Ajankohtaista

VAIN ELÄMÄÄ –LISÄKONSERTTI 30.12. HARTWALL ARENALLA — 05.10.2017 klo 12:59

 

Suuren kysynnän vuoksi Vain elämää – lisäkonsertti Hartwall Arenalla 30.12.2017. Liput tulevat myyntiin perjantaina 6.10. klo 9.00.

Käynnissä olevan Vain elämää -ohjelman superkauden Hartwall Arenan konsertin liput tulivat myyntiin tiistaina ja halli myytiin lähes täyteen. Suuren kysynnän vuoksi tähdet astelevat Hartwall Arenan lavalle myös lauantaina 30.12.2017. Tämän lisäkonsertin liput tulevat myyntiin perjantaina klo 9.00.

Ainutlaatuisissa Vain Elämää -konserteissa ovat mukana Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvat Cheek, Jari Sillanpää, Sanni, Toni Wirtanen, Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Kaija Koo sekä huippumuusikoista koostuva Leri Leskisen yhtye. Tämä lienee ensimmäinen kerta, kun Hartwall Arenan lavalla on samana iltana näin monta kotimaista supertähteä. Tiedossa on kaksi unohtumatonta iltaa täynnä hittejä, mielenkiintoisia tarinoita sekä ikimuistoisia hetkiä.

Lisäkonsertin liput tulevat myyntiin: www.ticketmaster.fi/vainelamaa

Hirvensalmen tuttuihin Satulinna -maisemiin tänä syksynä superkokoonpanolla palannut Vain elämää -ohjelma on otettu jälleen avosylin vastaan ja sekä Jenni Vartiaisen versio Keinu -kappaleesta että Cheekin versio Sinä ansaitset kultaa -biisistä nousivat suoraan perättäisinä viikkoina Spotifyn top 50 -listan ykkössijalle. Ohjelma on tällä kaudella tavoittanut parhaimmillaan 1 230 000 ihmistä.