Ajankohtaista

VUODEN MUSIIKKIKANAVA-PALKINNON VOITTANUT TUULI JULKAISEE TOISEN COVER EP:N! — 18.09.2017 klo 10:27

 

Elokuussa TubeCon Awardseissa Vuoden Musiikkikanava –palkinnon napannut Tuuli julkaisee keskiviikkona 20. syyskuuta uuden Cover EP vol. 2:n. Se sisältää neljä uutta coverbiisiä:

1. Tell Me You Love Me (Demi Lovato)
2. A Thousand Years (Christina Perri)
3. New Rules (Dua Lipa)
4. Fetish (Selena Gomez)

– Tähän EP:lle halusin koota seuraajien toivebiisejä. Mun seuraajat oli toivonu tosi paljon Christina Perrin “A Thousand Years”, Selena Gomezin “Fetish” ja Dua Lipan “New Rules”-biisejä ja itekin diggaan näistä ihan super paljon, joten päätin tehä niistä coverit. Mukana on myös mun tänhetkinen lempibiisi, Demi Lovaton “Tell Me You Love Me”. Mun mielestä tää Demin biisi on mun paras cover mitä oon tehnyt ja tässä mun ääni tulee esille tosi hyvin! Oon fiiliksissä, et pääsen taas julkaseen mun versioita näistä biiseistä! Tuuli kertoo.

Keskiviikkona julkaistava EP on Tuulin toinen englanninkielinen julkaisu. Hän julkaisi aikaisemmin tänä syksynä Covers EP vol. 1:n, johon Tuuli valikoi omia lempibiisejään. Tuulin laadukkaita covereita pääsee kuuntelemaan myös hänen YouTube-kanavallaan, jonka videot ovat keränneet satojatuhansia katselukertoja. Uusia lauluvideoita on tiedossa myös tämän EP:n biiseistä ja ensimmäinen niistä julkaistaan Tuulin kanavalla keskiviikkona.

Tuuli on aiemmin julkaissut mm. kultarajan ylittäneen singlen Nimet listalla (feat. Mikael Gabriel) sekä kultarajaa lähentelevän biisin Justin (feat. Daniel Okas). Toukokuussa ilmestyi tuorein single SOLO. Tuuli on monilahjakas sosiaalisen median edelläkävijä ja hän avasi ensimmäisenä tunnetuista artisteista oman YouTube-kanavan.