Ajankohtaista

Jarkko Ahola lähtee Romanssi-kiertueelle helmikuussa 2018 — 29.11.2017 klo 09:30

 

Komeaääninen Jarkko Ahola julkaisi viime syksynä suomalaisista klassikkobiiseistä koostuvan Romanssi-nimisen albumin. Nyt on tullut aika lähteä kiertueelle tämän jo kultaa myyneen levyn kunniaksi. Hämeenlinnasta 23. helmikuuta käynnistyvällä Romanssi-kiertueella päästää nauttimaan pitkälti Romanssi-levyn biiseistä sekä muista tunnelmaan sopivista kappaleista. Kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 1.12.2017.

”Urallani on tapahtunut lähivuosina todella hienoja juttuja, joista olen kovin kiitollinen. Ennen kuin käännetään seuraava sivu, on mielestäni tärkeää huomioida kiertueen muodossa Romanssi-levy, joka on ollut menestys monella tapaa. Nähdään keväällä, arvon kuulijat!”, toivottaa Ahola musiikkinsa ystävät tervetulleiksi keikoilleen.

Jarkko Ahola Romanssi-kiertue
23.2. Hämeenlinna, Verkatehdas
24.2. Lahti, Sibeliustalo
10.3. Turku, Konserttitalo
11.3 Helsinki, Savoy-teatteri
23.3. Järvenpää, Järvenpää-talo
24.3. Kouvola, Kuusankoskitalo

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) platinaa. Rock-tenorin tuorein albumi, kultarajan ylittänyt ja Romanssi (2016) debytoi loppuvuodesta virallisen albumilistan sijalla 2. Ennen Romanssi-kiertuetta  Ahola nähdään loppuvuodesta Joulun klassikot –kirkkokiertueella sekä Hartwall Arenan lavalla Ainutlaatuinen ilta -yhteiskonsertissa yhdessä Waltteri Torikan kanssa 3.12.2017.