluu visuaalisten keikkojen ja uuden musiikin kera.

NEON2 Kesän 2018 keikkoja
Pe 18.5. The Circus, Helsinki
pe 29.06. Iskelmä Festivaali, Himos, Jämsä
pe 13.07. Suomipop Festivaali, Oulu
la 14.07. Suomipop Festivaali, Jyväskylä
to 19.07. Tammerfest, Tampere

Lisäyksiä keikkalistaan on luvassa.