Ajankohtaista

Vesa-Matti Loiri lähtee viimeistä kertaa laajamittaiselle Sydämeeni joulun teen –kiertueelle marraskuussa — 19.10.2017 klo 13:54

 

Tänä jouluna julkaistaan myös juhlapainos Loirin vuoden 1988 Sydämeeni joulun teen –albumista, joka on jo nyt Suomen kaikkien aikojen myydyin joululevy. Marraskuun 17. päivä julkaistava levy sisältää alkuperäisten kappaleiden lisäksi kaksi aivan uutta kappaletta, livetulkintoja sekä teemaan sopivia kappaleita Loirin viimeisimmältä studioalbumilta Pyhät tekstit.

Vesa-Matti Loiri suuntaa jälleen tänä vuonna joulukiertueelle ympäri Suomea. Suomalaisten rakastaman taiteilijan perinteinen Sydämeeni joulun teen -konserttikiertue on ihastuttanut ihmisiä jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan. Monelle Loirin joululaulujen ääreen hiljentyminen on ainoa oikea tapa aloittaa joulu. Marraskuun lopussa starttaava, 17 konserttia käsittävä joulukiertue on kuitenkin tässä muodossaan ja laajuudessaan Loirin viimeinen. Mies ei ole lopettamassa keikkailua eikä muutenkaan siirtymässä sivuun, mutta yhtä pitkää ja tiivistä joulukiertuetta ei tulla tulevina vuosina näkemään. Kaikki kiertuepäivät ja –paikat listattuna alla. Kiertueen liput ovat myynnissä.

Tänä jouluna julkaistaan myös juhlapainos Loirin Sydämeeni joulun teen –albumista, joka on Suomen kaikkien aikojen myydyin joululevy yli 200 000 kappaleen myynnillään. Marraskuun 17. päivä julkaistavalla tuplalevyllä on kaksi uutta joululaulua; Timo Kiiskisen säveltämät ja sanoittamat Maria ja Taivas maan päällä. Albumille on otettu mukaan myös koskettavia live-taltiointeja Heinolan Maaseurakunnan kirkkokonsertista vuodelta 1999 sekä Runoilijan tie -konsertista Porvoon Taidetehtaalta vuodelta 2014. Juhlapainos sisältää lisäksi teemaan sopivia lauluja Loirin viimeisimmältä studioalbumilta Pyhät tekstit. Alun perin vuonna 1988 julkaistusta levystä on tehty uusi painos lisäkappaleilla edellisen kerran vuonna 1998. Juhlapainoksen koko kappalelistan löydät tiedotteen lopusta.

VESA-MATTI LOIRI: SYDÄMEENI JOULUN TEEN –KIERTUE

ti 28.11.    Jyväskylä, Taulumäen kirkko
to 30.11.  Rovaniemi, Rovaniemen kirkko
pe 1.12.    Kemi, Kemin kirkko
la 2.12.     Oulu, Tuomiokirkko
ma 4.12.   Imatra, Kulttuuritalo Virta
ti 5.12.      Kotka, Kotkan kirkko
to 7.12.     Äänekoski, Suolahtisali
pe 8.12.    Ylivieska, Akustiikka
la 9.12.      Kokkola, Snellman-sali
ma 11.12. Pori, Promenadikeskus
ke 13.12.  Hämeenlinna, Verkatehdas
pe 15.12.  Hyvinkää, Hyvinkääsali
la 16.12.   Tampere, Tampere-talo
su 17.12.  Lohja, Laurentius-sali
ti 19.12.    Lahti, Sibeliustalo
ke 20.12.  Helsinki, Kulttuuritalo
to 21.12.  Turku, Logomo

Tarkemmat tiedot ja lipunmyyntipaikat löydät osoitteesta: warnermusiclive.fi/vesa-matti-loiri